Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety oczekują, że facet będzie płacił?

Polecane posty

Gość gość
22.05 akurat nie co do mojego faceta to nie musiałam się zbyt długo starac, po prostu doszliśmy wspólnie do pewnych wniosków związanych z nasza przyszłoscią- tyle Ale pamiętam jak potrafiłam manipulować innymi facetami zanim spotkałam tego jedynego...szok ze dajecie się na takie rzeczy nabrać. Troche flirtu i jesteście ugotawni

Gość gość1234
Ciekawe ze nie umiecie zrozumiec tego ze kobieta chce czasem dostac kwiaty natomiast swietnie wiecie to ze akurat udaje milosc. To sie nazywa zrozumienie kobiety nie ma co:) Facet wie tylko to co chce wiedziec,tylko to co potwierdza jego teze ze jest lepszy od kobiety. Wszystko inne wypiera ze swiadomosci jak sie tylko da byle tylko nie przyznac ze nie umie dac szczescia kobiecie tylko kase... Bogu dzieki ze nie kazdy ma taka wybiorcza logike...

Gość gość1234
Ciekawe ze nie umiecie zrozumiec tego ze kobieta chce czasem dostac kwiaty natomiast swietnie wiecie to ze akurat udaje milosc. To sie nazywa zrozumienie kobiety nie ma co:) Facet wie tylko to co chce wiedziec,tylko to co potwierdza jego teze ze jest lepszy od kobiety. Wszystko inne wypiera ze swiadomosci jak sie tylko da byle tylko nie przyznac ze nie umie dac szczescia kobiecie tylko kase... Bogu dzieki ze nie kazdy ma taka wybiorcza logike...

Gość gość
gość1234 dziś to ze masz w kims wsparcie > Kobieta owszem ma wsparcie ale facet w niej to już nie bardzo. Zwierzysz jej się z poważnych problemów to wpadnie w histerię i tylko jeszcze więcej nerwów ci zeżre swoim panikowaniem. Stracisz firmę i źródło dochodu to ona nie utrzyma domu i całej rodziny bo nie da rady i w dodatku jeszcze będzie jęczeć że na fryzjera nie miała. Super to wasze wsparcie > gość1234 dziś chcecie żebyśmy były materialistkami bo nie potraficie mowic ze jestesmy dla was wazne,ze kochacie,ze jestesmy piekne... > Tak tak to my chcemy żebyście nas doiły hahahah. Piękna jest ta która ładnie wygląda bez makijażu, dobrze wiesz ile z was taka jest... Nie mamy zamiaru codziennie kłamać tak jak to robią panie szukające sponsora

Gość gość1234

Gość gość1234

Gość gość
Coraz mniej takich idiotów... Dlatego tak biadolicie :D

Gość gość Agatka
Nie umiem się oderwać od tego beznadziejnego wątku. Mój mąż sam bez żadnych rozmow powidział ze jeżeli urodzi się dziecko koncze z pracą, żeby zajmować się domem i dzieckiem. Sama z resztą nie mam zamiaru rozdwajać się miedzy domem a pracą. Tylko głupi faceci tego nie rozumieją. Dla niektórych będę leniwa, ale mnie to wisi koło d..y Jak dla mnie w tym momencie najwazniejsza jest rodzina, dom który pachnie obiadem i uśmiech dziecka przy mamie:) Nawet gdyby mój mąż chciał mnie zmusic do pracy zawodowej, nie zgodze się absolutnie. Decydując się na dziecko trzeba mieć zaplecze finansowe na które oszczędza się na lata. Jak któryś z moich randkowiczów żałował by mi na na kawe albo piwo to niech się goni.

Gość mamdosctegojuz
Faceci, którzy płacą = stare wychowanie. Frajerzy i desperaci. Szkoda gadać jak bardzo można być uzależnionym od c****iki. Radze kobietom, żeby spojrzały w końcu na co innego jak na czubki swoich nosów!

Gość gość Agatka
Wasze czasy' rządów"już minęły/ oczekujecie kobiety u usuznosci... tak jak to było 20 lat temu, czasy się zmieniły i to teraz Wy możecie nam du..ko lizać:) Zawsze byliście nikim, to ze liczyliście się ze swiatem to tylko wasza przykywka. Dziś facet spi...dala jak widzi dresówów:P hahha W ten sposób mogę się sama obronić nie potrzebuje zanego ochroniarza....kiedyś nawet skopałam facecika który "czuł się ochroniarzem" i nie miałam żadnych skrupułów żeby aby rzucic się na człowieka który oskarża moich kolegów za co s co jest nieprwdą.

Gość gość bismisahhh
Powiedzcie mi jak można wydoic z kasy człowieka który groszem nie smierdzi?aaahaaaha

Gość gość
Dlaczego wy kobiety macie jakiekolwiek kompleksy? Trzeba brać życie za bary, jak ktoraś z was napisze(bo mąż , dzieci) to się z wami spotakam. Jestescie zbyt ogarnięte waszymi facetami/mężami...

Gość gość
Nie nawidze facetów którzy chcą aby ich kobieta była usłużna j)

Gość gość Fuj
Lejcie na nich, z reszta jak można się spotkać z kimś kto jest zwykłym smiertlnikiem, Polak to świnia bez zainteresowań. jedynie golnonką z musztardą mogą go zadowowlic.

Gość gość
aż mi się przypomniała historia mojego kolegi. wielka miłość, nie mogli bez siebie żyć. Oboje pracowali. Nagle ona straciła pracę. Dwa lata z hakiem szukała nowej, facet ciągnął gospodarstwo z jednej wypłaty. Potem tak się złożyło że on stracił pracę. Szukał dwa miesiące nowej. Jego kochanie już po miesiącu wyprowadziło się do mamy. Jak w końcu po dwóch miesiącach znalazł nową pracę i okazała się na dodatek lepiej płatna to chciała wrócić. Tyle że on już nie chciał. Takie to w kobiecie oparcie :D

Gość gość
Facet który domaga się zapłaty za "byle g...no to zykły cwel, jego miejsce w zakładzie karnym. Spier..j i a tak jesteś zerem

Gość gość patolką gardzę
Kiedyś facet zapraszał na randke(5 lat temu) a dziś trzeba się starac haha Adonis z Lipin czy Cwajki może mi o***t lizać) i tak jeste zerem MOPS,Dobrze ci a tym?

Gość gość1234
Problem w tym ze faceci sami nie wiedza czego chca. Najpierw Ci taki powie idz do pracy( rozwijaj sie albo i nie byle tylko kasa na piwko była) a jak kobieta zacznie się realizować osiągać sukcesy...oho,nie daj boze pojawi się jakiś służbowe spotkanie czy(O ZGROZO!)wyjazd to wtedy nagle kobieta jest dzi**a wtedy ma siedziec w domu przy garac a jak tylko prosi o kasę(której zreszta jej mężus nie pozwolił samodzielnie zarabiać)to juz leniwa ksiezniczka... Żona,czy nawet dziewczyna typ nie służąca. Chcecie gosposie to placic.

Gość gość1234
Znalam kiedy jednego padalca... Jeszcze w liceum chodził z moją koleżanką Dziewczyna madra z ambicjami i marzeniami prawie same 5 w szkole. Sliczna. Gdyby chciala to kazdy chlopak by sie cieszyl że ma taka dziewczynę Ale osa sobie wybrala takiego gnoja ktorynswet nie pozwalal jej malowac paznokci,kiedy pomalowala rzesy to ja potrafil od dzi*ek wyzwac. Na studia nie poszła bo jej zakazał zdawac dodatkowe przedmioty(zeby przypadkem sie nie okazalo ze madrzejsza jest od niego) raz nawet bylam swiatkiem jak zabrał jej książki bo zamiast się z nim zobaczyć chciała się uczyc. Takie w was jest wsparcie . wiec mi to nie gadać o problemach z firma bo to wasz interes na ktorym wy się znacie.Ja się nie znam nie doradze ja mogę tylko pocieszyc powiedzieć ze napewno dasz sobie rade...a facet? Dziewczynie ciezko, coś jest dla niej dużym wyzwaniem to zamiar powiedzieć ze w nią wierzy,że da sobie rade bo jest swietna w tym co robi...po co...lepiej skopać kobiete i zdolowac nie? Ktos zaraz powie ze nie bedzie klamal... Jeszcze tak żeby nawiązać do tego...skoro nie uwazasz dziewczyny za ładną,inteligentna czy nie ma wedlug ciebie jakichs innych zalet ktore mozesz skomplementowac to po co sie z nia spotykasz? Skoro tylko samo zlo widzicie w kobietach to po co sie z nimi wiazecie?

Gość gość
"raz nawet bylam swiatkiem" "kierowca dostawczy" Ręce opadają jak się to czyta :P

Gość gość
ale sens kazdy rozumie

Gość gość
kolejny wpis idiotki :P

Gość gość
Ze skrajności w skrajność. Ten facet chrobliwie zazdrosny to chory patologicznie człowiek... xxxxx gość wczoraj gość1234 dziś to ze masz w kims wsparcie > Kobieta owszem ma wsparcie ale facet w niej to już nie bardzo. Zwierzysz jej się z poważnych problemów to wpadnie w histerię i tylko jeszcze więcej nerwów ci zeżre swoim panikowaniem. Stracisz firmę i źródło dochodu to ona nie utrzyma domu i całej rodziny bo nie da rady i w dodatku jeszcze będzie jęczeć że na fryzjera nie miała. Super to wasze wsparcie > A jaka kobietę sobie wybrałeś? Silną, mądrą, niezależną, z dobrym zawodem, czy taki bluszcz, co to prosię pana, bo ja jestem taka mala? Idę o zakład, że ten drugi typ. Będac kobieta typu pierwszego przeciętnej urody napatrzyłam się i nawet trochę napłakałam nad wyborami niektórych panów (ale szybko mi przeszło), takie dziewczyny jak ja nie były popuplarne, bo były częsciowo konkurencją, a czesciowo nie wiadomo był jak takiej zaimponować:) A to ja nie wpadam w panikę, tylko pracuję więcej w takich sytuacjach. Myslicie dupą, a nie mózgiem panowie, a potem płacz - nie zal mi tych, co na własne zyczenie taką sobie trauma zapewnili. Na Waszą obronę moge tylko powiedziec, że jestescie i tak koszmarnie łatwi, ale takich się nie szanuje:)

Słuchajcie. Przeczytałem żonie kila stron z tego topiku i powiedziała żeby większość piszących tu facecików poszła biegusiem do seks shopu dmuchane lale kupić, bo to taniej i bezpieczniej niż randkowanie. Mądrą mam kobietę ;)

Gość gość
W życiu są ważniejsze sprawy od kobiet. Im się tylko wydaje że są najważniejsze.

Gość gość
SZkoda wam kasy na kobiety a potem się dziwicie ze jeżdzą za granice się puszczać hahahaha

Gość gość
Mi nic nie jest szkoda niech robią co chcą, nie mój interes. Nie uganiam się za kobietami i nigdy nie będę.

Gość gość
Pulchny, ja rozumiem że Ty musisz płacić...

Gość gość
"SZkoda wam kasy na kobiety a potem się dziwicie ze jeżdzą za granice się puszczać hahahaha" Za granicą puszczają się bez sponsoringu. Widać tamtejsi faceci mają więcej oleju w głowach

W ogólnym rozrachunku wibrator wyszedł by was znacznie drożej bo on nie zapłacił by za was rachunków, nie wyremontował domu, nie kupił nowego samochodu i nie mówił by że jesteście piękne bo nie zawsze to prawda <><><> Proszę, nie rozśmieszaj mnie :) Większość z was panowie pracuje za minimalną, może w polotach o 200-300 zł więcej niż minimalna. Większości z was nawet nie stać na własny samochód (no chyba, że 20 letniego grata z allegro) a co dopiero mówić tu o samochodzie dla kobiety ... NO PRZYZNAWAĆ SIĘ ! KTÓRY Z WAS KUPIŁ KIEDYKOLWIEK AUTO KOBIECIE ? :P Już widzę na ulicach te miliony kobiet jeżdżących nowym Mercedesem, który to dostały od swojego misia na 25 imieniny :) Większość z was panowie jeszcze mieszka z mamusią i tatusiem i założę się, że autor postu, który zacytowałam też mieszka z mamusią a najgłośniej krzyczy o tym jak to kobiety was wyskubią. Pytanie tylko z czego te kobiety mają was wyskubywać ? Z tej waszej głodowej pensji :D ? Większość z was bez wkładu kobiety do domowego budżetu by płakała i kwiczała :P Sytuacje kiedy facet SAM utrzymuje dom to skrajne przypadki.