Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pewnaa jestem

to co? szukamy tych co znaleźli punkt G.

Polecane posty

Gość gość
a m d t m j a w m j g p d a t t w m j a d a g p t j w m j d w a j t w m j a d m j a g p t j g j m w j a d a g p g m j w a t j a d m j t j a g p a j t m w j m a j g t d j a p j m j d w j a m tj a

Gość gość
kojotku przylaczam sie do postulatu pewnej nigdy nas nie opuszczaj swiat kafe bez ciebie bedzie nudny i pusty ja ciebie uwielbiam i rozkosza czytam choc ze sciskiem w gardle ze do innej tak ladnie piszesz

Gość gość
a ja zgłosiłam temacik do usunięcia hihihi

Gość gość
17:05 to samo będzie co z najem i koke, początki fajne a później mieszanie z błotem :D jaki normalny facet siedzi na babskim forum,zejdź na ziemie naiwniaro :D

Gość gość
a na jakim poinien być normalny facet? na motoryzacyjnym czy o piłce noznej? zdrowy facet siedzi na ero i rozmawia z babeczkami gdyby nie obecnośc facetow tutaj to jaki sens by miało to forum

Gość gość
up dokładnie zdrowy facet będzie brylował wśród kobiet tak natura stworzyła człowieka że osoby o odmiennych płciach przyciągają się dziwne że niektórzy tutaj mają z tym problem

Gość gość
zdrowy facet nie siedzi w internecie i w dodatku na niszowym babskim forum o kupie :D

Gość gość
brylowanie na kafe :D dobre :D

Gość gość
no tak czyli wg ciebie chorzy faceci siedzą w internecie patrz wszyscy moi koledzy maja internet i w nim siedzą wniosek z tego że wszyscy są chorzy przecież trudno ruszyć głową i domyślić się ze jest to nowa forma komunikacji z której wszyscy korzystają znak czasu

Gość gość
17:33 tak sobie wmawiaj prawiku bez perspektyw na kobiete. bryluj na kafe :D:D

Gość gość
17.47 praviku noł lajfie i tak trzymaj :D

koniec pracy nastał więc się w Wami moi drodzy już pożegnam...dbajcie o siebie i umilajcie sobie czas wzajemnie i bardzo pikantnie...do zobaczenia jutro słodziaku....dzisiaj u mnie i dla odmiany w łózku

z Wami moi kochani spiskowicze mający lepsze życie niż ja i wiedzący o mnie więcej niż ja też się pożegnam....rozwijajcie swoją kolorową twórczość i kolejne teorie spiskowe, może nagle się okazać, że dzięki waszej przenikliwości i zdolnościom detektywistycznym uda się Wam rozwiązać zagadkę smoleńską. Wytrzymajcie ze mną jeszcze te kilka dni...potem wylatuję na urlop więc odpoczniecie....pozdrawiam

Gość gość
a ja się zastanawiam czego w kojocie najbardziej praviki i życiowi nieudacznicy nie lubicie czego mu zazdroscicie? czy tego że facet ma klasę czy tego że ma dystans do siebie i życia czy tego że potrafi pieknie pisac do kobiety i to nie jakieś mdłe farmazony tylko z podniecajacym erotyzmem ale nie wulgarnie pobudzajac wyobraznię czy tego że inne kobiety za nim piszcza czy za to że ma inteligentne poczucie humory i błyskotliwość w pisaniu a może tego że mimo tak prowokowany zachowuje spokój i cały czas odnosi się do pomarańczy z szacunkiem ja uwielbiam topik pewnej bo jest inny niz wszystkie i chocbyscie nie wiem jak ich obrazali to ja i tak będę się tu udzielać jezdzicie po wszystkich zazdrośnicy dzisiaj najbardziej dostalo się gromi i kojotkowi a zalu sciskanej dup/y juz o nim nawet tematy zakładacie niebiescy trzymam za was kciuki i kazdy mądry wie że mam racje

Gość gość
od kiedy jacus wyznal pewnej milosc to najus przestal tu pisac jest zazdrosny i nie potrafi byc ponad tym i wali focha

Gość gość
Pewna masz przerabane u ciotek:classic_cool:

Gość gość
właśnie przeczyatłam wpisy z dzisiaj bo w dzień nie mogłam bo mój facet w domu siedzi i tylko mi ciśnienie podnosi anasz kojocik przeszedł sam siebie choć codziennie mnie zaskakuje to jak erotycznie dzisiaj z gromkiem pisał sprawiło że zrobiłam się wilgotna i podniecona i to aż dziwne bo nie było w tym sprośnich tekstów tylko czysty erotyzm on sprawia że mimo iz całe życie trafiam na dupków bo chyba taki mój los i tylko takich przyciagam to kojocik przywraca mi wiarę w prawdziwych facetów a to jak się ujoł dzisiaj za paniami to było niesamowite i też takie podniecajace wisienka na torcie to to jak i w jaki sposob z klasą potraktował hejt;;;ów gromie nie zabieraj go całego dla siebie i daj mi też go skosztować pewna rob wszystko by go tu zatrzymać jak najdłuzej i przekonaj go by zrezygnował z urlopu nie podpisuj mu wniosku o urlop

Gość gość
od początku czytałam tematy pewnej o punkcie G i jestem pewna że kojot nie jest ani kreskiem, widmo a już na pewno kokusiem to facet z innej bajki i to jest tak wyraźne że aż w oczy kłuje obaj mają tu swoje kobiety ale kokuś nawija makaron na uszy, pisze powieści o niczym i porozrzucane tematycznie bez większej składni i ładu mimo że to dobry facet to mimo kolorytu jakim się kreuje jest mdły i bezbarwny w przeciwieństwie do kojota który jest zwarty w pisowni, bardzo konkretny, widać że człowiek bardzo wykształcony i bardzo inteligętny i z ogromnym poczuciem radości i humoru oraz niespotykanym na tym forume dystansem Potwierdzeniem na to że Koke to Kojot jest to że Koke mieszka w wawie a Kojot jak sam kiedyś pisał jest chłopakiem ze wsi od kilku lat Kojot dorobił się własnego domu a kokuś nadal w bloku mieszka z rodzicami albo w wynajmowanej kawalerce i koniec tematu to dwie rózne osoby co do widmo to nawet nie będę pisała to chory psychol który mi przypomina macierewicza wszędzie spiski i teorie spiskowe a tylko on zna prawdę a ci co myslą inaczej pewnie są z PO Zgłoś

Gość Najszybszy w mieście
no i napisał tutaj jak teraz to wytłumaczyć? :(

Gość chcę ale się waham
czy ktoś wie czemu zawsze jak tu jestem to nie ma tego słynnego Kojota którego tak bardzo chcę poznać osobiście? facet uchodzi tu za bożyszcze kobiet a ja chcę go sprawdzić osobiście ale go wieczorami nie ma i mogę tylko sobie jego dzienne wpisy poczytać, nie ukrywam robi koleś wrażenie tylko czy jest wolny w prawdziwym zyciu? bo ja właśnie takiego faceta szukam i chętnie go trochę posprawdzam czy faktycznie jest taki prawdziwy i wyjatkowy choć serce i kobieca intuicja mi mówi że tak

Gość gość
najuś won na arke za cienki jesteś by tu zaistnieć

Gość Najszybszy w mieście
ja też bardzo chciałbym poznać Pana Kojota, ale nie mam odwagi napisać tutaj gdy on jest :( a co gorsza nie mam też odwagi napisać gdy Go nie ma :(

Gość gość
ja nie moge szybki wrocil cioteczki się toba znudzilu czy przestaly dawac bo za szybki byles a 3 minuty w sexie to za malo? nie masz tu czego szukac bo pewna juz zajeta a innych nie wyrwiesz bo za kojotem sikaja po nogach wszedzie gdzie sie pojawiasz tematy szybko usychaja nawet miss cie olala bo jestes bezbarwnym nudziazem wracaj na arke z podtulonym ogonem i blagaj o wiecej jak dojdziesz do 5 minut moze ktoras niedopieszczona sie skusi

Gość gość
a biedaczek Naj pracuje od świtu do nocy przecież tylko w godzinach pracy na ero jest. poza tym prowadzi bujne życie towarzyskie jak widać

Gość gość
wahajaca się kojota nigdy o tej godzinie tu nie spotkasz bo lata od jednej do drugiej kochanki zarobiony jest i tyle a na forum tylko odpoczywa podobno tylko niedziele ma wolne

Gość pewnaa jestem
A ja teraz marzę o masażu stóp, ja pierdziele ale w d**e dostalam😭 Cze Naj😴 masz masażer?

Gość gość
faktycznie zarobiony nasz kojocik i zmęczony jest skoro wszyscy ludzie mają urlopy w wakacje a nasz bidulek musi teraz na urlop polecieć