Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

zapraszam na tabliczkę czekolady spod lady 4

Polecane posty

ja nie oglądam żadnych, jak chcę pooglądac, to ściagam z neta calosc i oglądam jeden odcinek za drugim ;)

Gość gość
ale przypomniałeś mi wichry wojny, krótki, ale uwielbiam i pogoda dla bogaczy waszyngton za zamkniętymi drzwiami

Gość gość
i lubię też wszelkie biograficzne nie pamiętam tytułów, ale były przed laty seriale, o rodzinie strausów, o sinatrze

Gość gość
a , jeszcze serial ja klaudius

Gość gość
I londynczycy he he

Gość gość
mnie się podoba futurama:)

mi się z tych, które miałam ściągnięte i obejrzane bardzo podobały: Rzym Battlestar Galactica Caprica (tego poprzedniego) a z polskich to Czas Honoru, ale całego nie obejrzałam

Gość gość
wole muminki

Gość gość
a karbale to gdzie w necie można obejrzeć?

Gość gość
ide po powiało gimbazom

"Jack Strong" jest naprawdę dobry. moim zdaniem równie dobry jak "Bogowie".

Gość gość
jack strong jest zarobisty, taki, który można po kilka razy, jak w. szu czy wodzirej bogowie różnie - ciągle było motherfaker i woda ja polecam carte blanche - taki, że na czas kibelka czy picia trzeba zatrzymać. super rola chyry, który jest świetnym aktorem i ma to coś w twarzy i w głosie

Carte Blanche oglądałam, bardzo dobry i co ważniejsze - OPTYMISTYCZNY film, a to się w polskiej kinematografii praktycznie nie zdarza. u nas "dobrym" określają przeważnie tragiczny i pełen martyrologii.

Gość gość
torenty spowalniają prace

za to Miasto 44 mnie wcale nie zachwyciło. dobrnęłam do połowy. może do młodzieży jakoś lepiej dotrze, ale jak dla mnie trochę niestrawne.

Gość gość
nie wiecie skąd można pobrać serial odwróceni albo odwrócenie nie pamiętam tytułu - polski, i ten o kuklińskim ?

Gość gość
Czekam teraz na DVD z filmem extrentycy (nie umiem tego wymowic;))

Gość gość
ja miasto zaliczyłam całe, ale to była strata czasu. nie pasowało mi łączenie ze współczesności, w strojach albo któraś powiedziała "dzieki" ;) to filmowanie z ręki , te zatrzymania a piosenki, porażka chce zobaczyć kamienie ba szaniec ale na razie nie mam weny po mieście

Gość gość
ja ostatnio namierzyć am za free w mojej bibliotece wypożyczenia filmów a tak, to najpierw patrze na stronie wypożyczalni d v d a potem szukam na CDA albo na

"Maciek B wczoraj Dlaczego Cie nie zachwycilo?" X ja wolę tradycyjne filmy wojenne, a poza tym jakoś nie kupuję tej miłosnej, ponaciąganej fabuły i przerysowanego tragizmu. uważam, że każdy młody człowiek powinien przeczytać "Dymy nad Birkenau" Seweryny Szmaglewskiej tam jest tragizm prawdziwy, pięknie opisany i nie przerysowany.

Gość gość
z C H O M I K I J. P L

Gość gość
nie ma na chom-ikuj albo inaczej się pisze próbowałem już odwroc3ni itd. i nie ma najbardziej by mi odpowiadało właśnie z ch....

Miasto 44 jest zrobione trochę jak teledysk, horror i historia miłosna dla nastolatków w jednym. zbyt niespójne, żeby to wszystko kupić. a szkoda, bo potencjał był spory. historie miłosne umiejętnie wplecione w wojnę zawsze mają potencjał.

Gość gość
dobrych polskich filmów jest sporo, z wieckiewiczem kilka, chociażby. lubię też woronowicza. ma piękny głos. w ogole Lubie w filmach dźwięki, odpowiednie :) czy to głos aktora czy muzyka i żeby nie było za głośno bo, np hamujacy pociąg mnie deprymuje albo kumulacja dźwięków w galerii handlowej