Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PiS wycofuje sie z 500 zł dla dziecka

Polecane posty

Gość gość
20.59 brawo!

Gość gość
a czy ty przypadkiem nie miałaś spadać spać żeby rano wstać do pracy :-D a no tak jakiej pracy kafe jestem :-D żeruję na państwie hmmm no pracuję żyję płace podatki mąż też co mam dla twojej przyjemności się powiesić :-D żałosny cymbałku

Gość gość
Kto miał spadać? Ale pani słownictwem operuje, nonono pięknie.

Gość gość
Hahahaha co za dekle :D ale temat ma wzięcie :D

Gość gość
Żal mi was wszystkich....

Gość gość
no od was się nauczyłam kafeteria uczy no i można tu w sumie reset złapać w tym molochu tępoty no z wyjątkami naturalnie czasem się trafią sensowne osoby ale większość roszczeniowe zawistne s/u/k/i którym żal dupę ściska dlatego ja się cieszę z 500 na dziecko a cobędzie jak to wejdzie wy loszki jajeczka tu poniesiecie :-p super

Gość gość
mi też siebie żal że odpisuje takiemu ......... ech :-( ide spać do męża zadzwonić zapytać ile mi przyśle a w poniedziałek może zasięgnę opinii znajomej co w gminie pracuję czy jak on za granicą to czy mimo wszystko dostanę :-p 500 :-D

Gość gość
Woooow 500 zl o k***a majątek ;D hahaha nie moge. Ja rodze niedługo, ale nie dostaniemy tego bo mamy w chuj dochodów, tak sue cieszę ze nie musze prosić o jałmużnę!!!! Dzieli ci boże!!! I to wy jesteście o to zazdrosne suki!!! Tymi waszymi 500 zl to ja sobie d**e podcieram :D. A tak w ogóle na co ci wystarczy te 500 zl? Z czego sie cieszysz w ogóle?

Gość gość
a czy ty przypadkiem nie miałaś spadać spać żeby rano wstać do pracy smiech.gif a no tak jakiej pracy kafe jestem smiech.gif żeruję na państwie hmmm no pracuję żyję płace podatki mąż też co mam dla twojej przyjemności się powiesić smiech.gif żałosny cymbałku x ta co miala spac juz poszla a ja jutro do pracy nie ide przeciez jest sobota pracujesz ty i twoj maz i placicie podatki ( w koncu razem pracujecie za granica czy tylko maz) w takim razie raczej SOCJALU nie dostajesz tylko zwykle jak to sie chyba w Polsce nazywa rodzinne i jest to stala niezalezna od zarobkow niewielka suma wyplacana co miesiac automatycznie

Gość gość
Nie przeszkadzaj mężowi, bo pewnie tam jakas ***** :)

Gość gość
Nie pracuje bo przeciez jest sobota... Niektórzy w sobotę pracują... Zeby bylo ich stać na dzieci i nie musieli prosić o jałmużnę.

Gość gość
nie ja mam pracę i sobotę mam wolną ,a mąż jaka ma chęć i siły to niech działa tyle jego :-p nie trafiłaś :-p

Gość gość
a niektorzy pracuja od poniedzialku do piatku od 8 do 16 i tez nie musza prosic o jalmuzne

Gość gość
ja np. cieszę się ze wszystkiego jak czytam co niektóre wpisy to :-D

Gość gość
21.17 ja akurat jestem facetem. Ti ja napisałem o tym, ze mąż inna dyma. Wiem co mowie, ja tez zdradzam żonę. Jestem za granicą, a ile można bez seksu wytrzymać :( uffff jak dobrze to z siebie chociaż anonimowo wyrzucic

Gość gość
oj to prawda , nie znam ani jednego co by na boku za granica nie obracal jakiejs baby

Gość gość
No właśnie, wiecie jak ja się z tym strasznie czuje:( kocham żonę i nasze dzieci, ale czasem nie mysle w ogóle.... Pragnienie jest silniejsze... I to nie z jedna tylko... Okropnie się czuje. Mój kolega to samo ma, tylko ze nie układa mu sie z zona, to sie nie dziwie. Ale ja mam super małżeństwo a mimo to, zachowuje sie jak swinia. Nie moge w lustro patrzeć. Sory za użalanie sie tu, ale gdzies musiałem

Gość gość
wiesz no co ja ci mogę doradzać żebyś gumek używał wiesz w kwestii chorób wenerycznych a i pogadaj z żoną czy ona tak grzecznie na ciebie czka z nóżkami złożonymi czy też sobie używa w sumie ja mam takich znajomych każdy sobie a potem razem jakby nigdy nic na ,ale wiesz nie możesz też oceniać wszystkich swoją miarą to że ty jesteś c//h/u/j/e/m/ to nie znaczy że wszyscy są :-D TAK ŻE UŻYWAJCIE DO BÓLU POZDRAWIAM :-)

Gość gość
bzykajcie chłopaki ile wlezie życie jest zbyt krótkie na to żeby żyć w celibacie małżeństwie a nóż może kolejny potomek powstanie i pach kolejne 500 dla żony :-)

Gość gość
Wiem, ze jestem c/h/u/j nie musisz mi tego mówić. Wcale mi nie pojechalas bo zgadzam się z toba. Zona raczej mnie nie zdradza, chociaż chyba bym wolal zeby to robiła, żebym mogl uspokoić sumienie

Gość gość
to może zaproponuj jej trójkąt czy coś no nie wiem słaby ze mnie doradca ja się z moim M zbyt często spotykam żebyśmy musieli się gnoić z kimś innym :-D na szczęście mamy czysty układ polegający na szczerości no ,ale w życiu różnie bywa a temperament to temperament :-)

Gość gość
Juz chyba nie ma tego faceta zdrajcy, pewnie poszedł podymac :D no cóż, temperament :D

Gość gość
Juz wczesniej podczytywałam ten temat. My z mężem staramy się o dziecko. Tak, wiem zaraz powiecie, ze to dla tych 500 zl. No proszę was... Nie chce nawet tej zasranej kasy, nawet nie wiem czy bym dostała czy nie, nie interesowałam sie tym. Ja chce miec tylko dziecko i sami z mężem zapewnimy mu wszystko. Nie moge pojąć jak niektóre kobiety zamiast napisać, ze te pieniadze przydadzą sie dziecku itd to dowalają wszystkim ze kasę dostana a inni na to harują itd. Aby tylko komuś dogryźć... Co się z wami dzieje ludzie... Wiadomo każdemu dziecku przyda sie jakiś grosz, ale dziecku a nie matce! I nie podoba mi sie to, ze to będzie zabierane z podatków innych. Jesli ja bym miała dostac, to dlaczego inni maja zapieprzać na moje dziecko? Każdy powinien zapieprzać na swoje. Mowie serio. Ale moze to dlatego, ze ja sama zapieprzam, wiec doceniam wartość pieniadza, nigdy nic za darmo nie dostałam. A niektóre kobiety tutaj to mam wrazenie, ze cale życie na cudzym jada. A i nie obchodzą mnie komentarze takich pan, które pewnie zaraz sue posypią...mowcie kobietki co sobie tylko chcecie a i wyzwać mnie możecie, jeslu na tyle tylko pozwalają wasze horyzonty myślowe. Pozdro :)

Gość gość
jakoś nie widze tej kasy ludzie Polska jest zadłużona skąd wam wezmą te 500 ludzie myślcie troche litości

Gość gość
no cóż będzie 500 i będzie fajnie :-)

Gość gość
Podatki podniosą

Gość gość
Kocham was!

Gość gość
no i co z tego oni non stop coś dają zabierają podnoszą likwidują a i tak c/h/u/j z tego bo bezrobocie mało miejsc pracy i psia płaca :-p

Gość gość
pi/er/d/o/lo..ne matki jedynaków to tych suń wina to wszystko to przez nie jest niż demograficzny i pincet będą dawac za darmo :-p

Gość gość
No i tyle w temacie! Idźcie spać robaczki!