Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 8 archiwum

Polecane posty

Gość gość
Wyciek pojawił się na twitterze:D

Gość gość
Czyli ktoś coś powiedział...:O

Gość gość
Wyglada na to, ze jedynym "uczciwym" politykiem jest schetyna. Nie ma go na zadnych tasmach, nie bywal "u sowy", nie jest kojarzony z kulczykiem. Czyzby najnowsze tasmy dotarly do Cezarego Gmyza i Anity Gargas z Wroclawia?. "Kierownik" zamierzal zgniesc "grzesia" jak karalucha. Wszystko wskazuje na to, ze "grzes" zostanie nowym "kierownikiem" a tusk z kochanka i kapciowym juz nigdy nie wroca do kraju. Radzilbym im omijac Wieden.

Gość gość
O ile pamietam, w ciagu rzadow PiS Kulczyka wogole nie bylo w Polsce z powodow mozliwego zlamania prawa: mieszkal w Zürichu, w hotelu przy Königsstr.xxA od kiedy tam mieszkał?

Gość gość
No to ulicę pamiętasz ale nie wiesz od kiedy mieszkał?

Gość gość
Prezydent powołał Radę Dialogu Społecznego i na czele tego ciała postawił Dudę....:D:D

Gość gość
Oczywiście brak odpowiedzi na mój post wskazywac będzie na to, że takie fakty i posty nie istnieją a więc mogą być tylko w twoim omamie.xxI wyszło na moje. Nawet potrafię wróżyć...:DTo co napisałeś istnieje tylko i wyłącznie w twoim omamie a to co ja napisałem istnieje w rzeczywistości...

Gość otulona_snem
i pomyśleć, że Kwiatkowski jest dalej szefem NIK-u :o to jest najbardziej przerazajace

Gość gość
otulona_snem dziś i pomyśleć, że Kwiatkowski jest dalej szefem NIK-u pechowiec.gif to jest najbardziej przerazajacexxA kto miałby go odwołac?

Gość gość
Niestety moja żona nie lubi zwierząt w domu.

Gość gość
szmatyn a co lekarze na ta produkcje scieku tutaj twoja?

Gość gość
Shatyn nie chcesz to nie wierz mi, ale zobaczysz ten lub niższy wynik w niedziele :D

Gość gość
Sąd Rejonowy w Grodzisku Mazowieckim postanowił ukarać Daniela Olbrychskiego 3-letnim zakazem prowadzenia pojazdów mechanicznych. Aktor musi też uiścić grzywnę w wysokości 10 tysięcy złotych. Gwiazdor nie był obecny podczas ogłaszania wyroku.Przypomnijmy, że 70-letni artysta w czerwcu tego roku został przyłapany przez policję na prowadzeniu samochodu po wpływem alkoholu. Do zdarzenia doszło w Podkowie Leśnej, niedaleko miejsca zamieszkania Olbrychskiego, który miał 0,9 promila alkoholu w wydychanym powietrzu.

Gość gość
Skoro to omnie to zapewne potrafisz zacytowac moje TRZY posty w których napisałem o rzeczach istniejących tylko w moim omamie a w rzeczywistości nie mających miejsca. Oczywiście wraz z krótkim uzasadnieniem. I wtedy zobaczymy kto żyje w omamie a kto nie. Oczywiście brak odpowiedzi na mój post wskazywac będzie na to, że takie fakty i posty nie istnieją a więc mogą być tylko w twoim omamie. x co za psychol:D

Gość gość
gość dziś Shatyn nie chcesz to nie wierz mi, ale zobaczysz ten lub niższy wynik w niedzielexxChętnie bym się o to założyła ale... Nie da się z kims kto nawet nie potrafi pisac pod swoim nickiem...

Gość gość
Shatyn dziś Niestety moja żona nie lubi zwierząt w domu. X Chyba nie dokońca... ciebie Anita akceptuje :D

Gość gość
co za psycholxxNie...Osoba do której to skierowałem to nie psychol.To omamista i po prostu jest głupi.

Gość gość
shatyn kiedy ty skonczysz sie osmieszac i robic z siebie durnia na babskim forum ? jestes w stanie podac taka date czy nie za bardzo?

Gość gość
Do... Hugona MagdalenaxxWybacz ale ten facet jest po prostu niepoważny jeśli nie głupi.

Gość gość
Shatyn dziś gość dziś Shatyn nie chcesz to nie wierz mi, ale zobaczysz ten lub niższy wynik w niedziele x x Chętnie bym się o to założyła ale... Nie da się z kims kto nawet nie potrafi pisac pod swoim nickiem... X "Założyła"? kim ty jesteś?:o

Gość gość
gość dziś shatyn kiedy ty skonczysz sie osmieszac i robic z siebie durnia na babskim forum ? jestes w stanie podac taka date czy nie za bardzo?xxPostaram się podac taką datę ale tylko wtedy kiedy ty dasz parę przykłądów na moję "ośmieszanie się czy "robienie z siebie durnia".Oczywiście wraz z uzasadnieniami.Bo bez tego to co napisałeś pasuje raczej do ciebie a nie do mnie.

Gość gość
Nauczyciel oraz 11-letni chłopiec zostali zamordowani w czwartek w szkole podstawowej w Trollhaettan, 75 km na północ od Goeteborga, przez 21-letniego mężczyznę. Napastnik, postrzelony przez policję, zmarł. x zapewne ataku dokonal szwed pochodzenia arabskiego :D

Gość gość
otulona_snem dziś no napewno nie te szuje co jeszcze rzadza xxBo nie ci ci rządza mogą go odwołac.Znowu piszesz o czymś na czym sie nie znasz...:OOdwołać go mogą ci co go powołali.

Gość gość
twoje osmieszanie jest non stop tutaj kasowane :D jak zwykle odpowiadasz pytaniem na pytanie widac ze kultura osobista u ciebie to obca rzecz :D

Gość gość
gość dziś twoje osmieszanie jest non stop tutaj kasowane smiech.gifjak zwykle odpowiadasz pytaniem na pytanie widac ze kultura osobista u ciebie to obca rzeczxxKAsowane?No to masz ostatnie parę stron "na żywo" i przykłądy możesz z nich czerpać...:DA gdzie odpowiedziałem pytaniem na pytanie?Możesz zacytować?

Gość gość
Jak na razie, co widac powyżej, ośmieszyła się ponownie otulona...:DOczywiście brakiem wiedzy w sprawie o której napisała...