Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawnodawnotemu

czy green magma działa, jakie opinie?

Polecane posty

Gość gość
Witam,własnie skończyłam łykać Green Magmę.Trwało to miesiąc i nie schudłam ani grama.Nawet 0,5 kg przytyłam i często miałam zgagę. Słyszałam że zwracają koszty,ale niestety nie wiem jak to zrobić. Może ktoś mi podpowie. Pozdrawiam Irena

Gość Marlena555
Kupiłam i żałuję, bo nic nie schudłam. Niedawno zastosowałam dietę Sandruni i nareszcie udało się, schudłam 8 kg. Zmieniłam swoje odżywianie na zdrowsze. Przestałam jeść tłusto. Więcej zaczęłam się ruszać i efekty widoczne :) https://dietasandruni.wordpress.com/

Gość siwyedek
Złomowisko PL S03E08 Wyścig wraków http://24filmyonline.pl?u=Zlomowisko_PL_S03E08_Wyscig_wrakow Opis Spotkanie z ludźmi, którzy na co dzień pracują na złomowiskach w całej Polsce. Ich praca jest ciężka, a czasami również bywa bardzo niebezpieczna. Choć dla większości społeczeństwa złom nie przedstawia żadnej wartości, oni potrafią zrobić na nim bardzo opłacalny biznes. To praca dla ludzi, którzy nie boją się pobrudzić sobie rąk i mają intuicję do ryzykownych transakcji. W tym odcinku Prędkość i emocje. Wyścig wraków to zabawa i rywalizacja. Dziś okaże się, jak bohaterowie programu poradzą sobie na torze wyścigowym.

Gość gość
Niestety te tabletki w ogóle nie działają, ja zamiast schudnąć przytyłam 2 kg.

Gość GosiaGdansk
Ja zamówiłam Green Magma 60 tabletek, zjadłam już połowę i są super efekty :) Co prawda dopiero zrzuciłam 2 kg ale regularność wypróżnień i poprawiona witalność to jest coś za co mogę zapłacić nawet 1000zł!!! Polecam, ja zamawiałam w promocji na www.bezkilogramow.pl

Gość Rena1979
Kobitki pomocy! Gdzie ja to mogę zamówić, chciałabym telefonicznie zeby o pare rzeczy dopytać. Koleżanka zamawiała, schudła 8kg w 2mjesiące ale numer gdzieś zapodziała. Pozdrawiam.

Gość MartynaByc
Ja zamawiam na stronie, czasem przez komórkę. Tam na stronie greenmagma.pl bodajże jest. Jak już zamawiałaś to nawet promocje czy znizki maja. Ja w zasadzie już schudłam dzięki temu to co chciałam czyli 6kilo, ale teraz zamawiam dla zdrowotnosci łykam.

Gość ZUSKA13
Ludzie to oszuści jak wszyscy, wyłudzają pieniądz ściema jak nic nie schudnie się ani deko, są zatwardzenia i pieniędzy nie oddają. Te wszystkie opinie to blef.

Gość Tomasz34PL
Ja tam korzystałem z gwarancji, troche mi zajęła reklamacja na stronie ale po kilku dniach dostałem zwrot. Może coś zle wypelnilas kolezanko albo regulaminu nie czytalas.

Gość marzena43op
Suchajcie, czy stosujecie do tych tabeltek green magma jakąś diete? Przeszłam kurację dwu miesieczną i przy odzywaniu 4xdziennie spadło mi 11kilo z haczykiem. Może wiecej warzyw jecie czy coś w ogóle odłożyliscie? Z tabletek jestem bardzo zadowolona, mąż na mikołaja kupił mi następne opakowanie ale moze da radę jeszcze wiecej z nich wyciągnąć?

Gość gość
Ja schudłam 9 kg w tydzień i dawałam swojemu otyłemu psu i też schudł

Gość gość
Wielka ściema zero efektów same problemy a gwarancja to kolejna porażka

Gość Pabloss1
Uwaga naciągacze nie dajcie się oszukać!!!!! To g....O nie działa o zwrocie zapomnijcie, pieniądze wyrzucone w błoto.

Gość Edyta_86
A ja się Wam pochwalę. Na mnie działa, na męża i córkę też. Niestety mamy problemy z wagą, a dzięki temu suplementowi i wysiłkom da radę ją zrzucić. Jeszcze nikomu nie polecałam ale z pełną odpowiedzialnością mogę. 4,5 kilo w pierszym miesiącu, w drugim już 7. Diętę lekką trzymam ale żadna tam ze mnie Lewandoska :) A jak u Was?

Gość gość
Nie działa - kolejne naciągactwo wykupiłam 3 opakowania i zero rezultatu :-(

Gość gość
parada oszustów. To jest Amber Gold w mikrosopijnym wydaniu. W normalnym kraju zajął by się tym prokurator.

Gość LFel
Przyjmuję ten preparat już 28 dni i zero reakcji. Ani jednego kilograma w dół. Straciłam 80 zł. Wielka ściema.

Gość LFel
Nie działa. Przyjmuję od 28 dni i nic! Zero, ani grama nie schudłam. Wielka ściema!!!

Gość LFel
Noszszsz k-wa! Że też wcześniej nie przeczytałam opinii. I w plecy 80 zł. Oj co za naiwność!

Gość gość
Wreszcie jakis działajacy srodek na rynku. Rewelacji nie ma bo 15 kilo w miesiac nie zrzucilam, ale 7 kilo mniej. Zawsze podchodze z dystansem ale tutaj warto zapłacić, bo efekty jakby nie patrzec są.

Gość gość
WIELKA WTOPA OSZUSTWO wyłudzanie pieniędzy to nie działa i nigdy nie działało chudnie tylko portfel ,nie dajcie się okradać.

Gość gość
Kupiłam, dostałam wyprysków na twarzy i zatwardzenia :/ pieniędzy nie chcą oddać,- o moja naiwności ! a ci co publikują takie laurki niech się zastanowią- za 20 groszy warto pisać takie bzdury?

Gość gość
Kupiłam te tabletki- ciekawe z czego one są!!!!) dostałam wyprysków na twarzy i zatwardzenia :/ pieniędzy nie chcą oddać,- o moja naiwności ! (na stronie moje piękno), a prawdziwy młody jęczmień kupiłam w "stokrotce" za ok. 15 zł

Gość gość
Kupiłam i żałuję!! bzdura kompletna!!!!!!ciekawe z czego one są! dostałam wyprysków a właściwie ran na twarzy i zatwardzenia :/ pieniędzy nie chcą oddać!!! W sumie to piszą :/ (oczywiście drobnym druczkiem)że te wypowiadające się osoby w takich superlatywach są fikcyjne!!! (na stronie moje piękno). W "stokrotce" kosztuje prawdziwy ok 15 zł, i w sklepach zielarskich też!

Gość gośćMada
nie działa, szkoda pieniędzy i na pewno nikt nie zwróc****eniędzy.To pewne.Chciałam zrzucić tylko 3 kg wypiłam 60 tabletek, robiłam codziennie długie spacery, pływałam 3 razy w tygodniu,ćwiczyłam na basenie a waga nie spadła ani o 10 dkg.Ja tego płazem nie puszczę i tylko się pytam jak mogłam się dać nabrać oszustom? I jak to jest ,że w naszym kraju takie oszustwa są legalne?mało tego już do mnie dzwoniono aby kolejną przesyłkę zamówić.Nigdy w to nie wierzcie.Takich cudownych suplementów nie ma.

Gość gość
hahaha biore juz 2 tygodnie i ......PRZYTYLAM 4kg !!!!!!!! co za BUBUL !!!

Gość GERWIT
nestety nie działa w ogóle,a wręcz przeciwnie sa skutki uboczne typu wymioty bole brzucha i głowy oraz złe samopoczucie. o schudnięciu nie ma mowy. wysłałam opakowanie zwrotne oryginalne w celu zwrotu gotówki wpłaconej za tabletki listem poleconym i tak jak sie spodziewałam ani gotówki ani słowa przepraszam. jednym słowem kolejny bubel i naciaganie klientów 'naiwnych i łatwowiernych'.jezeli otrzymałabym chociaz wpłacone pieniązki to jestem w stanie napisać i sprostowac tresc ze firma dotrzymała słowa pozdrawiam

Gość Nerfi
Ja zlozylam reklamacje na stronie, dostalam odpowiedz i kazali mi to wtedy odeslac. Zwrot dostalam. Kolezanko wyzej: Regulamin bys przeczytala, a nie siejesz ferment. Szkoda gadacc.