Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 7 archiwum

Polecane posty

Gość gość
Rząd poparty przez trwałą większość parlamentarną z jednego obozu, w pełni współpracujący z prezydentem, szanujący opozycję lub rząd chaosu i walki - tak podsumował wybór, który mają przed sobą Polacy Jarosław Kaczyński. Prezes PiS podkreślił, że jeśli jego ugrupowanie nie będzie miało pełni władzy, Polaków czeka "rząd wojny wewnętrznej, z opozycją i z prezydentem". (http://www.tvn24.pl)xxZ tego wynika, ze Jarosław K. uważa, że albo wszystko większosć konstytucyjna) albo nic czyli przejście do opozycji.

Gość gość
Jarosław Kaczyński odwiedził w niedzielę Kraków. Z działaczami i mieszkańcami spotkał się w hali PTG "Sokół", gdzie w zeszłym roku ogłosił, że to Andrzej Duda będzie kandydatem PiS w wyborach prezydenckich. Na spotkaniu był obecny ojciec prezydenta. Po wejściu na scenę Jarosław Kaczyński został powitany przez działaczy i obdarowany prezentem - piłką z podpisami kandydatów startujących w wyborach z krakowskiej listy. (http://www.tvn24.pl)xxMnie nie było....:O

Gość gość
- Jedni krzyczeli, że Zelnik to szuja i donosiciel, pisowski kapuś. Inni dowodzili, że wszystko to manipulacja i podła intryga. Wreszcie w sobotę wieczorem Radio Rock opublikowało oryginalne taśmy z nagrań i w ten sposób postanowiło przeciąć spekulacje. Problem polega na tym, że ujawnione taśmy niczego nie przesądzają. Po ich odsłuchaniu nie mam wątpliwości, że Zelnikowi wyrządzono krzywdę – pisze Paweł Lisicki w felietonie dla Wirtualnej Polski.xxA ja chetnie poczekam na oddanie sprawy do sądu przez Zelnika.

Gość gość
"Wskazała, że poza aborcją, drugim zagrożeniem dla tożsamości człowieka współczesnego staje się także stosowanie metody in vitro.x- To odrzucenie Boga Stwórcy. Grzech będący apogeum pychy człowieka, który chce Go zastąpić - powiedziała.x - Trzeba wykształcić cywilizację miłości i duchowości, o którą całe życie walczył św. Jan Paweł II. Dlatego właśnie nazywamy go piewcą miłości – ale nie byle jakiej, tylko prawdziwej, która prowadzi do wyzwolenia" - powiedziała Półtawska.xxWiem, ze ta pani ma swoje lata ale czy muszą koniecznie jej brednie publikować?

Gość gość
A w komentarzach też brednie...x"Eccehomo Paź 18, 2015, 7:20 po południuObecny polski rząd i wspierające go media twierdzą inaczej, a mianowicie że "in vitro" jest wielkim dobrodziejstwem. Taka jest również opinia chyba jednak większości, zdezorientowanego społeczeństwa. Wielu ludzi nie bierze bowiem pod uwagę niemoralnych aspektów tej metody, a przede wszystkim tego, że polega ona na dokonywaniu selekcji poczętego życia ludzkiego. Takie podejście do ludzkich istot jest groźną zapowiedzią przyszłości, bowiem może ono znaleźć zastosowanie także w stosunku do osób narodzonych, jak to już było w historii. To się określa nieco już zapomnianym wyrazem "eugenika". "In vitro" jest metodą eugeniczną."

Gość gość
gość dziś Shatyn za całokształt za caloksztalt. ( z Zelnikem wiesz ze byla to wstrętna manipulacja ) xxTo odpowiedź na moje pytanie za co mam przepraszac Zelnika - zadane przez iftar.Nie wiem czy to była prowokacja. Jeśli tak to Zelnik powinien oddać sprawę do sądu.

Gość gość
Chcecie się dowiedzieć o wyborach wpiszcie sobie sytuacja osób LGBT w Polsce

Gość gość
Shatyn na święta piecze Mazurek Dąbrowskiego :D🖐️

Gość gość
Stefcio , a ty znowu nowy temat ? Ile ci płacą PO wskie knury :) Ile to forum bo każdy to wie że Ty stąd :) żal mi ciebie padalcu nawet żebyś zarabiał na tym miliony :) pamiętaj ...jak się kiedyś ktoś dowie ;) koooo...wa współczuję hahaahhaah wiesz o co kaman? ;)

Gość gość
Wpiszcie sobie sytuacja osób LGBT w Europie

Gość gość
Znam go w życiu osobistym, bo pracowałem z jego żoną i (...) jest przez wielu uważany za dziwaka :D

Gość gość
No to jak tu pozostał tylko omamista czyli jakby nikogo nie było, to ja znikam na czas jakiś...Miłej nocy ;)

Gość gość
Powiedz Anicie dobranoc :)

Gość gość
TYLKO PIS! a żeby cię stefcio szlag trafił hahahha tylko PiS a wiesz dlaczego ? :) a dlatego że nam Polakom już kole ch...ja zwisa co kto i kiedy a wiesz dlaczego Stefcio pajacu? Bo MY POLACY mimo tego że śmiecie z PO chciały nas zniszczyć zgnoić kupić za pare ojro i funciaków ...mimo tego Stefanku MY POLACY nie wszyscy , nie daliśmy się sprzedać ani kupić jak ta kooorews....ska partia żydoniemiecka PO i jej przydupas Tusk ! "_ Trwamy !!! Głosujemy na PiS aż was w tyłkach zaszczypie :D koootasy POwskie zera :D i wiesz co...choćby to miało być fiasko palancie , to nie pozwolimy z siebie robić legalnego niewolnictwa jakie nam narzuciła ta partia pasożytów !!!

Gość gość
"Z tego wynika, ze Jarosław K. uważa, że albo wszystko większosć konstytucyjna) albo nic czyli przejście do opozycji." x a z tego wynika że jesteś kretynem.

Gość gość
co wynika ze słów Kaczyńskieg?

Gość gość
Rząd poparty przez trwałą większość parlamentarną z jednego obozu, w pełni współpracujący z prezydentem, szanujący opozycję lub rząd chaosu i walki - tak podsumował wybór, który mają przed sobą Polacy Jarosław Kaczyński. Prezes PiS podkreślił, że jeśli jego ugrupowanie nie będzie miało pełni władzy, Polaków czeka "rząd wojny wewnętrznej, z opozycją i z prezydentem".

Gość gość
"rząd wojny wewnętrznej, z opozycją i z prezydentem". X chyba nie mówi tutaj o rządzie PiSu tylko o koalicyjnym rządzie PO? X tu mówi o rządzie PiSu. czyli albo - albo. jest inna niż shatyna interpretacja słow prezesa?

Gość wkurwwwww
gość dziś xxx dobrze napisane gratki :)

Gość Myrevin
{ A ja chetnie poczekam na oddanie sprawy do sądu przez Zelnika. } o Czekaj tatka latka, bo przed polskimi sądami sprawy trwają latami. I potem jakiś wyrok, który po tych latach nikogo nie interesuje, nawet jeśli, o dziwo, będzie sprawiedliwy. Lub jak w przypadku Geremka, wyrok coś tam tylko sugeruje, nie orzeka o prawdzie, większość myśli że skoro Geremek wygrał to była nieprawda. Itd, itp.

Gość dwunóg
Sumliński przez lata wisi z tą swoją sprawą, niedawno coś się ruszyło. Były oficer ABW zeznał na jego korzyść i postawił w fatalnym świetle swojego byłego przełożonego, niejakiego Mąkę. Powiedział, że teraz ma odwagę mówić, bo się sytuacja POLITYCZNA ZMIENIA. Proste to jest. Gdy ludzie poczują, że ta ośmiornica peowsko-postkomunistyczna słabnie, macki jej odpadają, to wiele spraw wypłynie. Sprawa Zelnika, bez względu na to, jak było, ja wierzę Zelnikowi, jest sprawą bez znaczenia, dla całości spraw kraju. To tylko przejaw tego, czym jest elita III RP.

Gość gość
Boje się tej debaty. Po stronie Kopacz stoją media , znajomość zadanych pytań , usłużni dziennikarze.

Gość gość
Zelnik to facet z klasą,więc raczej nie mam wątpliwości,że został zmanipulowany.W jego świecie wartości nie było nawet podejrzenia o taki scenariusz.

Gość gość
A za Szydło stoji inteligencja :) Eva Botox Peron pewnie zna pytania, ale trzęść się będzie. Muszę dzisiaj to obejrzeć ;)

Gość gość
a raczej szczujmedia :o

Gość gość
A ja chętnie obejrzę.Na pewno odstawią niezły kabaret i pokażą,jak mają ludzi za głupich.