Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie kochają psy i koty bo są egoistami do szpiku kości

Polecane posty

Gość gość
rzucam na ciebie klą/twe, zdechnij k****o jak najszybciej w meczarniach

Gość gość
Autorka ma racje. Sama znam takie osoby. N.p moja kolezanka ktora znam od 25 lat.nigdy faceta nie miala, nie ma dzieci (38 lat ) dzieci nienawidzi i ciagle na fejsbuku wkleja zdjecia pieskow z kmentarzami jakie psy sa kochane a jak bardzo ona nienaiwdzi ludzi :-O :-O:-O nie mowcie mi, ze to normalne :-O czlowiek ktory woli miec psa niz partnera i dzieci to nie jest normalny czlowiek. nie mowiac o ogolnej nienawisci do ludzi, ktora rowniez na fejsbuku pkazuje n.p z tekstami a la : " lubie ludzi tylko wtedy kiedy do nich nie musze wyjsc " "pies najlepszy przyjaciel czlowieka " w dodatku jest weganka i mnie tez chciala namowic do tego :-O bo zwierzeta cierpia :-O by znalazla chlopa to by jej sie odmienilo ale widocznie nudzi jej sie :-O i za swoje niepowodzenie obwinia ludzi.

Gość gość
Mój wilczur śpi w domu nie rozumiem

Gość gość
"mysle cały czas w przeciwieństwie do ciebie, do mnie tylko moje zwierzeta sie tak tulą, zwierzeta tak samo czują i kochają jak ludzie, miałam kiedyś dwa koty i kiedyś jeden obronił drugiego przed psem gdy go gonił, podbiegł do psa i drapnął go w pysk łapą " x widzę, że mam do czynienia z kimś kto nawet nie ma pojęcia o tym czym jest instynkt. weź dziecko książkę i poczytaj o psychice psa i lepiej nie wypowiadaj się już na ten temat, bo się ośmieszasz. to o czym ty piszesz to właśnie kwestia instynktów - psy tak jak i wilki to zwierzęta stadne, a więc to naturalne, że będą bronić swojego stada. w przypadku psów, właściciel i współlokatorzy (w tym również inne zwierzęta) są właśnie takim stadem.

Gość gość
zastanawiam sie po co ludzie tacy jak autorka biorą ziwerzeta skoro żadnym uczuciem ich nie obdarzają, dla zabawy? chora k***a

Gość gość
myślę, że to akurat jest niezależne od siebie. To, że lubi zwierzęta nie ma przecież wpływu na jej podejście do ludzi. Z drugiej strony wszyscy ludzie jakich znam którzy nie lubili zwierząt okazywali się być s*********i również dla ludzi.

Gość gość
nie musze czytać książek durna pało, a śmieszna to ty autorko jesteś, wsiowa srako, ludzie ze wsi taką mają mentalność że pies im tylko sluży do pilnowania podwórka, dla mnie jesteś zero i twoje zdanie jest dla mnie warte tyle samo

Gość gość
"Babie ze wsi się w snopku nie mieści ze pies może być traktowany jak człowiek" Każdy pochodzi ze wsi w którymś pokoleniu. Naprawdę uważasz, że to jakaś ujma mieszkanie na wsi? Jesteś ograniczony bardziej niż baba w jakiejkolwiek wsi

Gość gość
no tak, bo jak ktoś nie uczłowiecza psa i nie robi z niego jakiegoś urojonego "przyjaciela" to znaczy, że zaraz o niego nie dba :D pieprznij się w łeb durna psiaro

Gość gość
to działa mniej więcej w ten sposób: Sam fakt, że nikogo nie zabiłeś nie robi z ciebie dobrej osoby, ale gdybyś to zrobił to na 100% dobrą osobą nie jesteś. Podobnie z miłością do zwierząt, można swojego psa lepiej traktować niż własną matkę, ale jeżeli nawet psa źle traktujesz to nie jesteś i nie będziesz dobrą osobą.

Gość gość
po za tym moja znajoma ta 38 letnia babka, nie dosc ze nienawidzi ludzi to moim zdaniem ta swoja przesadna milosci do psow tylko ich zamecza :-O calymi dniami rozpieszcza, glaska , nianczy jakby to bylo male dziecko a na ludzi psioczy. to normalne???? zwierzaki nie chca byc calymi dniami mietolone i tyle. i to mnie najbardziej denerwuje :-O pies jako dekompensacja na nie udane zycie :-O

Gość gość
bo tak jest że ktoś kto nie lubie zwierząt to dla człowieka też dobry nie bedzie, to sie sprawdza autorka to też pewnie kawał k***y a zgrywa dobrodziejke

Gość gość
Dlaczego macie tutaj takie przekonanie, że popierającą post jest tylko autorka? Nikt z nas nie podpisuje się nickiem wiec bądźmy konsekwentni, nie tylko wy psiarze fanatyczni macie najswojszą rację.

Gość gość
sama sie pieprznij w łeb, durna krowo, życze ci zeby cie twoj****chory olały ciepłym moczem

Gość gość
Kompensacja mialo byc a nie dekompesacja. sorry

Gość gość
Co to za plotkry ze wsi? Psy są bardzo inteligentne poza tym świetnie nadają się na przyjaciela, do zabawy, do obrony, do towarzystwa.

Gość gość
Ci piszący o babie ze wsi to pewnie sami z wielkich miast :D Słoiki z warszafki albo z wielkich metropolii typu Sosnowiec, Radom czy Katowice w których jest więcej patologii i zaściankowości niż w niejednej wsi.

Gość gość
zastanawiam sie po co ludzie tacy jak autorka biorą ziwerzeta skoro żadnym uczuciem ich nie obdarzają, dla zabawy? chora k***a x ja jestem chora? na jakiej podstawie tak oceniasz? Opiekuję się nimi, obdarzam ich uczuciem, oczywiście, troską, ale nie tak wielką jak np. dziecko ;/. Nie pozwoliłabym aby pies wylizywał mi talerze, chodził po stole w kuchni, wchodził na czystą pościel, to samo kot. Zwierzę powinno znać swoje miejsce. Nie katuję zwierząt, być moze mają ze mną lepiej niż z tobą.

Gość gość
Miała psa a nie wie że pies świetnie wyszukuje zaginione przedmioty, można z nim popływać pograc pilke, isc do lasu . Tak to jest jam biedny pies cale zycie na lancuchu dwumetrowym I mu sie zaciska na szyi

Gość gość
Mam psa i dbam o niego odpowiednio, zapewniam mu to czego potrzebuje. Ale nie muszę się nim tak podniecać, ekscytować i nazywać zwykłego przywiązania z jego strony "lepszą od ludzkiej miłością", jak niektóre fanatyczne psiary :)

Gość gość
Kochani, uważam, że ten temat to prowokacja. Zajrzyjcie na : Patologia w domu Myslę, że to ta sama osoba z tą samą chorobą. Szkoda czasu xxxxx Też tak uważam. W poprzednim temacie nikt tego nie poparł to założyło kolejny temat. To jakiś zakłamany psychol i szkoda czasu dla niego

Gość gość
Tyle żółci tutaj a powinniście pokazac ile w was miłości jest! Ale no tak, człowiek nie zasługuje na dobre słowo tylko wyzwiska i jeszcze złorzeczenie (poniżej poziomu troll zyczący raka, pewnie kochający psiarz) bez powodu. Szkoda mi was bo kiedyś ta żółć was zaleje i nic wam nie zostanie, samotni z psami. Zgnijecie razem z psami bo nikt was nawet nie pochowa.

Gość gość
18:28 chyba odbiło ci.

Gość gość
Miała psa a nie wie że pies świetnie wyszukuje zaginione przedmioty, można z nim popływać pograc pilke, isc do lasu . Tak to jest jam biedny pies cale zycie na lancuchu dwumetrowym I mu sie zaciska na szyi x Trzymanie wilczura w domu to nieodpowiedzialność i męka dla takiego psa. Taki pies ma w naturze obronę terenu i jeden fa łszyw******** moze być po człowieku. Pzoa tym potrzebuje przestrzeni. Nie odważyłabym sie zostawić takiego psa samego z małym dzieckiem w nocy tym bardziej moze zagryźć bez skrupułów bo np. wyczuje zagrożenie i człowiek nie ma szans z takim psiskiem. Takiego psa miejsce jest przed domem w budzie w dzień przywiązanego a w nocy spuszczonego. Wcale się nie męczy, nie pieprzcie głupot.

Gość gość
"kompensacja"- DOKŁADNIE! im ktoś bardziej nienawidzi ludzi, tym bardziej jego "miłość" do zwierząt nabiera chorej, fanatycznej formy

Gość gość
"Mam psa i dbam o niego odpowiednio, zapewniam mu to czego potrzebuje. Ale nie muszę się nim tak podniecać, ekscytować i nazywać zwykłego przywiązania z jego strony "lepszą od ludzkiej miłością", jak niektóre fanatyczne psiary usmiech.gif " x brawo! jesteś jedną z "normalnych" właścicielek :)

Gość gość
Też tak uważam. W poprzednim temacie nikt tego nie poparł to założyło kolejny temat. To jakiś zakłamany psychol i szkoda czasu dla niego x masz problemy nawet z rozpoznaniem stylu pisania to logiczne, że jak np. ktoś przeczyta jakiś temat i w ten sposób na tym oprze drugi bo coś mu się przypomni albo zauważy np. takich fanatyków, którzy rzucają ku*wami na prawo i lewo, oczywiście to ci miłośnicy psów a człowieka by w łyżce wody utopili

Gość gość
Męka dla psa 150 m dom? Co ty pieprzysz chory wiesniaku!!! Wiem jak traktujecie psy, na łańcuchu cały rok, prawie nigdy nie spuszczacie, na betonie, czy leje czy słońce, pies cały czas szczeka i jest agresywny. Powinni takich s*******i zamykać w wiezieniu.

Gość gość
Wychowałam dwoje dzieci z wielkimi psami i sama też wychowałam się z dużym psem. Jakoś wszyscy żyjemy i nikt z nas nigdy nie został zaatakowany czy pogryziony, ale my żyliśmy z psami domowymi, wychowanymi i zrównoważonymi psychicznie, a nie z dzikusami spuszczonymi na noc z łańcucha :D

Gość gość
"Żal mi was, ci co mają na ich punkcie fioła niezdrowego oczywiscie, uważacie sie za lepszycha wrzeczywistości leczycie własne chore ego. Znam takich" xxx Z tego co widze to Ty się uważasz za lepszą. Daj żyć. Każdy kocha kogo uważa za stosowne.