Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miishell

byk

Polecane posty

Gość gość
i tak się z tobą nie ożeni

Gość gość
Młody chłopak nie wymagaj, że się oświadczy i zamieni szczęśliwe życie na życie z Tobą! po 2 latach to zaczyna się widzieć dopiero prawdę bo mija zauroczenie nie wiem po co tak gonisz do ślubu?! Ludzie skupcie się na sobie, poznawajcie się, bawcie się sobą! Ja jestem w jego wieku i jestem prawiczkiem bez związku czy nawet randki na koncie a ty chcesz z niego niewolnika i żonkisia już zrobić! Wyluzujcie baby! Czy każda baba ma tak nasrane w głowie na temat ślubów i związków?

Gość miishell
Drogi Prawiczku. To, że wolisz jeździć na ręcznym nie oznacza, że jesteś ponad związkami czy narzeczeństwem, a niestety o tym że nie układa Ci się życiowo. I Ty, nie wiedząc nic o związku pomiędzy kobietą a mężczyzną wypowiadasz się że po 2 latach dopiero znika zauroczenie i wychodzi szydło z worka tak ? Nie będąc nigdy nawet na randce piszesz kobiecie(mi) jak to jest być w związku ? Poukładaj sobie najpierw w główce, a dopiero później zabierz się do doradzania ludziom. I nie obrażaj proszę mnie czy innych Pań z tego forum. My,(kobiety co mają nasrane we łbie) jesteśmy zakochane i gotowe oddać swoje serce wybranym mężczyznom. Kochamy i staramy się i szukamy tylko wsparcia jak i co robić gdy nie rozumiemy pewnych męskich zachowań. I nikt tu nikogo nie zmusza czy nie goni a po prostu stara się znaleźć rozwiązanie. Nie pojmiesz tego, bo to jeszcze nie Twój etap ale może kiedyś i Tobie natrafi się taka znajomość, która obudzi w Tobie prawdziwego mężczyznę.

Gość gość
no niestety, to naukowo udowodnione że po 2 latach znika zauroczenie i następuje kryzys, także akurat zgodzę się z gościem z 00:38

Gość gość
miishell dziś Jeśli dla Ciebie prawdziwy mężczyzna to jest tylko po wsadzeniu penisa w pochwę to mogę Tobie tylko współczuć. Poza tym czepiłaś się masturbacji jak być miała jakieś kompleksy i próbowała to sobie odbić na mnie. Masturbują się prawiczki, doświadczeni, wolni czy zajęci, robi to każdy facet niezależnie od wieku czy statusu związku czy doświadczenia. Oczekujesz, że wszyscy będą Tobie przytakiwać. Ja piszę jak to jest widziane z pozycji mężczyzny a Ty dalej swoje by tylko wyszło po Twojemu. To Ty zastanów się nad sobą bo to Ty zakładasz tu tematy i nie radzisz sobie z życiem nie ja.

Gość gość
do Pani,która napisała ,że chce zaręczyn bo chce wyższego ,kolejnego statusu w związku.Jesteś aż tak niepewna uczuć swojego faceta wobec Ciebie, że chcesz na nim wymusić zaręczyny?i co z tego ,że on po twoim marudzeniu się oświadczy jak w głębi duszy może jezszcze tego nie chcieć? skoro jeszcze tego nie zrobił to widocznie ma jakieś obiekcje, naciskajac na niego tylko pogorszysz sytuacje. Wogóle podpisuje pod słowami innej osoby,że masz parcie na szkło, a oboje jesteście młodzi. Dajcie sobie czasu. Dopiero po 2-3latach mija pierwsza fascynacja i ludzie dostrzegają wady partnerów i albo je akceptują albo nie.A nie bo on się musi mi oświadczyć,a pewno za jakiś czas zalożysz kolejny temat na kafeterii pt:"jesteśmy już rok po zaręczynach ila jeszcze nie wzieliśmy ślubu". . . Wyluzuj kobieto!

on się nie chce z tobą żenić. uwierz mi, że facet - jeśli chce - to po prostu się oświadcza i bierze ślub :) żeby mu ktoś inny takiej fajnej babki, jaką ma, sprzed nosa nie sprzątnął :P

Gość gość
O rany....22 lata i 24 lat.....po co ci ten slub? Do czego? Kobieto, podaj jeden chociaz powod, dla ktorego tak mlodzi ludzie, ktorzy jeszcze sie ucza, powinni sie pobrac? Powinniscie jeszcze cieszyc sie zyciem i cieszyc wolnoscia. Masz dziewczyno strasznie parcie na ten slub. I to chyba od samego poczatku, skoro juz po miesiacu znajomosci zamieszlakas z tym chlopakiem. No coz, ciekawa jestem , jakie zdanie o tobie maja jego rodzice:Oale chyba moge sie domyslic....

Gość gość
ona chce ślubu, żeby go zatrzymać, żeby musiał z nią zostać i do innej nie poszedł - tak trudno wam to zrozumieć?

Gość gość
hehehe ale my to rozumiemy:D I chlopak chyba tez o tym wie, bo zenic sie nie ma ochoty. Ona mu dala wszystko, co mozna dac facetowi. I to juz po miesiacu. A niedlugo zapewni mu takze mieszkanie. Alez facet ma farta:D Ma wszystko, i zadnych zobowiazan. Geniusz:D:D:D