Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 8 archiwum

Polecane posty

Gość gość
wiecie jak jego żona się nazywa? czyli macie też jego dane? :D

Gość gość
A gdzie ten przykład na moje odpowiadanie pytaniem na pytanie?Czyżbyś ty znowu się ośmieszył ?:D:D:D

Gość gość
Postaram się podac taką datę ale tylko wtedy kiedy ty dasz parę przykłądów na moję "ośmieszanie się czy "robienie z siebie durnia". x tępaku buraku przecwelony przez zycie ogarnij sie bo słów na ciebie brak kto cie splodzil wiesniaku?? twoi rodzice pewnie plakali cale zycie przez ciebie :D:D

Gość gość
No i zdenerwował się paralityk intelektualny bo wyszedł ponownie na idiotę...:D:D:D:D

Gość gość
ty nie jestes w stanie mnie zdenerwowac bo ty jestes zwyklym idiota ktory nie jest swiadomy swojego zidiocenia:D

Gość gość
dobra odpuszczam c***aziu jechanke :D ruszam na kolacje :D

Gość gość
:DParalityk z nerwów zapomina jak się po polsku pisze.A może po prostu nie umie?:D:D:DStraszna z niego bida intelektualna...

Gość gość
gość dziś dobra odpuszczam c***aziu jechanke smiech.gif ruszam na kolacje xxNo to nie tylko mnie ale wszystkim których juz brzuchy rozbolały ze śmiechu z powodu debilizmów przez ciebie wypisywanych i tych parunastu razy w których ja ciebie osmieszyłem, bidoczku...:D

Gość gość
otulona_snem dziś moze i dobrze,bo gdyby byl swiadomy to by sam siebie pochlastal xxNa razie jedyny powód do pochlastania mam z powodu braku twojej wiedzy i wykazywaniu się tym faktem tutaj, publicznie...Bo jak już pisałem myrevinowi, większosć twoich wypowiedzi jest dla mnie po prostu żenująca...:OI, co za tym idzie, wywołuje u mnie zażenowanie...

Gość gość
Shatyn nic zlego w nowych tasmach nie widzi ? :-) Oczywiście sw.pam .dr Jan który żali się że Kamiński z CBA szuka afer to normalna rozmowa zatroskanego biznesmena patrioty :-) Shatyn pierdo.....c ze Kamiński slusznie zostal niezawislym wyrokiem sądu zostal skazany to potrafisz ?

Gość gość
Shatyn dziś Niestety moja żona nie lubi zwierząt w domu. Xxx a barana też nie toleruje? Masz przerąbane.

Gość gość
otulona_snem dziś tak,tak a strzyga i zywe trupy to sa rzeczy powszechnie znanexxOczywiście. Występują w mitologi na każdym kontynencie i u każdych ludów.Gdybyś trochę czytała to byś chociaż tę "trochę" wiedziała..A tak... No to sama widzisz.Zombi i kobiety demony są zjawiskiem powszechnym w każdej mitologii.Oczywiście... To dla ciebie nieuku wyjaśnienie, otulona !!!!!!Mają różne nazwy w różnych podaniach i bajkach.

Gość gość
Xxx a barana też nie toleruje? Masz przerąbane.xxNo mam bo nie mogę ciebie hodować na co zasługujesz..

Gość gość
gość dziś Shatyn nic zlego w nowych tasmach nie widzi ? usmiech.gif Oczywiście sw.pam .dr Jan który żali się że Kamiński z CBA szuka afer to normalna rozmowa zatroskanego biznesmena patrioty usmiech.gifShatyn pierdo.....c ze Kamiński slusznie zostal niezawislym wyrokiem sądu zostal skazany to potrafisz ?xxJak widac nie tylko ja nie dostrzegam, bo prosze o podanie tego co tam było złego/wbrew prawu, i jak widzisz, mimo tylu stron topika nikt nic nie potrafił napisać.

Gość gość
Oczywiście sw.pam .dr Jan który żali się że Kamiński z CBA szuka afer to normalna rozmowa zatroskanego biznesmena patriotyxxOczywiście. Nie ma w tym nic złego ani nic nagannego, wbrew prawu.

Gość gość
otulona_snem dziś a teraz bedzie rozmydlal sprawe po swojemu,cofnij sie do swojego 2347247824 topu i doczytaj o czym bredziles smiech.gif ty znaffffcoxxSkoro ty wiesz to zacytuj... Ja wiem co napisałem i dokładnie pisze to samo.Że to są powszechnie znane sprawy.I ty o tym wiesz już (bo ci wyjaśniłem) i ja wiem, od dawna.Ale cytuj, cytuj... Pośmiejemy się wszyscy z ciebie...:D

Gość gość
Oczywiście nic zlego jak oligarcha żali się szefowi NIK ze szef CBA szuka afer.Nic zlego ha ha ha ha ha

Gość gość
gość dziś Oczywiście nic zlego jak oligarcha żali się szefowi NIK ze szef CBA szuka afer.Nic zlego ha ha ha ha haxxSkoro wiesz, że to cos złego to napisz co złego jest wg ciebie.I zobaczymy jak to jest.

Gość gość
No to co otulona? Zacytujesz? Bo mój czas się kończy i niedługo wychodze...

Gość gość
Śmiejemy to się z Ciebie Shatyn, pajacu.

Gość gość
otulona_snem dziś a zjezdzaj natrecie xxNo i juz wiadomo...:D:D:D:D:DOtulona wie co ja tam napisałem i wie, że dokładnie to co i tutaj pisze.A prezesa NIK otulona może odwołac Sejm a nie rząd, matołku...Ale skad ty takie oczywistości możesz wiedzieć?:DUsiłujesz nieudolnie i prymitywnie manipulowac ale i to ci nie wychodzi.Może zajmij się tym co najlepiej potrafisz...

Gość gość
Shatyn a gadaj sobie do sciany.Nie ma co z tobą rozmawiać. Jesteś nienormalny.

Gość gość
No mam bo nie mogę ciebie hodować na co zasługujesz.. gdy rozum śpi budzi się macierewicz...xxx no widzisz szmatyn. Pisałem że masz przerąbane. A ty baranie nawet tego niezałapałeś. Ja tam swoją owieczkę mam która swojego baranka uwielbia. No, ale co do ciebie. Owieczka też by ci kopa dała. Nie ta liga.

Gość gość
gość dziś Śmiejemy to się z Ciebie Shatyn, pajacu.xxNo to zacytuj co takiego śmiesznego napisałem i dlaczego to jest śmieszne... I zobaczymy z kogo można się śmiać...

Gość gość
Myrevin dziś kretyn xxI tu ci przyznaje rację.Jesteś kretyn.

Gość gość
No to co otulona? Zacytujesz? Bo mój czas się kończy i niedługo wychodze...A może ktoś chce sie jeszcze przyznać w mojej obecności, że jest kretynem albo idiotą?Bardzo prosze...

Gość gość
Shatyn, weź się człowieku nie ośmieszaj. Ty Jesteś upośledzony? Diagnozował Cię ktoś?