Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pewnaa jestem

Słowem, spojrzeniem, wyobraźnią,..Punkt G, part next

Polecane posty

wystarczy wyskoczyć coś zjeść, wracasz a pełna chata gości wiadomo, gość w dom...wódka na stół więc Wam stawiam napijcie się i rozluźnijcie...alkohol zawsze przełamuje pierwsze lody i daję łatwość nawiązywania kontaktów i nowych relacji...w imieniu gospodyni zapraszam

Ol kej;) mam wolne, jestem przeziębiona, a muszę się uzdrowić, gdyż jutro ide do pracy, tak stałam się nol lifem.😭 dziękuję za uwagę;)

Gość gość
Dlaczego nie olewacie pomarańczy? Serio, to bez sensu..

na mnie już pora kochani...nie lubię długich pożegnań więc powiem krótko....UWIELBIAM WAS...bawcie się dobrze Gromiś...przed wylotem jeszcze do Ciebie wpadnę na szybki numerek pomarańczki...pozdrawiam

Po pierwsze nie rozumiem dlaczego mają mi przeszkadzać chore osoby? Choroba nie wybiera.Źle trafiłaś z tym pisaniem do mnie,bo akurat pracuję z chorymi i wierz mi,że codziennie oglądam osoby zmagające się z chorobą i bólem .Po drugie kto dał Tobie prawo,aby oceniać innych i stawiać diagnozę? Pewna jest kobietą zdrową,wesołą z poczuciem humoru i dużym dystansem do tego miejsca i dlatego Ty uważasz Ją za chorą? To ty nic nie wiesz o chorobach ,a próbujesz tutaj zabłysnąć.Udanego weekendu dla Ciebie :)

Kuurwa a za mną nie biega.....to Zołza z Peewnej:)....fucj jeszcze 4godziny i do go home

Gość gość
Tak narzekacie na pomarańcze, ale dyskutujecie, pozdrawiacie, wygląda to tak, jakby was to trochę kręciło.

Sil😘 Byłam w innym wymiarze, niby w łóżku ale świat wirowal, 39,5st. C aleee odlot, idę latać dalej, może do pracy trafię w stanie nieważkości:D dobrej😘 Jacek, dziękuję za pocieszenie. Cóż ja bym bez Ciebie..;)

Cześć i czołem. Widzę, że wszyscy się majówkują, a ja do 19 w pracy 😭 Wróciłam na ziemię, przyciąganie ziemskie działa jak nigdy, tylko nie ma jak za bardzo tego przyciągania wykorzystać, ciężkie jest życie....oj jakie ciężkie. Pozwólcie ponarzekam sobie w kącie troszeczkę 😴

Gość gość
pewna , możesz się odpie/r/d/olić od tematu KKK? Siedź tutaj w tym swoim smrodku z przyjepanym Jacisiem i sie nie wychylaj

Gość gość
Minus życia na emigracji, w Polsce miałabyś pewnie wolne :)

Gość gość
w polsce miałaby znajomych kurfa, a nie siedzi i klepie na tym forum non stop jak paranoiczka jakaś

Wiesz mam taką pracę, że Też iw Polsce pracowalabym;) && Gość, no i czego Ty się czepiasz? W doope se wsadź tamten temat.🖐️

Gość gość
Biedactwo, jeszcze do 19 :)

Gość gość
To chyba jakiś dyżur musisz mieć ;) Olej tych wszystkich zazdrośników co im żal cztery litery ściska :D

Gość gość
Grunt że ma dostęp do neta, zdechłaby bez tego, bez forumowego życia i forumowych znajomych, jedynych jakich ma.

Zawsze się zastanawiałam, skąd taka troska o mój czas. W końcu to mój czas tutaj przegrywam, ich nawet nie ruszam przecie😴

Gość gość
Wynika z tego,że ty wcale nie jesteś lepszy skoro siedzisz tu non stop i ją hejtujesz :)

39. Nie wiem, czy zauważyłaś. Ale jak ktoś nie chce z Tobą gadać, to pasuje wykazać się kulturą i wyjść🖐️

Gość gość
Zaśpiewaj sobie Pewnaa "młoda krew płynie w moich żyłach, w to co mówi hejter chu.a wbijam" :D

Gość gość
Podkład dowolny, jak ci w duszy gra :D

Gość gość
Rzeczywiście ze hüj pasuje do pewnej bo pewna to Największy ordynus. Forume pozbawiony jakichkolwiek atutów kobiecości.