Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przeprosić za kłamstwa

Polecane posty

Gość gość

Hej od prawie roku pisze z pewną dziewczyna przez internet problem w tym ze od początku klamalem inne imię nazwisko zdjęcia .. teraz jak miało dojść do spotkania napisałem jej prawdę ona nie chce mnie juz znać ale pisze ze dalej coś do mnie czuje jak ja przeprosić żeby się przekonała jeszcze do mnie błagam pomocy chciałem jej szybciej wyznać prawdę ale się bałem właśnie takiej reakcji

Gość gość
Sam jesteś sobie winny, dziewczyna pisała z zupełnie kimś innym niż myślała... masz nauczkę na przyszłość, osoby uczciwe i mające dobre zamiary nie ukrywają swojej tożsamości.

Gość nienawidzę kłamstw
wiesz że wielokrotne kłamstwa mogą zniszczyć wszystko?nawet zdrowie drugiego człowieka,relacje,miłość...najgorzej jak ktoś dalej kocha a nie chce brnąć już w coś co przynosi ból i rozczarowanie,gdy stracił zaufanie

Gość nienawidzę kłamstw
jesteś psychiczny że nie potrafiłeś być uczciwy i szczery przez taki szmat czasu?dopiero teraz Ci głupio?na kłamstwie chcesz zbudować przyjaźń czy związek?weź się facet zastanów nad sobą

Gość szczera do bólu74
kiedyś oglądałam Tajemniczego milionera,bogaty facet ukrywał że jest milionerem bo nie chciał związać się z materialistką,ale miał minę gdy uczciwa wybranka dała Mu kosza w momencie ujawnienia prawdy,nie chciała być z kłamczuchem