Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co w obowiązujących trendach jest dla was obciachowe? temat krytykującya!

Polecane posty

Gość gość

Bo dla mnie ombre, każda wieśniara je ma i ciągle przybywają nowe :O Ponadto te tandetne wzorki na paznokciach. Ta, która napisze" co was to obchodzi, o gustach się nie dyskutuje" wygrywa tytuł debila roku - ten temat jest do krytykowania.

Gość gość
takie adidasy na koturnie, armaxy czy jak to się zowie

Gość gość
Takie grube łańcuchy imitujące złoto, chociaż ostatnio mniej tego widzę :P oraz rzeczywiście ombre i brwi do kwadratu, czasem zastanawiam się jak te laski robią sobie te kwadratowe brwi :D

Gość gość
te brwi kwadratowe, to chyba makijaż permanentny? ;) mnie te krótkie skarpetki, stopki czy jak tam, szczególnie w zimie, idzie taki młokos w butach oczywiście New Balance i kostki gołe widać :D

Gość gość
I jeszcze koki z gąbką pod spodem, kiedyś w jakiejś sieciówce stałam z mężem w kolejce do kasy i mąż bierze taką gąbkę do ręki i pyta mnie: do czego to jest? Nie mógł ogarnąć że laski wpychają sobie to pod włosy żeby mieć większego koka :D :D :D

Gość gość
legginsy a'la skóra strój: parka khaki z futerkiem + legginsy do kostek + snikersy koniecznie białe sztuczne rzęsy, niestety większość lasek wygląda w nich karykaturalnie i na 1 rzut oka widać że sztuczne

Gość gość
w ogóle leginsy noszone notorycznie jak spodnie...to już dość długo się trzyma ;)

Gość gość
Ombre jest super ale tylko dobrze zrobione i tylko dla odpowiedniej osoby, niestety nie każdemu to pasuje. Ja jeszcze nie widziałam dobrze zrobionego ombre na żywo. Zazwyczaj wygląda to jak czupryna pofarbowana do pół, jakby ktoś nożem odciął :o takie ŁOMBRE to i ja mogę zrobić. Kilka zagranicznych gwiazd miało super ombre zaś nasze ulice nieudolnie próbują to naśladować efekt - wieś śpiewa i tańczy :o

Gość gość
mnie się nie podobają te portki zwiewne z krokiem w kolanach i płaszcze damskie takie szeokie, bez talii w których się wygląda jak wielki prostokąt grrr.... paskudztwo

Gość gość
co was to obchodzi, o gustach się nie dyskutuje :p

Gość gość
kretynskie koki na czubku glowy, do tego obowiazkowo za duze okulary. Nie rozumiem czemu czesto ladne dziewczyny sobie to tobia.

Gość gość
składanie życzeń i innych pierdół na fb

Gość gośćhaslowachhcj
W obowiazujacych trendach kiczem, wiocha i tandeta sa takie J E B A N E P L O T K A R Y J A K W Y !!!! Wszystkie jestescie debilkami roku!!!!!! Nie podoba sie, to nie patrzec!!!!! Dla Was najlepiej by bylo jakby kazdy pop/ier/dal w butach po babci, plaszczu ze sztruksu i chuscie na glowie!!!! Do tego obowiazkowo paznokcie krotkie i nie pomalowane bo kicz.... Macie gowno zamiast mozgu!!!

Gość gośćZ
Mi się nie podobają wielkie sztuczne usta, dziubki, selfie i botoks - bo to niestety widać, że ktoś jest tym wypełniony (jak np Górniakowa)

Gość gość
Moja 16 letnia siotra siedzi bardzo namiętnie w świecie makijazu, ogląda wszystkie ytuberki, wzoruje się na nich, jej koleżanki tak samo wyglądają wieć to chyba teraz jest trendy. Wszystkie mają makijaże typu wieczorowego jako zwykłe dzienne, długie , mocne kreski, doklejone sztuczne rzęsy, widoczny róż, konturowanie twarzy, bardzo geometrycznie wyrysowanie brwi, tona kosmetyków. To mi się nie podoba, takie makijaż owszem ładny, efekktowny, ale na wyjscia, noszony jako codzienny jest przerysowany, nieadoktwany do sytuacji, pory dnia itp. Sporo tak wymaloanyc kobiet/dziewczym ostatnio widuję na ulicach.

Gość gość
Ostatnio jest wysyp obciachowych paznokci, milion kolorow i wzorow, nie podoba mi sie to strasznie. Kurtki ala lewandowska tak samo. Koków na czubku glowy widze ostatnio coraz mniej a to tez byla zenada. Co do duzych okularow... ja tam sie ciesze jak ladne laski sie oszpecaja na wlasne zyczenie :D sneakersy i krotkie skarpetki jakos mi nie przeszkadzaja. Ombre tak jak ktos wczesniej pisal musi byc dobrze zrobione, delikatny efekt, bo te odciecie w polowie glowy jakie ma wiekszosc lasek to porazka. Duza bizuteria mnie nie razi ale jak jest dobrze dobrana do okazji i stroju.

Gość gość
No jak to co? Tunika i leginsy czyli obowiązujący zestaw ciążowatych kafeterianek

Gość gość
kurtki a la lewandowska to jakie?

Gość gość
Ooo mocno podkreslone brwi z tym "dżynksem" do gory to ostatnio jakas zmora. Paskudne.

Gość gość
Z ombre za pare lat beda sie tak smiali jak teraz z mocnego balejazu "na borsuka" :D

Gość gość
Naturalne odrosty,też chyba ostatnio często widywane, laska miała farbowane czy też rozjaśniane włosy, ale wraca do koloru naturalnego i ma takie odrost, wygląda to mega niechlujnie.

Gość gość
Z wszystkim sie zgodze, tylko nie kumam o co wam chodzi z kokiem na glowie? Czy tylko dlatego, ze duzo dsiewczyn go nosi jest obciachowy?

Gość gość
Dla mnie obciachowe są: - legginsy skórzane - włosy w kulce na czubku głowy - kurtki oversize - okulary im większe tym lepsze - torebeczki na przedramię - pstrokate cienie na powiekach - jasnoróżowa pomadka na ustach - zbyt podkreślone policzki (za dużo bronzera + rozświetlacz) - buty na tym kwadratowym obcasie (wyglądają jak babcine) - flanelowe koszule (teraz jest moda) - niektóre zbyt oversizowe swetry (co wyglądają jak 5 rozmiarów za duże) - wielkie naszyjniki - buty espadryle - kombinezony

Gość gość
To ja jeszcze od tego koka. Oczywiscie nie mam na mysli jakiegos kikuta uplatanego na czubku na glowy, ale ladnie upiety kok, nawet z wypelniaczem, ktory jest raczej dla nadania ksztaltu niz powiekszenia, moim zdaniem wyglada fajnie

Gość gość
Ładnie upiety kok to jest dobry u starej ciotki na weselu

Gość gość
niezadbane matki bez makijażu z byle jak zlapanymi szarymi, mytymi trzy dni temu wlosami w kucyk, najlepiej gumka kolorowa z corki lalek, miekkie biustonosze przy piersiach do pasa, niezadbane pazury i brak jakiegokolwiek dbania o siebie. niejeden maz chetnie rzuci okiem na laske z dzieckiem w airmaxach, zadbana i usmiechnieta jak na co dzien lazi mu po chacie takie straszydlo! i nie, nie uwazam, ze kazda matka ma zgrywac nastolatke i miec airmaxy - troche szacunku, dbania o siebie i mniejszej wiary w to ze "chlop i tak siedziec bedzie bo mamy slub i dzieci". nie, on nie bedzie siedziec, bo macie slub i dzieci :)

Gość gość
aha, musicie wkleić cały link

Gość gość
zauważyliście że teraz nie ma żadnych normalnych płaszczy tylko wszystko wyglądające jak szlafroki, bez guzikow, tylko sam pasek, na all\egro tego masa, a jak szukasz normalnego klasycznego plaszcza to nie ma :O

Gość gość
Kok wyglada fajnie, normalnie, jak jest z tylu glowy. Ale na czubku to sory :D niedlugo na czole beda nosic. Wszystko co jest przerysowane jest zenujace. Wyglada to mega nie naturalnie i na sile.