Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 8 archiwum

Polecane posty

Gość gość
Piechociński rzuca rękawicę Kaczyńskiemu. "Podejdź do płota. Jest pan mocny tylko w gębusi" (http://www.tvn24.pl)xxNie lubie Piechocinskiego ale ładnie podsumował Jarosława K. który nawet nie potrafił na to odpowiedziec, nie mówiąc już o "podejściu do płota". Pewnie ze strachu.

Gość gość
Nie. Tobie jak zwykle chodzi o twoją INTERPRETACJĘ faktów, ty nie widzisz nic złego inni widzą i już. xxNie. Jak ktos coś ukradł to jest fakt a nie interpretacja.A więc pytam się o FAKTY a nie o interpretacje i sam wiem o co mi chodziło a pan nie masz o tym najmniejszego pojęcia.

Zawsze chodzi ci o to samo, o sprowadzenie adwersarza na swój poziom i pokonanie go doświadczeniem. :classic_cool:

Gość gość
Oskarżony o przygotowywanie zamachu terrorystycznego na Sejm Brunon Kwiecień pozostanie w areszcie do 30 grudnia. Sąd Apelacyjny w Krakowie przedłużył dziś stosowanie aresztu wobec Kwietnia o kolejne dwa miesiące.

Gość gość
Myrevin dziś Zawsze chodzi ci o to samo, o sprowadzenie adwersarza na swój poziom i pokonanie go doświadczeniem. xxPo pierwsze tutaj rzadko kto ma tak wysoki poziom wiedzy jak ja a więc trudno kogoś takiego jak ty czy otulona sprowadzić do tego wysokiego poziomu bo musielibyście sie bardzo długo uczyć.A po drugie, swojego pytania nie kierowałem do nikogo konkretnego a więc nie mogłem znac poziomu odpowiadającego.A po trzecie pytanie było konkretne i skoro nie znasz odpowiedzi to po co sie odzywasz w tej sprawie?

Gość gaajowy
szmatyn. Ty nic złego na tych taśmach nie widzisz? Nie musisz. Po zmianie władzy prokurator będzie widział

Gość gość
PiS wygrywa z 32,5 proc., druga jest PO z 26,3 proc., a reszta to wielka niewiadoma - wynika z sondażu TNS dla "Gazety Wyborczej", przeprowadzonego po debacie Kopacz-Szydło i przed debatą wtorkową.xWielką niewiadomą jest skok Kukiza'15 - jeszcze w połowie października był poniżej 5-proc. progu, a teraz ma 10,4 proc. - wskazuje "GW".xCztery ugrupowania mają zaś notowania zbliżone do progu wyborczego: Zjednoczona Lewica - 7,4 proc., Nowoczesna Ryszarda Petru - 6,1 proc., KORWiN - 5,3 proc. i PSL - 4,8 proc.

Gość gość
Myrevin dziś strzygaxxO np. Dobry przykłąd na temat waszej niewiedzy...Nauczyliście sie z otuloną nowego słowa i teraz go używacie chociaż nie za bardzo wiecie co ono oznacza...

Gość gość
Obniżenie CIT? Skorzystają nieliczni. Opodatkowanie sieci handlowych? Zaszkodzi polskim małym firmom. Obniżenie wieku emerytalnego? To już puszka Pandory. Konfederacja Lewiatan uderza w gospodarcze propozycje PiS-u. Dostaje się także innym partiom.xGłówne obietnice wyborcze partii startujących w wyborach parlamentarnych mogą kosztować budżet państwa ok. 50 mld zł, przy dodatkowych wpływach w wysokości 7,5 mld zł - wyliczyła Konfederacja Lewiatan, która wzięła pod lupę wyborcze propozycje partii. Najbardziej dostało się ugrupowaniu Jarosława Kaczyńskiego.xxCałość: http://tnij.org/k2ivh5y

Gość gość
Nie rozumiem po co z nawiedzonym oszołomem dyskutujecie to bezcelowe.On niech żyje ze swym omamem i się tu produkuje.Jak nie będziecie mu odpisywać eo w końcu może mu się znudzi!Chociaż wariata nikt nie zrozumie i nie przewidzi jego postępowania.I żeby nie było niedomówienia;to o shatynie!

Gość otulona_snem
po smierci Kulczyka media skomentowaly niemieckie oczywiscie,nie pro rzadowe pl pluje,iz umarl ktos,kto nie ma zadnych zaslug w biznesie,niczego sam nie stworzyl,a jedynie uwlaszczyl sie i wzbogacil na majatku narodowym wszystkich Polakow,wczoraj opublikowano rozmowy tego kogos,z czolowymi politykami pl,gdzie wprost tenze sugeruje grzebanie w legislacji na swoja korzysc,jezeli ty nie widzisz w tym nic zlego,to ktokolwiek,cokolwiek by tu nie napisal,to i tak ty bedziesz relatywizowal to k******o,zatem szkoda czasu na perorowanie z toba na ten temat i w sumie na jakikolwiek inny rowniez :)

Gość gość
gość dziś Nie rozumiem po co z nawiedzonym oszołomem dyskutujecie to bezcelowe.On niech żyje ze swym omamem i się tu produkuje.Jak nie będziecie mu odpisywać eo w końcu może mu się znudzi!Chociaż wariata nikt nie zrozumie i nie przewidzi jego postępowania.I żeby nie było niedomówienia;to o shatynie!xxSkoro to omnie to zapewne potrafisz zacytowac moje TRZY posty w których napisałem o rzeczach istniejących tylko w moim omamie a w rzeczywistości nie mających miejsca.Oczywiście wraz z krótkim uzasadnieniem.I wtedy zobaczymy kto żyje w omamie a kto nie.Oczywiście brak odpowiedzi na mój post wskazywac będzie na to, że takie fakty i posty nie istnieją a więc mogą być tylko w twoim omamie.:D

Gość gość
gdzie wprost tenze sugeruje grzebanie w legislacji na swoja korzysc,jezeli ty nie widzisz w tym nic zlegoxxPozostaje ci tylko zacytowac ten fragment i wykazac, ze sugestie są naruszeniem prawa.Bo bez tego to: "szkoda czasu na perorowanie z toba na ten temat i w sumie na jakikolwiek inny rowniez":D

Gość gość
Właściwa diagnoza: wariat nigdy nie przyzna że jest wariatem,tylko ktoś inny niż on jest wariatem! :D :D :D

Gość gość
gość dziś Właściwa diagnoza: wariat nigdy nie przyzna że jest wariatem,tylko ktoś inny niż on jest wariatem!xxNo właśnie dlatego poprosiłem o przykłady i uzasadnienia tego faktu. Bo ja mogę sie do tego nie przyznawać ale fakty pozostaną faktami.

Gość Shatyn ma teki w IPN
Shatyn spiesz się wklejać, bo już od soboty będziesz mógł już tylko o bigosie pisać. Nie trać czasu z mądrzejszymi od ciebie.

Gość gość
Prawo i Sprawiedliwość może liczyć na 37,8 proc. głosów w zbliżających się wyborach parlamentarnych - wynika z sondażu TNS dla "Faktu".xPiS straciło 1,1 pkt proc. w stosunku do poprzedniego badania, ale i tak zdecydowanie prowadzi nad resztą stawki. Według sondażu PiS mógłby liczyć na 223 mandaty - do samodzielnych rządów zabrakłoby więc ośmiu posłów.xDrugą w sondażu PO popiera 24,1 proc. wyborców - to spadek aż o 6 pkt proc.xNa podium wylądował ruch Pawła Kukiza (Kukiz'15) z wynikiem 9,1 proc. - wzrost o 3,6 pkt proc.xZ badania wynika, że nad progiem wyborczym, który wynosi 8 proc. dla koalicyjnych komitetów, prześlizgnęłaby się Zjednoczona Lewica, którą poparło 8,6 proc. ankietowanych.Na Nowoczesną Ryszarda Petr****ce głosować 6,6 badanych.Pod 5-procentowym progiem znaleźli się: KORWiN (4,9 proc.), PSL (4,8 proc.) i partia Razem (3,5 proc. - wzrost o 2,5 pkt proc.).

Gość Myrevin
A tam naruszanie prawa... w poprzednich taśm jasno wynikało że urząd skarbowy na prośbę polityka nie przeprowadzi kontroli w firmie jego żony. Oczywiście ustami rzecznika prokuratury dowiedzieliśmy się że nie było naruszenia prawa, chyba że urzędnikowi by udowodniono że uzyskał z tego korzyść. No i oczywiście są nadal idioci, którzy w tym nie widzą nic złego... cóż... można jedynie nie wchodzić w polemikę. Dla mnie truizmem jest tylko to że Polskie prawo jest ułożone dla bandytów.

Gość gość
shatyn wklejki wklejki więcej wklejek!

Gość gość
Shatyn ma teki w IPN dziś Shatyn spiesz się wklejać, bo już od soboty będziesz mógł już tylko o bigosie pisać. Nie trać czasu z mądrzejszymi od ciebie.xxGdyby byli mądrzejsi to by tą wiedze tutaj zaprezentowali a tego jak widać nie potrafią zrobić...:DA od soboty będe pisał dokładnie tak samo jak i do tej pory.Nie masz sie o co martwić.

Gość gość
gość dziś shatyn wklejki wklejki więcej wklejek!xxJest ich tyle ile być powinno bo tutaj JA o tym decyduje a ty co najwyżej możesz sobie poczytać jak umiesz i rozumiesz.

Gość gość
Kulczykowi dali majatek za friko ale POzniej cena byla grobowa

Gość gość
Shatyn wewnątrz partyjny sondaż PO daje im po dwóch debatach, aż... 17%! :D

Gość gość
Wywiad z ks.Małkowskim...xCzy 30 lat temu, kiedy ks. Popiełuszko został zamordowany, miał ksiądz świadomość, że prawda wygląda inaczej niż wszyscy myślą i inaczej niż to przedstawiono podczas procesu toruńskiego?xTak, proces toruński był reżyserowany i ja to czułem. Zresztą w ogóle nie starałem się o to, żeby tam pojechać. Kilku moich kolegów księży mogło się przysłuchiwać tam na miejscu działaniom procesowym. Ale ja miałem do tego dystans i od początku czułem, że to będzie zorganizowane kłamstwo. Wyrok sądowy pokazał fikcyjną wersję wydarzeń. To jest wersja przyjęta przez ludzi z tamtej i z naszej strony.xxxOn to czuł podczas kiedy każdy normalny człowiek WIEDZIAŁ o tym zanim jeszcze proces się zaczął...

Gość gość
gość dziś Shatyn wewnątrz partyjny sondaż PO daje im po dwóch debatach, aż... 17%! xxSkąd takie info?

Gość gość
Polska sztuka filmowa wyjątkowo znów cierpi. Z powodu poważnych luk w budżecie, złakniony prawdy naród, najprawdopodobniej nie obejrzy murowanego kandydata do Oscara, filmu „Wyklęty”. Jak się pewnie domyślacie, eposu o losach tak zwanych żołnierzy tak zwanego podziemia antykomunistycznego.xProducent Kwaśny ma przeto kwaśną minę, bo – jak sam powiedział – „produkcja walczy o przetrwanie”. To po utopieniu się przedsięwzięcia Krauzego, druga w krótkim czasie spektakularna klapa, i też z przyczyn finansowych.xxCałość: http://tnij.org/8bppb0g

Gość gość
Cytat: Wprawdzie w czasie rządów PiS w latach 2005–2007 o Kulczyku było cicho, to z nową energią powróci, gdy do władzy doszła Platforma Obywatelska. *** O ile pamietam, w ciagu rzadow PiS Kulczyka wogole nie bylo w Polsce z powodow mozliwego zlamania prawa: mieszkal w Zürichu, w hotelu przy Königsstr.