Gość Wiki4 Napisano Czerwiec 21, 2016 Sikorka ale przecież możliwe, że np owulacja się przesunęła. Rozumiem, że się martwisz. Ja Ci mocno kibicuję :) asienka28 a powiedz mi, bo nie pamiętam czy pisałaś ile się staracie? I ile bierzesz już Ovarin? Będziemy czekać razem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emili31 1 Napisano Czerwiec 21, 2016 Asienka i Wiki cierpliwości a na pewno się uda :) Siikorka będzie dobrze :) kupiłam dziś test ale chyba go nie zrobię mam już jakiś lekko różowawy śluz więc pewnie rano dostane @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asienka28 Napisano Czerwiec 21, 2016 Wiki4 staramy się 2 lata ale od 6mc z pomoca lekarzy tzn badania leki itp A ovarin biore miesiac dopiero :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emili31 1 Napisano Czerwiec 22, 2016 Zrobilam test ale niestety tylko jedna kreseczka :-( a okresu jak nie bylo tak nie ma... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćewela2005 Napisano Czerwiec 22, 2016 Myślałam, ze po ovarinie @ się nam unormuje a tu dalej liczenie i czekanie. Emili w następnym cyklu się uda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emili31 1 Napisano Czerwiec 22, 2016 Tylko to mnie martwi ze juz od roku czasu ( po HSG ) mialam okres bardzo regularny a teraz sie tak cos zmienia ze juz wogole nie bede wiedziala nic z tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Siikorka Napisano Czerwiec 22, 2016 Emili31 pamietaj bedzie kolejny cykl:-) choc dziwne ze okresu nie masz. Pewnie cos Ci sie poprzestawialo:-( ale z drugiej strony moze poczekaj jeszcze kilka dni i jesli nadal nie bedziesz miala @ to zrob test ponownie tym bardIej ze pisalas ze czujesz sie tak jakbys okres miala dostac. Trzymam kciuki:-* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Siikorka Napisano Czerwiec 22, 2016 Emili31 dlatego mnie lekarz zlecil branie luteiny zeby mniej lub bardziej uregulowac cykle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emili31 1 Napisano Czerwiec 22, 2016 No wlasnie dlatego jestem zdziwiona. . A dalej czuje sie jakbym miala dostac okres. Nic nie poradze poczekam cierpliwie do konca tyg jezeli nie dostane @ wybiore sie do mojego lekarza. A luteine bralam tylko na wywolanie okresu ale to bylo jakies poltora roku temu. Nic innego nie wymysle musze czekac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Siikorka Napisano Czerwiec 22, 2016 Emili31 zycie uczy cierpliwosci, nie da sie niczego przyspieszyc;-( ja tez bym chciala wiedziec teraz i juz a tak sie nie da. Wspolczuje tej niepewnosci bo wiem co czujesz;-( A co obarinu i dlugosci cyklu. To jest tylko(albo az) suplement diety i wydaje mi sie ze nie ma bezposredniego wplywu na dlugosc cykli a to jaki efekt ovarin wywola chyba zalezne jest indywidualnie od kazdej z nas bo kazda z nas jest inna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Siikorka Napisano Czerwiec 22, 2016 Emili31 zycie uczy cierpliwosci, nie da sie niczego przyspieszyc;-( ja tez bym chciala wiedziec teraz i juz a tak sie nie da. Wspolczuje tej niepewnosci bo wiem co czujesz;-( A co obarinu i dlugosci cyklu. To jest tylko(albo az) suplement diety i wydaje mi sie ze nie ma bezposredniego wplywu na dlugosc cykli a to jaki efekt ovarin wywola chyba zalezne jest indywidualnie od kazdej z nas bo kazda z nas jest inna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emili31 1 Napisano Czerwiec 22, 2016 No i przyszla @ niestety :-( ale w sumie liczylam sie z tym jednak mala nutka nadzieii byla ale trudno. Siikorka masz racje ale kazdemu kiedys ta cierpliwosc sie konczy. No nic trzeba probowac dalej a ile... to sie okarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćsylwiap80 Napisano Czerwiec 22, 2016 Emili31 nie martw sie, wiem ze to nie pocieszenie, ale jest nas wiecej i musimy sie wspierac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emili31 1 Napisano Czerwiec 22, 2016 Dzieki Sylwia ;-) zadnej z Nas nie jest latwo ale jakos tak lepiej jak sie tu mozna wyzalic. A mysle ze kazdej z Nas w koncu sie uda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Siikorka Napisano Czerwiec 22, 2016 Nadzieja zawsze jest bo nadzieja umiera ostatnia ;-) ktos na tym forum ostatnio pisal "now cykl, nowe możliwości" ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kaśka Płonka Napisano Czerwiec 22, 2016 Ja wolę Inofem od Ovarinu. Najpierw łykałam Ovarin, dwie tabletki dziennie. Później dopiero dowiedziałam się, że jest w nich znikoma dawka mio-inozytolu, więc musiałabym tego brać po prostu więcej. Nie opłacało się, więc przerzuciłam się na Inofem. Po Ovarinie w dawce 2 tabletek nie odczuwałam praktycznie żadnych zmian. Nie mówię, że preparat jest zły, na każdego co innego działa inaczej, natomiast jak dla mnie w dwóch tabletkach jest po prostu za mało inozytolu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Siikorka Napisano Czerwiec 22, 2016 Inozytolu owszem mniej ale w inofemie nie ma nic dodatkowego procz kwasu foliowego. A u kobiet z pco(s) dochodzi rowniez do niedoboru witamin z grupy B i przede wszystkim z grupy D. Nie ma cudownego leku czy suplementu ktory uzupelni wszystkie braki, poza tym inofem czy ovarin czy cos innego na kazda z nas bedzie dzialal inaczej. Takze ciezko stwierdzic co dla kogo jest lepsze. Trzeba probowac a najlepiej zdac sie na opinie lekarza. Choc oni tez maja zdania podzielone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emili31 1 Napisano Czerwiec 22, 2016 Mozliwe ze tak jest ale narazie trzymie sie tego co przepisal mi lekarz ;-) a w ttm miesiacu nic nie bede liczyla ani mierzyla pojde na spontam musze odpoczac psychicznie od tego wszystkiego tyle lat wytrzymalam wiec pewnie teraz tez wytrzymie nie ma innego wyjscia a nadzieje trzeba miec do konca ;-) dziwne dzis sie nawet nie poplakalam.ze dostalam okres ze test wyszedl negatywnie. Sama nie wiem czemu ale jestem pelna optymizmu ;-) ;-) ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emili31 1 Napisano Czerwiec 22, 2016 Mozliwe ze tak jest ale narazie trzymie sie tego co przepisal mi lekarz ;-) a w ttm miesiacu nic nie bede liczyla ani mierzyla pojde na spontam musze odpoczac psychicznie od tego wszystkiego tyle lat wytrzymalam wiec pewnie teraz tez wytrzymie nie ma innego wyjscia a nadzieje trzeba miec do konca ;-) dziwne dzis sie nawet nie poplakalam.ze dostalam okres ze test wyszedl negatywnie. Sama nie wiem czemu ale jestem pelna optymizmu ;-) ;-) ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćsylwiap80 Napisano Czerwiec 22, 2016 Emili31 i tej wersji sie trzymajmy, ja tez mam takie postanowienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emili31 1 Napisano Czerwiec 23, 2016 Sylwia damy rade ;-) musimy sie odprezyc ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Siikorka Napisano Czerwiec 23, 2016 A ja niestety stracilam nadzieje na wszystko,placze od nocy. Znow to samo:-( Wiem, ze ta ciaza rowniez sie skonczyla. Wczoraj na papierze pojawil sie maly skrzep krwi i rozowo-czerwony sluz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emili31 1 Napisano Czerwiec 23, 2016 Siikorka tak mi przykro :-( a kiedy mialas isc do lekarza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emili31 1 Napisano Czerwiec 23, 2016 Siikorka tak mi przykro :-( a kiedy mialas isc do lekarza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asienka28 Napisano Czerwiec 23, 2016 Siikorka mocno Cię ściskam i całuje :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Siikorka Napisano Czerwiec 23, 2016 Mialam isc za dwa tygodnie, ide dzisiaj, po wyrok:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćewela2005 Napisano Czerwiec 23, 2016 Sikorka bardzo ci wspolczuje, bądź silna. Ja czekam na @ juz wiem ze dostane na dniach bo mój śluz wczoraj był brązowy, zaczyna mnie to wkurzać juz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Siikorka Napisano Czerwiec 23, 2016 A ja mam juz dosc. Trace pieniadze i to nie male, chodze po lekarzach, badam sie regularnie, szprycuje sie jakimis lekami, a to nic nie daje bo kolejny raz trace ciąże. Zastanawiam sie za jakie winy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćsylwiap80 Napisano Czerwiec 23, 2016 Siikorka, przykro mi bardzo i ściskam Cię mocno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćOvarinka Napisano Czerwiec 23, 2016 Siikorka co powiedzial lekarz? Pozdrawiam ci bardzo serdecznie, bądź dzielna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach