Gość kluseczka1984 Napisano Lipiec 20, 2015 Dzieki Tofinko tak tez zrobie:-) bo tez mi slinka cieknie juz dzis ale niczym zrobie to bedzie jutro 18 godz masakra:-( wspolczuje Ci karmelizowana egzaminu dobrze ze juz po studiach jestem i jakas prace mam:-) a wy dziewczyny pracujace czy uczace sie?:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tofinka30 0 Napisano Lipiec 20, 2015 Ja siedzę z dzieckiem w domu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karmelizowanaa Napisano Lipiec 20, 2015 Ja też już po studiach, ale to jest dalszy etap mojej nauki :p także póki co dalej się uczę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kluseczka1984 Napisano Lipiec 20, 2015 O to masz luz z obiadami:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karmelizowanaa Napisano Lipiec 20, 2015 Dokładnie :) nie muszę kombinować z pojemnikami z jedzeniem, a zresztą mam czas w ciągu dnia coś na szybko przygotować ;) idealny czas na odchudzanie :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kluseczka1984 Napisano Lipiec 20, 2015 To jeestes baardzo ambitna:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karmelizowanaa Napisano Lipiec 20, 2015 Do mnie to raczej pasuje określenie leniwa :p no, ale prawdą jest, że jak sobie coś postanowie to próbuję to osiągnąć - z różnymi skutkami heheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kluseczka1984 Napisano Lipiec 20, 2015 W porównaniu do ciebie to len jestem ja:-) do jutra dziewczynki odezwe sie z pracy przy kawie:-);-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karmelizowanaa Napisano Lipiec 20, 2015 Do jutra :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karmelizowanaa Napisano Lipiec 21, 2015 Miało być do jutra, a że już po 12 to napiszę do Was :D Znalazłam super przepis na cukinię i zainspirowałam się dodatkowo pomysłem Tofinki i nadzieję cukinię mięsem mielonym z szynki, pieczarkami, cebulką i pomidorami z puszki, a na wierzch położę kawałek fety i zapiekę ;p Aleeee mi ślinka już cieknie :D No i zjem sobie taką połówkę, a drugą oddam mężowi :D No to idę spać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kluseczka1984 Napisano Lipiec 21, 2015 Dzien dobry wszystkim:-) ja powoli do pracy wstaje Karmelizowana bardzo fajny przepis na cukinie dzis tez bede taka robic:-) Czarna jesli jestes na diecie south beatch to wpisz w wyszukiwarke "south beatch forum" jest tam choc troszke stare ale fajne forum i bardzo duzo fajnych przepisow sama duzo probowalam i naprawde spoko:-) chyba ze juz go widzialas:-) dobra wstaje odezwe sie pozniej przy kawie pozdrawiam:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarna41 Napisano Lipiec 21, 2015 Hej laseczki:D Oj działo siętu wczoraj wieczorem -normalnie szalenstwo na forum. Karmelku to zadna tajemnica rozmiar koła mierzymy od podłogi do pasa i to ma być średnica koło ja mam chyba 95cm a waga ok.kilograma. Kluseczko znam tą stronke ale dzięki za pamięć:D U mnie dziś; 1.serek wiejski, pomidor szczypiorek 2.jog.nat.z cynamonem 3.leczo 4 i 5. sałatka z brokuła, jajek z sosem czosnkowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka66600 0 Napisano Lipiec 21, 2015 ruch jak na Marszałkowskiej ;) kluseczka1984 -->> witam Cię i ja :) Ale się wczoraj fasolki najadłam, aż prawie bokiem mi wyszła i synu mój tez wcinał, tylko mąż nosem kręcił, bo on nie warzywny :) a teraz cukinią kusicie... Ja po macierzyńskim do pracy już wróciłam, ale na razie na 3/4 etatu więc jestem w pracy krótko, obiadki w domu jem koło 16 ;) a dziś na śniadanie były otrębuszki z mlekiem, zaraz idę na dobra kawę, a potem mam 2 brzoskwinie i serek wiejski z rzodkiewką, obiadek dziś moi chłopcy gotują i ma się nadawać dla bobasa więc dietetyczny tez będzie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kluseczka1984 Napisano Lipiec 21, 2015 Rowniez witam myszka:-) ja juz po kawie czekam na 9 na kanapke tak sobie mysle czy ja z tym odchudzaniem to nie mam slomianego zapalu:-( ale moze sie uda:-) ja dzis te cukinie zrobie z tym mieskiem bo wczoraj wszystkie poslinione poszly spac:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tofinka30 0 Napisano Lipiec 21, 2015 Czesć dziewczyny ja dziś wstałam z pozytywnym nastawieniem:)jestem juz po kawię i niedlugo idę corce zrobić sniadanie.Weszłam na wagę a tam spadek na 72.1 wiec juz blisko 71:)Pozniej jak tylko córka pojdzie spać bede jezdzic na rowerku:). Karmelizowana nie zamonij dodac do mięska przypraw soli,pieprzu,mogą byc zioła parwesalskie i czosnek jesli lubisz bo ja uwielbiam.Na wierz posypywałam startym zóltym serem ale fajnie jak zastapisz innym serkiem:)Robiłam to danie tez bakłażanem i papryką nadziewana:)Milego dnia,napiszę pożniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kluseczka1984 Napisano Lipiec 21, 2015 Tofinko ja dzis bede tez robic ta cukinie moze mi sie uda:-) dodam przyprawy;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka66600 0 Napisano Lipiec 21, 2015 a ja do kawy 2 krówki firmowe, cukroholizm wygrywa... ale były ze świeżej dostawy, kruche na zewnątrz a w środku lejące, pycha normalnie. Teraz pożarłam dwie brzoskwinie i do pracy rodacy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kluseczka1984 Napisano Lipiec 21, 2015 Ja jeszcze godz. i serek z 2 pomidorkami:-) juz czuje glod a tu o krowkach piszecie;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karmelizowanaa Napisano Lipiec 21, 2015 Hej laseczki :) Ja zawsze przyprawiam wszystko pieprzem, ziołami i czosnkiem :D Generalnie lubię ostre przyprawy i sobie dodaję chili do potraw, a mojemu już nie bo zawsze ma biedny łzy w oczach i kataru dostaje :D Ja dzisiaj na śniadanie zjadłam banana zmiksowanego z jogurtem naturalnym, a teraz wypiłam kawę z mlekiem :) Byłam w sklepie i dokupiłam paprykę czerwoną, a więc dzisiaj na obiad połowa cukinii i papryka czerwona nadziewana :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka66600 0 Napisano Lipiec 21, 2015 Karmelizowanaa -->> to my z mężem obydwoje lubimy wszystko na ostro ;) teraz trochę męża hamuję, bo mi się nie chce osobno dla Młodego gotować, a bobas tak ostrego nie zje, albo zje i będzie potem Go brzuszek bolał... Ale coś czuję, że szybko pozna ostry smak, bo o ile ja jeszcze takie mdłe pojem, to mąż przestanie w końcu jeść i całkiem zniknie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kluseczka1984 Napisano Lipiec 21, 2015 My tez z mezem lubimy ostre potrawy nieraz jezyk chce upalic:-) ale jak robie dla siebie to troszke mnie pieprze;-) ja po serku i pomidorkach zostal mi jogurt naturalny na 14 godz a pozniej ta cukinia bede robic:-) karmelizowana napisz jak Ci wyszlo:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karmelizowanaa Napisano Lipiec 21, 2015 Kluseczko myślę, że tak ok. 14 będę robić i napiszę oczywiście jak mi to wyszło :D kiedyś już robiłam i cukinię i paprykę zapiekaną i wyszło smacznie, ale w kuchni to różne cuda się dzieją i czasem 100 razy wyjdzie, a za 101 klops :D Co do ostrych przypraw to mam to po tacie - on potrafi jeść papryczki jalapeno ze słoiczka i nawet mu powieka nie drgnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kluseczka1984 Napisano Lipiec 21, 2015 O kurcze to niezly ma przelyk ze go nie pali:-) moi rodzice to tylko tak troszke zecaz mdle a ja od meza sie nauczylam:-) ok czwkam na relacje z cukini:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karmelizowanaa Napisano Lipiec 21, 2015 No generalnie to mój dziadek i tata i ja też jak pijemy kawę to taką gorącą, że po wypiciu " idzie" jeszcze dym z kubka :D Wiem, że średnio to zdrowe, ale ja uwielbiam taką gorącą kawę :D Mamy jakieś tytanowe gardła haha ;p Ok lecę robić cukinię :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tofinka30 0 Napisano Lipiec 21, 2015 dziewczyny trzymam kciuki zeby wam wyszly te cukinie i nie zapomnijcie najpierw wyjac miąż z cukini i dodac go do mięsa smażonego:)oj krówki najbardziej takie uwielbiam ale mi chęci narobilas haha .Ja jestem po obiedzie musiałam zjeść małego kotleta schabowego bo obiad robiła moja mama ,wybrałam sobie małego do tego troszkę mizerri i malo ziemniakow teraz pora to spalić ,idę pojedzic na rowreku jak skonczę to napiszę wynik:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karmelizowanaa Napisano Lipiec 21, 2015 Cukinia i papryka w piekarniku :) Z pewnością wyjdą pyszne bo już czuję ten zapach w mieszkaniu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myszka66600 Napisano Lipiec 21, 2015 a ja już popracowana, uciekam najpierw do biedrony, a potem do domku, zobaczę czy moje chłopy jakiś obiad uszykowały, może będzie przymusowa głodówka ;) smacznego wam życzę, odezwę się pewnie jutro. Pa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 21, 2015 Ja mam do zrzucenia 30 kg obecnie udało mi się zgubic 10 kg w trzy miesiące.W moim odchudzaniu pomaga mi COiO. Jeszcze droga daleka ale trzymajcie kciuki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tofinka30 0 Napisano Lipiec 21, 2015 Moj dzisiejszy wynik 40min jazdy ,spalone 400 kcal i przejechane 20km:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarna41 Napisano Lipiec 21, 2015 Jacie Tofinka brawoooooooooooooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach