Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość corpselily

wszyscy mi gratulują... a ja nie chce tego dziecka!

Polecane posty

Gość gość
Gdy byłam w stanie błogosławionym, zaczęły powracać natrętne myśli o zbrodniczych zabiegach, w których uczestniczyłam. Teraz wiem, że doświadczałam wówczas syndromu poaborcyjnego, tyle że był on o tyle dotkliwy, gdyż miałam świadomość, że z moim udziałem dokonały się setki zbrodni

Gość gość
jak to moglaby z nimi nie zyc? a co to dziecko najwazniejsze?? napisala wyraznie ze kocha meza

Gość gość
Niestety matka nie potrafie tego zrozumiec...Nie przytulasz swojego dziecka ? Jak jest chore to nie szkoda ci go?skad wiesz ze to nie depresja albo jakies zaburzenia psychiczne? Bylas u psychiatry ?

Gość gość
swiadectwo lekaza ktury zabijał dzieci Jedna z kobiet, która dokonała tzw. aborcji, była w strasznym szoku. Biegała po sali, krzycząc i płacząc. Przebywające tam pielęgniarki i "pacjentki" były przerażone. W sali zobaczyłem roztrzęsioną matkę i jej poronione w wyniku tzw. aborcji, ciągle jeszcze żyjące dziecko. Widziałem, że dziecko ruszało jeszcze nóżkami, zanim zmarło z powodu palenia w płucach. Słona substancja dostaje się do płuc i je pali.

Gość gość
22.40 Może ma nadzieję ,że je pokocha..

Gość gość
Kolejnym krokiem była "pomoc" przy dokonywaniu tzw. aborcji przez cesarskie cięcie. Kobieta była już w zaawansowanej, cztero-pięciomiesięcznej ciąży. Było już za późno, by dokonać tzw. aborcji metodą wysysania. Gdy lekarz dokonał nacięcia, zobaczyliśmy małe dziecko w wodach płodowych. Kiedy lekarz spuścił wody płodowe, bez których dziecko nie mogło przecież żyć, czułem straszny ból w sercu, jak przy obserwowaniu pierwszej tzw. aborcji. "Lekarz" wydobył dziecko z łona matki. Nie byłem w stanie go dotknąć, tylko stałem obok. Rzeczywistość tego, co tam się działo, zaczęła przenikać przez grubą zasłonę obojętności mojego sumienia. Prowadzący położył żyjące dziecko do metalowej misy na stole. Za każdym razem, gdy spoglądałem na dziecko, widziałem, jak się porusza i kopie nóżkami. Z upływem czasu ruchy dziecka słabły. Kiedy już skończyliśmy operację cesarskiego cięcia u matki, dziecko jeszcze żyło. Widziałem ruchy klatki piersiowej powodowane bijącym jeszcze sercem, dziecko próbowało nabierać powietrza i chciało oddychać.

Gość gość
Dr Anthony Levatino: Byłem płatnym mordercą Będąc lekarzem w Troy w stanie Nowy Jork, przez osiem lat dokonywałem tzw. aborcji w moim gabinecie. Byłem przekonany, że prawem kobiet jest dokonanie "wyboru" i podjęcie decyzji o zabiciu własnego dziecka. Pomimo tego iż proceder dzieciobójstwa nie był główną częścią działalności mojego gabinetu, powodował on coraz głębszy konflikt w moim sumieniu. Teraz, kiedy przyznaję się publicznie do mojego nawrócenia na drogę cywilizacji życia, chcę, aby wszyscy wiedzieli, że każde poczęte dziecko jest człowiekiem.

Gość gość
''swiadectwo lekaza ktury zabijał dzieci'' zamiast kkk polecam slownik ortograficzny :o

Gość gość
Czy te przykłady coś dadzą? Jeśli ktoś ma serce z kamienia lub nie ma go wcale?

Gość gość
Albo nie wierzy że tak naprawdę go nie kocha,myśli,że go karze w ten sposób bo ona nie chciała a mąż chciał aby się urodziło to niech się sam zajmuje

Gość corpselily
widze, ze moj temat zapoczatkowal jakas krucjate

Gość gość
Kurcze nie wiem.. nie potrafie tego zrozumiec i ogarnac serio jestem wstrzasnieta,ze takie kobiety chodza po ziemi.Jedna chce zabic swoje dziecko druga nie kocha co jest z wami????.?.??

Gość gość
nieźle udała się prowokacja,no nie?

Gość niestety matka
drogie panie jestem zdrowa i fizycznie i psychicznie, to ze nie kocham syna nie znaczy od razu ze jestem chora, nie mam nadziei ze go pokocham, nie potrzebuje go kochac i nie potrzebuje jego milosci do mnie jak jest chore to nie jest mi go szkoda, ide kupic leki ktore ja albo maz mu podaje, jesli chodzi o rzeczy typu przytulanie, bawienie sie to nawet nie mam okazji bo jak mowilam dlugo znajduje sie poza domem (duzo pracuje) i jak przychodze to albo juz sie kapie i idzie spac, albo juz spi, a w weekendy unikam takich sytuacji a z mezem jestem bo go kocham, gdybym go nie kochala bez zastanowienia bym odeszla

Gość gość
nie mam czasu sprawdzac gramatyke a pozatym to muj podpis kto jest długo na forum to wie kim jestem a t polski pilm z polskimi kobietami kture dokonały aborcji https://gloria.tv/media/yhMk2ZaJaC8

Gość gość
Mąż ma nadzieję..miałam na myśli

Gość gość
Wiesz co ,może jednak odejdź.Szkoda takiego dobrego chłopa.

Gość gość
walka o zycie bo kazdy ma prawo do zycia Nieznana historia Jana Pawła II. Podobno papież miał się nie urodzić. Lekarz namawiał jego matkę do aborcji.Nie przeżyje pani tego porodu, proszę dokonać aborcji” – taki wyrok usłyszała od lekarza Emilia Wojtyłowa, będąc w ciąży. I to nie od byle jakiegoś medyka, ale najbardziej cenionego ginekologa w Wadowicach. Nie była to dla niej wcale łatwa decyzja, ale postanowiła oddać swój los w ręce Boga. Zdrowy syn przyszedł na świat 18 maja 1920 r. Dano mu na imię Karol. 58 lat później został papieżem.

do tych które tak popierają pomysł aborcji - ona założyła ten temat po to, żeby w razie czego móc tłumaczyć, że to inne złe baby namawiały ją na ten czyn. w sądzie wskazałaby was palcem jako winne namawiania do skrobanki. to po prostu taka mała, podła, egoistyczna gnida :) ciekawe, czy sama była z wpadki i czy jej mamuśka miała podobne dylematy.

Gość gość
Ten mąz jest tylko ze względu na dziecko.... niemożliwe aby kochał takiego potwora...

Gość gość
No dobrze ale czy bylas u psychiatry bo wiesz to ze mowisz ze ci nic nie jest to alkoholik tez tak mowi a czy psychiatra to potwierdzil? Bo to nie jest normalne zachowanie

Gość niestety matka
tak byłam u psychiatry, mąż mnie o to poprosił wiec poszłam i powiedział że jestem zdrowa gdyby mąż mnie nie kochał odszedł by ode mnie, są rodziny gdzie bija, wyzywaja, glodza, molestuja swoje dzieci a przy czym je nie kochaj, ale to ja jestem potworem bo nie potrafie od tak kochac? zrozumcie ze nie kazdemu marzy sie dziecko i sa rodziny gdzie mezczyzna czy kobieta nie kochaja swoich dzieci, ale je maja i z obowiazku sie nimi opiekuja

Gość gość
23.06 To oczywiste,że nie można takiej zimnej osoby kochać.Czeka pewnie aż dziecko podrośnie,a i pewnie nieźle ta "mama"zarabia,bo tak dużo pracuje.

Gość corpselily
Żabalka widze, ze teorie spiskowe mocno zakorzenione, co? Az mi sie smiac zachcialo z tych dowodow w sadzie, ze co?? Czytasz co piszesz?

Gość gość
Nie jestes wcale lepsza od tych rodzin

Gość gość
czyli jest rownie zla? no na prawde inni bija, gwalca, wyzywaja, jesc, ubran nie daja, dzieci ich zyja w ciaglym strachu i ona jest taka sama jak oni bo ona nie potrafi kochać? powalilo cie? to tak jakbys powiedziala ze osoba ktora nie lubi kogoś, a jedynie go toleruje jest tak samo zla jak te osoby które ja bija, wysmiewaja, gardza i drecza

Gość gość
A pozniej wychodzi taki kajetan p. Ehhh szkoda dziecka.ciebie mi nie szkoda bo jak dzieci miec nie chcialas to bylo sobie podwiazac jajowody dobrze ze masz meza ogarnietego,ale i tak pewnie cie kopnie jak zobaczy jakim potworem jestes.

" corpselily dziś Żabalka widze, ze teorie spiskowe mocno zakorzenione, co? Az mi sie smiac zachcialo z tych dowodow w sadzie, ze co?? Czytasz co piszesz? " X śmieszy cię to? cóż, więc nie ma sensu z tobą dyskutować, lepiej od razu zgłosić ten topik odpowiednim organom 🖐️

Gość gość
Ona mu robi krzywde psychiczna wiez z matka jest bardzo wazna dla dziecka.A to dziecko niby ma matke ale jej nie ma nie przytuli go nie bawi sie z nim.Tylko tyle ze go nie leje i daje mu jesc czasem lkarstwa no faktycznie matka roku:D Bol psychiczny bardziej boli niz fizyczny podobno,ale nie wiem bo cale szczescie moja matka mnie kocha a ja swoje dzieci tez kocham wiec chyba nie powinnam sie tu wypowiadac takze spadam.