Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zulka_

czytam więc jestem

Polecane posty

Zaraz będę smażyła te drożdżowe bułeczki na patelni bez tłuszczu

Jeszcze wpadłam, zajrzałam do gara i zobaczyłam Orsejkę z kijkami, więc już mam odpowiedź:) Teraz już papapa

witam noca Zulko u Ciebie lekki mrozik a u nas prawdziwa zima,w nocy ma byc 16 stopni mrozu. Zulko pewnie zimno rano wsiadac do namarzniętego samochodu. Odnosnie mojej ręki,nie wiem co sie stało jest gorzej,w piatek jak byłam u ortopedy stwierdził stan zapalany,obrzek wypisał jakis żel a ręka bardziej puchnie,juz gołym okiem widze jak puchnie.Boli coraz gorzej.Dzisiaj nawet myslałam ze po południu pójde do lekarza do którego chodziłam z nogą,ale zaczełam brac lek który przed zabiegiem własnie wypisał mi ten lekarz. dalej sie męcze jedna reka.Ponoc tak jest po takich zabiegach.Potrzeba na wszystko czasu. dobranoc

witam kochane kawunia podana (_)(_)(_)(_)(_)(_)zapraszam :) U mnie zimowo ale względnie da się zyć :) Ploteczko ..przykro mi tyle cierpienia :O ale tak jak piszesz to przejściowe i trzeba mieć nadzieje idzie ku lepszemu 👄 Jesli chodzi o mój piec to mam niskotemperaturowy żadne cudo techniki jedynie co ma na ma obieg zamknięty sterownik z regulacją temp. itd. palę jak mowiłam dębiną i http://kominkowybrykiet.pl/produkt/brykiet-kominkowy-mega-ruf-system-3/ mam cieplo nawet bardzo ..ogrzewamy 140m na zimę potrzebuje 3tony tego rufa i 9m debiny ale tak z zapasem ,wspomne jedynie że jak temp. jest na zewnątrz powyżej 7st nie pale a ogrzewam gazem bo za gorąco w domu a gazem wygodnie ... Zulka pytałaś i odpowiedz masz :) zawsze biore kijki bo wygodnie się idzie :) Vanilko... a jak u ciebie jak sis. ? Terix..gdzieś się zapodziala ? Fruwająca ..melduj co u ciebie :) Teklo... i jak dzisiaj samopoczucie ? Daisy ...!!!!!!!! Beatulko... ja zapraszam cześciej :) Bastylko.. czekamy napisz czy już wrociłaś ,gdzie bylaś :) Wszystkim miłego dnia 🖐️

Witajcie 🖐️ Orsejko za kawusie dziękuje ❤️ Ło jezu! :O:O:O nie ma końca mojej infekcji. Wczoraj miałam taki kryzys że pobiegłam do lekarza. Kaszel szarpał, gardło od kasłania pękało i brzuch bolał od wysiłku. Nie jest taka prosta sprawa, przychodnie przepełnione, terminy obstawione. Zapisali mnie na szczęście na dzisiaj na 13.00. Wczoraj wlazłam do łóżka i wygląda na to że kolejny kryzys za mną bo czuje sie dzisiaj nieźle, poce sie tylko z osłabienia. Pójde na 13.00 - przynajmniej upewnie sie w jakim stanie mam płuca... Za tydzień mam dyżur z wnusiem bo młodzi jadą na kolejne szczepienie - musze być w formie. A 30-go impreza w przedszkolu - mamy przecież zaproszenia od starszego ;)

przeszły kanapki więc jest szansa że ktoś zje :P Zulko - jak zostało cosik z galaretki to ja chętnie ;) ❤️ Nie mam apetytu po tej infekcji.

Orsejko- duże pieniądze na taki opał ❤️ :O dobrze, że nie trzeba cały czas....

🖐️ Dzięki za kawę👄 Wypiję i jadę do nefrologa, trochę się boję, bo wyniki kiepskie:( Plotka ❤️ Nie było mnie bo trochę wizyt lekarskich miałam, potem wyniki i znów wizyta. A jak wróciłam to już nic mi się nie chciało:( U mnie też mrozek-5, ale jest dobrze, da się wytrzymać. Idę popatrzeć na Orsejową:) Miłego dnia wszystkim🖐️

Orsejko dzieki za kawe widze palicie brykietem,moj malzyk chce kupic na pelet ale czekamy jak bedzie z dotacja. Taki piec na pelet kosztuje okolo12 tys plus dodatki Vanilko dowiadywala sie jak jest u as z dotacjami? u mnie jeszcze nie ma ogloszonego naboru wnioskow. Teklo kiedy idziecie na swieto do przedszkola.? Zulko masz duzo nauki,jakies egzaminy teraz? Po wczorajszym dniu jestem dalej spiaca ,nabralam sie tabsów,wieczorem był ksiadz,nawet mi sie nie chcialo za bardzo rozmawiac,dobrze ze byl małzyk przepraszam ze pisze bez ogonków duzych liter a pisze dalej lewa reka,ucze sie być leworeczna.