Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ariya

Jestem w związku a jestem tak okrutnie SAMA. Czyli o życiu obok...

Polecane posty

Gość gość
dalej Ninka wczoraj miałam cudowny dzień. była pierwsza rocznica mojej operacji takie pierwsze urodziny :) mój partner zorganizował przyjecie niespodziankę z tortem na którym było serce i napis 1 roczek :) było super. zaprosił znajomych a ja się niczego nie spodziewałam myślałam że idziemy po prostu coś zjeść. więc są dwa wyjścia - albo przymykam oko na jego histerie i paplanie głupot (choć słowa naprawdę ranią) albo dalej jestem ogólnie niezadowolona ze wszystkiego a bo nie dostałam prezentu, a bo nie ta knajpa a bo niedobre jedzenie i ogólnie głupi pomysł. mało kiedy wszystko idzie po naszej myśli więc ja doszłam do wniosku że szkoda życia. będę optymistką na przekór wszystkiemu i wszystkim ;))) a wczoraj jeszcze padał śnieg i było bajkowo :)))

OOOO kochana w takim razie stoo lat w dniu urodzin :-) Masz całkowitą rację, warto być optymistą bo nie wiadomo kiedy życie nas pozytywnie zaskoczy. Pomysłowy ten Twój ukochany, super to zorganizował. Szczęscia dla Was :)

Gość gość
gupie

Gość gość
jesteś w związku więc nie marudź. Pomyśl co mają powiedzieć osoby samotne całe życie takie jak np. dziewice czy prawiczki?

Gość gość
Witam, rozumiem Cię, tak po prostu i tyle chciałam powiedzieć

Gość gość
ps , widać że z Ciebie artystyczna dusza, tym bardziej rozumiem Cię, nie mam rady. Gdybym ją miała, zapewne i mnie tutaj by nie było.

Gość Mijaaa
ehhh... szkoda że facet dopiero przychodzi po rozum do głowy, gdy jest zwykle za późno...

Gość gość
przepraszam bardzo ale samotność jest słodsza od upierdliwej gdakającej baby w domu ,w domu! miejscu gdzie jest schronienie przed całym światem oaza spokoju azyl bezpieczna przytulna mięciutka kryjówka a tam stwór kwoka dręcząca o każde g****o tylko palnąc sobie w łeb tak wybieram samotność uwielbiam samotność :-) miłość też ale z bezpiecznej odległości

I nie operuj określeniami "introwertyk/ekstrawertyk" bo to żadne tłumaczenie, no i nawet nadużycie

Gość gość
A czemu nadużycie???