Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawnodawnotemu

czy green magma działa, jakie opinie?

Polecane posty

Gość gość
Nie dajcie się oszukiwać, to kolejny "cudowny" s**t za grubą kasę

Gość gość
Na mnie działa. Szczerze polecam dziewczynom w wieku 30-50 lat. Stosuja ja i matula. Ja po dwóch miesiacach mam 11 kilo mniej, u matuli po miesiacu -3kilo. Pozdrawiam serdecznie kuracjuszki. Beata

Gość NatalyU24
Ten lek jest super! Pieniędzy wydałam nie mało, oj nie mało ale 5 kilo zeszło jak ta lala. Biorę już drugi miesiac, napisze Wam jak mi sie skonczy pudełko.

Gość Isabellita
Zacznijmy od tego, ze nie ma preparatu na odchudzanie tylko sa suplementy WSPOMAGAJĄCE odchudzanie i green magma takim właśnie produktem jest. Bez zdrowej i zrownoważonej diety i ruchu żadne cuda Ci bie pomogą, a co gorsze z fast food mogą tylko działać odwrotnie. To jest cały proces, trzeba zmienić myślenie i działać. Zrób sobie program od dziś lub od jutra. Do diety zakup green magma i wypijaj z pol godz przed śniadaniem. Pierwsze efekty juz po tygodniu tj: detoksykacja i poprawa kondycji skory, koloryt, po kolejnych tygodniach usuwane sa z organizmu załogi i metale ciężkie, zaczyna schodzić opuchlizna głownie z brzucha, ociężałość z nóg, cellulit itp. Po około miesiącu spadają kilogramy i wiadomo, ze im masz więcej nadwagi szybciej widzisz ejekty. trudniej jest schudnąć 5 kg niż 20 nienaturalnej nadwagi.

Gość Antek37
4kg tylko? to mało a piszą że 6,5 kg w ciagu tygodnia. Myślę że ktoś robi biznes na naiwności ludzi.

Gość gość
nie działa ,szkoda wydanych pieniędzy

Gość Ja_Kubek
Niestety ten specyfik nie działa. Znalazłem inny sposób po prostu mniej jeść nie podjadać pomiędzy posiłkami. Więcej warzyw i owoców mniej mięsa szczególnie wędlin. Nie brać żadnych preparatów na odchudzanie- niektóre powodują odwodnienie organizmu - warto poczytać ulotki. A zmniejszenie wagi postępuje dzięki mojej żonie która dba o moją zdrową dietę. W 2,5 miesiąca 10 kg na starcie było 94. A i jeszcze jedna mała uwaga więcej ruchu 4 do 5 km dziennie spacerów i trochę gimnastyki

Gość gość
Witam,dzisiaj 18-sty dzień jak biorę green magma,jak na razie nawet kilogram nie ubył.Po jakim czasie zaczęliście chudnąć?Bo podobno najpierw jest oczyszczanie organizmu a potem dopiero zrzucanie kilogramów

Gość gość
Nic się nie oczyszcza to wspomagacz działanie jest bardzo ograniczone. Jeżeli połączysz prawidłowe odżywianie /wykluczysz podjadanie/ słodycze wynik będzie zaskakujący już po kilku miesiącach. Przestańcie szukać cudownego preparatu na zrzucanie kilogramów nie tędy droga. Zatrujecie organizm i wtedy będzie problem.

Gość iga72
Wgl nie działa mimo diety i ćwiczeń ! teraz od 3 miesięcy przyjmuję suplementację African Mango http://afrikanmango.pl dzięki niemu mój apetyt zmniejszył się co bardzo mnie cieszyło bo wcześniej nie mogłam zahamować swojego apetytu!

Gość dominik23
Pic na wode. Wydałem 118 zł za opakowanie 60tabletek. Wysłane w zwykłej kopercie tekturowej takiej jak na dokumenty - zgniecione opakowanie. W środku jeszcze w bardzo nieczytelny sposób napisany regulamin na kartce A4. Oprócz tego nic. Tabletki Przyjmowane zgodnie z zaleceniem producenta. 0 efektu 0 jakichkolwiek działań. O zwrocie kasy mogę zapomnieć bo na oficjalnej stronie wymagają danych których ja nie mam bo zamawiałem u jakiegoś pośrednika. Też jakaś niby super promocja "która trwa tylko dziś" a wisi na stronie do dzisiaj. Jednym słowem wzieli mnie bez mydła na 118 zł. Ale przynajmniej tyle mnie kosztowała wiedza że jedyny środek na to żeby schudnąć to MŻ i troche więcej ruchu

Gość gość
Uwaga na GREEN MAGMA . W razie stwierdzenia że tabletki nie działają składa się reklamację. Tak też zrobiłam.Po tygodniu od złozenia reklamacji otrzymałam wiadomość,że mam odesłać opakowania z zużytymi blistrami.Podczas składania zamówienia zapytałam konsultantkę czy w razie reklamacji mam odesłać opakowania -odpowiedziała NIE. Tak działa Green Magma.

Gość gość
A za ile kupiliście te tabletki ,ode mnie chcą 137 zl

Gość gość
Ściema ten portal jak i cała Green Magma :) ludzie, przecież pozytywne opinie piszą ludzie do tego wynajęci, nie dajcie się tak zwodzić... też szukam ekstra środka na odchudzanie (tak, jestem za leniwy żeby ćwiczyć ;) z resztą jestem pewien, że kiedyś ktoś wymyśli coś przełomowego), ale jednak to nie będzie Green Magma - czytajcie te strony z promocjami, wszystkie (wszystkich cudownych specyfików) są podobne...

Gość cymbał nr 1
hahaha...mi najbardziej green magma pomogła na odchudzenie kieszeni:)))) Nie chciało mi się odsyłać, ale nie dajcie się nabrać, to szajs!!!!!!!!

Gość gość
Cudów nie ma jak dalej będziecie siedzieć na kanapie zamiast spacerować czy w inny sposób spalać kalorie i jeść czesto ale mało oraz pic dużo wody to żadne specyfiki wam nie pomogą.

Gość gość
to kolejny bubel... Trzeba mniej żreć i więcej się ruszać...i nikt mi nie wmówi, że to nie działa. To jest sposób dla każdego, niezależnie czy młodego czy starego...

Moja opinia negatywna zażyłem 120 tabletek bez efektu pozytywnego , rozmawiałem tel.z obsługą przekonywali mnie bym do końca zażywał .Zażyłem efekt negatywny, o zwrocie pieniędzy napisałem również odpowiedz negatywna . Obsługa mnie przekonywała abym z specjalną zniżką kupił następne 60 tabletek , i głupi zrobiłem to -żadnego efektu Kochani Rodacy nie dajcie się nabrać tak jak ja ,mam szereg podejrzeń albo ta firma to oszuści albo obsługa dokonuje podmiany .Przysięgam napisałem szczerą prawdę

Gość gość
nie dość że nie działa to jeszcze oszuści nie oddają całej kasy a miała być satysfakcja gwarancji JEDNO WIELKIE OSZUSTWO !!!!!!!!!

Gość gość
Kupiłam Green magma. Zapłaciłam ponad 180 zł i już 2 miesiąc czekam na przesyłkę. Nie dostałam ani towaru ani zwrotu pieniędz. Normalne oszustwo.

Gość gość
wielkie oszukaństwo, bubel

Gość gość
jak dlugo trzeba to stosowac?

Gość gość
No myślę, że minimum jeden miesiąc, chociaż pewnie trzeba kilka miesięcy czekać na poważne efekty

Gość gość
zależy jaki efekt chce się uzyskać