Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gameover

Alternatywne teorie, nowe koncepcje, nietypowe obserwacje

Polecane posty

przepychaj k****o bo mi przez ciebie znowu blokują topik trollu ppiertolony!!!!!!!!

Gość denee
No chciałam poczytać temat, no naprawdę chciałam. To się doczytałam :D

Gość gość
matole nieszczęsny, nikt ci nie blokuje topiku, tutaj wszystkie topiki, które mają trochę więcej stron blokują się przed przewinięciem na nową stronę to nie jest spisek :D to jest brak solidnego nadzoru informatycznego oszczędzają jak mogą :D

Autor tematu idiota, powiedział co wiedział, marnujesz się chłopie, albo zwyczajnie takie twoje przeznaczenie:), dobrej nocy.

to ciekawe bo poprzednie "matole" o tej tematyce na piątej stronie wchodziły po 15 postach. Mam ci je odgrzebac matole.

xen ty k****o jeszcze z tobą nie skończyłem. Skończysz na rożnie. Obiecuje ci to. Za to, że sie wpiertalasz tam gdzie cie nie chcą i za to, że trolujesz. a przede wszystkim za to że jesteś idiotką.

Gość denee
A ja bym chciała wiedzieć co z tymi teoriami się stało??

i oddasz mi kase którą przez rozmowe z tobą dzisiaj straciłem. plus odsetki i inflacja. zdążyłem wyczytać że sie wszedzie wpiertalasz ze swoimi płytkimi komentarzami udowadniając wszystkim, że pozjadałaś wszystkie rozumy. Już ci k*****o mówiłem. Pakuj sie.

Nie zamierzam, na urlopy wybieram się wyłącznie z moim mężem. Ty chłopcze lepiej idź spać, to dobrze robi na frustrację.

Gość denee
Spokój dzieci!!

każdy temat w krótkim czasie o p[odobnej tematyce był celem ataku trolli. przenosiliśmy sie chyba z pięc razy. nie pomogło. Ciągle piertolona mentalna święta inkwizycja nas prześladuje i obraża. i k*****a mam tego dosyć a moja złość sie skoncentruje na xen. NIe wiem o co wam chodzi PO chuj sie wpiertalacie. Wk*****iliście mnie i ciężko tego pożałujecie. Do rychłego

Zresztą dyskusja z tobą jest pusta jak wydmuszka. Żegnam.

Nie będziesz miał odwagi by wyścibić nos z własnego tematu, no chyba że z pomarańczy.

jaka k****a dyskusja. Dyskusja była ostatnim celem dla którego tu wparowałaś parówo. Przyszłaś szerzyć ignorancje i roztaczać wokół woń kretynizmu. Wyk******aj mi stą d w podskokach.

sie nadajesz do dyskusji akurat tak samo jak twoja wyschnieta peezda do stosunku. Idź sie wybrandzluj kotem bo to jedyna przyjemność jaka ci została w zyciu oprócz udawania oświeconej matrony

Pajacu, najmniej powinno cię interesować co mam między nogami, bo może 20 centymetrowego huja którego miałabym ochotę zapakować w twoją dziewiczą dupę. Zastanowiłeś się nad tym?

myślisz k*****, że sie boje? wręcz przeciwnie. mam już dosyc przepychanek słownyk z takimi kretynami jak ty. Najchętniej skonfrontowałbym sie z wami odsboście

:), zgadamy się. No problem chłopcze, ważne że ujawniłeś predyspozycje.

no problem?? to jak no problem to może podaj współrzędne i czas bo k*****a nie będę latał z góła doopą po polsce żebyś sie odważył łaskawie pojawić na toszumnie zapowiadane rooochanie mnie w doope

Ależ lataj, na pana i władcę należy zasłużyć.

"ostatni pan i władca" fajna książka polecam. domyśl się dlaczego był ostatni

Odniosę się kiedy przeczytam, choć domyślam się puenty.

chociaż tyle. Ale powiedzieć, że dobrze to rokuje na przyszłość dl ciebie jest nadużyciem

a teraz łaskawie popisz się dobrym wychowaniem, którym tak epatujesz (sformułowaniem) wszystkich na wszystkich topikach i sie stad wynieś bo zrobiłaś potężnego offtopa, nie odnisłaś się do ani jednego postu związanego z tematem topiku i ogólnie jesteś mentą i żałosna peezdą. Dobranoc