Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
elleni1

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.3

Polecane posty

Gość Sunshinexoxo
aha a mam 168cm i 55 kg jesli komus to pomoze :)a robil mnie mistrz dr Potocki :) moj ukochany przystojny dr :)

Gość gość Ewelina822
Ja mam ciecie wokół otoczki i stwierdzialam wczoraj,ze chyba nawet na blizny nie bede musiala masci stosowac, bo NIC nie widać,az sie dziwie i jestem w szoku. Moze mnie nie operował doktorek tylko kosmici i ? Hihih , przepraszam za moja głupawke, ale jestem mega zadowolona, mam tylko nerwobóle od pasa, w srode mija 3 tyg i musze jeszcze sie pomeczyc z nim, ale trzeba wytrzymac ;)

Gość gość marzena
Ewelinka to dobrze że jesteś zadowolona że swoich dziobów... A kto wie może i kosmici pomagali doktorowi hi hi

Gość gość Kala
Dziewczyny czy Wy bedziecie wymienaic implanty jesli nie bedzie takiej koniecznosci ? bo one maja dozywotnia gwarancje.

Gość gość marzena
Kala ją akurat nie zamierzam wymieniać jak wszystko będzie ok.

Kala A ja pewnie wymienię na większe za kilka lat, myślę że za ok 3. :) :)

Gość Kamilka089
Kali ja tak na większe za 6 lat

Gość gość karolina
Usssia. ...jestem juz 2 tyg po ....cycusie sa jeszcze mocno napiete, bolu juz nic nie czuje jedynie czasem cos zakluje albo ucisnie. Nosze ten okropny biustonosz i bandaz elastyczny ktory jak sie domyslam zastepuje pas o ktorym piszecie. Pielegniarka kazala go nosic w sumie przez 3 tyg . Ile czasu nosicie/nosilyscie pas uciskowy dziewczyny?

Gość gość karolina
Usssia. ...mam anatomiczne mentory 390cc. ..wielkosc i ksztalt mi bardzo odpowiadaja...jestem bardzo ciekawa jak beda wygladac po 3 miesiacach. Mam pytanie ...czy ten okropny stanik zakupiony u dr mozna zamienic na sportowy?

Gość usssia
Karolina super ,że się odezwałaś jeszcze raz gratuluje i lekko zazdroszczę już myślałam ,że coś nie tak z doktorkiem :( jak będziesz mogła to proszę prześlij mi fotkę Twoich cycusiów na adres acinworacz@op.pl, będę wdzięczna:) ile masz teraz w biuście cm ? Wyrobiłaś się w 16 tys?

Gość gość karolina
Usssia. ..koszt to 15600 w zaokragleniu +2000 zl ten okropny stanik. Wysle ci zdjecia jutro, najpierw musi mi je maz zrobic;)

Gość usssia
ok,czekam z niecierpliwością:)ja się mogę odwdzięczyć dopiero w październiku:( ,badania jakie przed musiałaś zrobić ?

Gość gośćKamilka089
Karolina jakie masz wymiary . ile w biuście teraz? Tez mogę prosić o fotkę odesle swoją Exstaza0089@interia.pl

Karolina Ja też bym chętnie zobaczyła Twoje i też odesle swoje :) jeśli chcesz .

Gość gość karolina
Ninka Kamilka i Usssia. ..zdjecie przeslalam wam na maila I czekam na wasze;)

Gość gośćKamilka089
Karolina wysłałam

Gość gość karolina
Kamilka & Ninka dzieki za zdjecia ...cycusie sliczne! Obym mogla powiedziec to samo o swoich za 3 miesiace:)

Gość Sunshinexoxo
jejku co za klinika zdziera dodatkowo 2000 za stanik pooperacyjny! masakra! ja zaplacilam 15 tys u dr Potockiego w klinice Szczyta i wszystko w tym mam kontrole opatrunki stanik i swietny kontakt z dr jak tylko mam jakies pytanie. A naprawde za taki standard mogliby wiecej kasowac. U mnie jutro mija 2 tyg piersi coraz bardzije miekkie :) juz nie moe doczekac sie kupowania bielizny! narazie stanik i pas przez 2 msc a potem pielegniarka doradzila na nos przez dodatkowe 4 zeby ladnie ksztalt sie wyrobil. Bede sluchac bo chce miec jak najlepszy efekt.

Gość gość Joasia
Sushi... ja też robiłam w maju u Potockiego anatomiczne (18tys) i też jestem bardzo zadowolona.

Gość gość Ewelina822
U mnie dzisiaj mija 3 tyg i tez nie mogę się doczekać aż miną te 3 miesiące, póki co moja psychika wciąż walczy z tym pasem :D

Gość gość karolina
Sunshine. ..zgadzam sie z toba, powinien byc ten stanik wliczony w cene + ten pas ktorego nie mam ( mam elastyczny bandaz, w ktorym jest mi bardzo goraco i trudno go ukryc). W klinice dr Szczyta terminy sa dlugie a u dr Sirka to kwestia miesiaca / dwoch. Na dodatek polecila mi go kuzynka ktora ma teraz piekny biust.

Gość Sunshinexoxo
oj biedna Ty! rzeczywiscie teraz ciezko w te upaly w pancerniku ale warte! wiec tak sobie powtarzajmy w chwilach slabosci! terminy dlugie to prawda ale da sie obejsc. Kontaktujac sie z recepcja tez mi powiedzialy ze mam do szczyta czekac 3 lata a do Potockiego 2 na sama konsultacje, jednak jak to ja pogrzebalam po sieci. Znalazlam bezposredni email do dr Potockiego i napisalam. Od razu ustalil mi dogodny termin. Nie wiem, moze mialam szczescie, ale tak bardzi jestem mu wdzieczna ze chyba go wycaluje na nastepnej kontroli! zreszta taki fajny facet ze kazda wymowka dobra ;) a dziewczyny z innej beczki nie znacie ktoras czegos dobrego na wypryski co doprowadza szybko cere do ladu? bardzo prosze o pomoc. Najadlam sie czekolady niby ciemnej ale mnie wysypalo i mi strasznie z tym zle :(

Gość usssia
Karolina są naprawdę super,ślicznotki. :-Ddzieki za zdjecia

Gość usssia
Karolina super cycusie :) Gratuluję :0

Sunshinexoxo Ja stosuje Borasol na wszelkiego rodzaju wypryski i potowki. Na buzi i dekolcie. Do kupienia w aptece za jakieś grosze, dermatolog mi to przepisala. Co do lekarza to ja na konsultacje do dr Witwickiego zapisałam się na za miesiąc od telefonu a operacje miałam wyznaczoną po 6 tyg po konsultacji więc chyba szybciutko. Mi dodatkowo udało się wstrzelic w promocję w klinice i za wszystko zapłaciłam ok 10 tys. Normalnie mają tam przedział 12-16 tys chyba. :) zadowolona jestem z biustu i polecam wszystkim następnym jakby co :) No i dziś mija mi 7 tyg już:)

Gość usssia
sorki myślałam że pierwsze nie doszło :)i napisałam kolejne a tu się dwa wyświetliło ;( ups...

Gość gość karolina
Dzieki Usssia. ..oby bylo jeszcze lepiej po 3 miesiacach. Powodzenia w pazdzierniku :)

Gość Sunshinexoxo
dzieki Ninka, a to na recepte jest? no szybciutko. najwazniejsze ze jestes zadowolona i ze wszystko jest dobrze.

Gość gość aga
We wtorek miałam zabieg. Rozmiar z sprzed małe b duże a. Po wykarmieniu 2 dzieci i do tego lekka asymetria sutkow. Mam wkładki allergan . Miałam dwie ocje 345 wysokie dały by bardzo naturalny wygląd lub 375 profil najwyższy trochę mnie naturalny wygląd ale do mich worków w sam raz na podniesie ich i sprawienie efektu jednego biustu bez opadania. Wybrałam 375...efektu jeszcze nie znam...muszę czekać tydzień do zdjęcia szwów. Lekarz twierdzi ze jest naprawdę bardzo dobrze. Mogę ew w przyszłości asymetrie sutkow poprawić przez podniesienie jednegp z nicj ale on jest zwolennikiem tego żeby najpierw zobaczyć efekt po impantach a nie robić wszystkiego naraz.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się