himegi 0 Napisano Kwiecień 10, 2016 kulka 77 świetna motywacja.Co do wagi to w ciągu dnia waga może się wachać o 1-1,5 kg więc nie warto ważyć się co rusz . Tylko doła się dostaje.:) Gość :sory ale według mnie zioła mogą być suplementem diety a nie zamiennikiem diety i ćwiczeń.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kulka77 0 Napisano Kwiecień 10, 2016 Himegi ważyłam się rano. A wieczorem faktycznie zazwyczaj mam więcej. U mnie dziś porażka, za dużo słodkiego i jedzenie, które do dietetycznych nie należy. Jutro będzie lepiej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kulka77 0 Napisano Kwiecień 10, 2016 Himegi, a Ciebie co motywuje? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 10, 2016 i tak bedziesz gruba jak nie schudniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
himegi 0 Napisano Kwiecień 10, 2016 Ja twardo trzymam dietę . śniadanie 2 krmoki chleba kukurydzianego z pasztetem sojowym obiad; jajecznica z kromką chleba kukurydzianego kolacja; kromka chleba kukurydzianego zgrilowana z czosnkiem przekąsi;2 kiwi,1 biszkopcik,2 szkl mikstury,1,5 l wody. kulka 77 moją główną motywacją jest chęć pokazani się na plaży bez kompleksów.Od kilku lat nie bywam na plaży, basenie bo wstydzę się tego jak wyglądam. Po za tym chciałabym udowodnić komuś że nie wie co stracił :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kulka77 0 Napisano Kwiecień 11, 2016 Himegi wiem o co chodzi, to dopiero motywuje :) Oko temu komuś zbieleje hahahaha :) Od poniedziałku wstąpiły we mnie nowe chęci i zaczęłam od pysznego i zdrowego śniadania :) Pogoda też ładniejsza, nie pada, to mam nadzieję, że podniosę po pracy kuperek z kanapy i pójdę na kijki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
himegi 0 Napisano Kwiecień 11, 2016 U mnie też śniadanie zjedzone ,trening wykonany . Chęci do działania co nie miara. :-) Tylko szkoda że popołudnie w pracy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kulka77 0 Napisano Kwiecień 12, 2016 trzymam dietkę :) śniadanie: 2 kromki pełnoziarniste z białym serem (zamiast masła), szynka, pomidor, ogórek obiad: pół woreczka kaszy gryczanej, buraczki i pierś z kurczaka (zrobiłam w papirusie) dzisiaj na wadze miałam 103,300 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smerfetka555 Napisano Kwiecień 12, 2016 Cześć dziewczyny :-) U mnie niedziela porażka,ale od poniedziałku znowu mocno trzymam się diety.Jakoś tak mam,że te niedziele zawsze są u mnie najrudniejsze i zawsze zjem za dużo :-( Coś mnie niestety dopadło i nie za dobrze się czuję. Nie dość,że przezębiona jestem,to jeszcze mam jakąś biegunkę i boleści brzucha :-( Ale przynajmniej jakoś szczególnie jeść mi się nie chce ;-) Kulka super,ze waga spada! Obiadek sobie pyszny zrobiłaś-aż mi się tych buraczków zachciało :-) Himegi świetnie się trzymasz-też bym chciała taką silną wolę mieć ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smerfetka555 0 Napisano Kwiecień 12, 2016 A gdzie reszta dziewczyn? Kapelanka,fit girl, malgoś meldować się!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 12, 2016 Kobiety, jak was rzucił facet, bo wyglądacie jak wieloryby, to jest to tylko i wyłącznie wasza wina i niestety ale to znaczy że nie szanowałyście partnera. Chciałybyście kochac sie z wielorybem, pokazywać z nim na plaży, w teatrze, na bankietach???? Nie sądzę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kapelanka176 Napisano Kwiecień 12, 2016 Cześć dziewczyny u mnie porażka, dietki się nie trzymalam; ( Ale wracam na dobra droge . Mnie gubią słodycze,nie mogę się powstrzymać. Mam nadzieję ze teraz wytrwam i wytrzymam bez słodyczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smerfetka555 Napisano Kwiecień 12, 2016 Kapelanka ważne nie poddawać się i nadal walczyć! mnie też ciągnie do słodyczy - szczególnie teraz,gdy jem je w minimalnych ilościach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
himegi 0 Napisano Kwiecień 13, 2016 Hej u mnie dobrze malymi kroczkami do przodu.Nawet nie mam czasu na myslenie o jedzeniu. :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kulka77 0 Napisano Kwiecień 13, 2016 hej Dziewczyny :) mnie też gubią słodycze, cholerka prawie każdego dnia wciągnę coś słodkiego za to mojej wagi nie rozumiem, dzisiaj było 102,700 rano a wczoraj owszem dietkę trzymałam, jednak zjadłam 1 cukierka czekoladowego i lody udało mi się o 19 zjeść kolację i już nic nie jeść przed snem :) Dzisiaj poszalałam, zjadłam buły takie pszenne, drożdżowe na śniadanie a w lodówce mam chleb pełnoziarnisty, i jednak skusiłam się na kaloryczne bułki więcej grzechów nie pamiętam ;) obiecuję poprawę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smerfetka555 0 Napisano Kwiecień 13, 2016 Ja się jakoś trzymam i staram się trzymać diety. Rano zjadłam jedna kromke chleba ciemnego,na obiad jogurt naturalny z płatkami owsianymi, połową banana i łyżką żurawiny A na kolacje trzy łyżki ziemniaków i dwie łyżki surówki coleslaw. Niestety nie biegam,bo przeziebiona jestem :-( Dziewczyny ale o to chodzi, żeby małymi kroczkami dojść do celu :-) I się nie poddawać mimo tego,że czasami zdarzy się nam zgrzeszyc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marzenastudiofit Napisano Kwiecień 13, 2016 Witam. Od kilku lat zajmuję się układaniem diet personalnych, planów treningowych, harmonogramów. Mam bardzo dużo doświadczenia, wielu zadowolonych klientek oraz klientów, czy to starszych czy młodszych, ważących 70 jak i 140kg, prawie wszystkim udało mi się pomóc. Zainteresowane osoby proszę o kontakt email: marzena.studiofit@gmail.com Postaram się odpisać jak najszybciej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kulka77 0 Napisano Kwiecień 14, 2016 dzisiaj mam w planie nie jeść słodkiego i jak na razie się trzymam :) śniadanie było dietetyczne: 2 kromki pełnoziarniste z białym serem, pomidor, ogórek drugie śniadanie było już mniej dietetyczne ;) bułka drożdżowa z szynką, rzodkiewki, pomidor, ogórek obiad: rybka na parze, kasza gryczana i surówka (pekinka, jabłko, marchewka, czosnek, pieprz, sól, odrobina majonezu i jogurt naturalny) jestem najedzona i zadowolona :) u mnie dziś pochmurno i, gdyby nie mój pies i jego potrzeby, to nie miałabym ochoty spacerować ;) a tak, to mus i zawsze trochę aktywności jest a na kolację planuję sok pomidorowy, 2 marchewki i 2 jajka gotowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
himegi 0 Napisano Kwiecień 14, 2016 Dziś zaszalałam z dietą; dwie kanapki z serem,serek wiejski, płatki śniadaniowe .Nawet jak na dietę trochę mało.Miałam ciężki dzień i nie było czasu jeść ,za to wypiłam ponad 2 l wody. :) Mam nową motywację.Jak schudnę zrobię sobie tatuaż na żebrach. ♥♥♥ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kulka77 0 Napisano Kwiecień 15, 2016 Himegi świetny pomysł z tym tatuażem :) :) Pomyślę, może i też bym sobie strzeliła fajny tatuaż, nawet mam kogoś w okolicy, z polecenia kto robi super dziary ;) U mnie wczoraj sukces, nie zjadłam nic słodkiego, a w domu był placek drożdżowy i cukierki czekoladowe :) Dałam radę :) Dzisiaj chce trzymać dobrze dietkę jutro ważenie i mam nadzieję, że będzie kilogram mniej niż w ubiegłą sobotę :) I takie postanowienie, jeśli w weekend będzie ładna pogoda, to wyciągnę faceta na dłuuuuugi spacer lub rower :) Piątek piątunio i mamy w perspektywie dwa dni wolnego :) jupi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
himegi 0 Napisano Kwiecień 16, 2016 Zupełnie zapomniałam o dzisiejszym ważeniu.Waga z teraz:73,4 kg.Chodź nie wytrzymałam do soboty zważyłam się wczoraj i waga pokazywała: 72,6 kg. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smerfetka555 0 Napisano Kwiecień 17, 2016 Witam się niedzielnie :-) U mnie waga dzisiaj pokazała równo 71kg :-) O jak cudnie byłoby mieć już 6 z przodu... Właśnie popijam wodę i się za śniadanie biorę. Himegi super spadek! dużo Ci zleciało przez ten tydzień!!! A gdzie reszta dziewczyn??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kulka77 0 Napisano Kwiecień 17, 2016 ____________________start----09.04.-16.04. kapelanka176 (176cm)-95,500/93,300/ Smerfetka83...(160cm)-74,400/72,300/71,000 Małgoś40........(160cm)-97,400/96,000/ himegi.............(163cm)-76,200/75,200/72,600 kulka 77..........(177cm)-103,300/ 104 //103,600 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kulka77 0 Napisano Kwiecień 17, 2016 nie wychodzi mi to odchudzanie, po 2 tygodniach nie mam efektów, kilogramy nie ubywają :( już miałam ochotę poddać się, jednak mam wsparcie i będę walczyć jakiś czas temu byłam u dietetyczki, miałam wykonany pomiar składu ciała, i dostałam jadłospis na 2 tygodnie nie zaczęłam jednak stosować tej diety dlaczego? w diecie trzeba być przygotowanym, kupić odpowiednie produkty, przygotować potrawy zalecone i się trzymać w 100 % jadłospisu to czas, energia nie podjęłam wyzwania jednak, teraz gdy widzę, że sama robię mnóstwo błędów, i nie ma efektów od przyszłego tygodnia zaczynam odchudzanie z rozpisaną przez dietetyczkę dietą zaczynam od soboty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
himegi 0 Napisano Kwiecień 17, 2016 kulka nie poddawaj się. walcz o siebie i swoje dobre samopoczucie. Może faktycznie dieta zalecona przez dietetyka przyniesie rezultaty. Ja dziś na pełnym lajcie,miałam ochotę na pizzę i ją zjadłam,lody też.Nie można sobie wszystkiego zabraniać. Wiem że jutro spale to podczas treningu .:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smerfetka555 0 Napisano Kwiecień 17, 2016 Kulka himegi ma rację-nie poddawaj się!!! Moim zdaniem gubi Cię za dużo pieczywa i to w szczególności te buły drożdżowe ;-) Masz zaka jedzenia drożdżowek kochana :D Ja dzisiaj jestem z siebie dumna,bo zawsze w niedzielę nawalałam,a dzisiaj było dietetycznie.I specjalnie kupiłam sobie odrobinę przyciasny płaszczyk na wiosnę,żeby mieć motywację na schudnięcie ;-) I ładną sukieneczkę do niego dokupiłam. O kolczykach już nie wspomnę :-) Himegi aż mi ślinka na myśl o tej pizzy leci! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kulka77 0 Napisano Kwiecień 18, 2016 Himegi, Smerfetka DZIĘKUJĘ :) :* Smerfetka masz rację, za dużo jem tych bułek, pieczywa i od siebie dodam- słodyczy. Nie poddaję się, walczę :) Himegi masz super podejście :) Smerfetka z Ciebie 100 % kobietka jest :) Jak już kupować coś dla siebie, to zaszaleć, a co ;) I gratuluję :) trzymałaś się dzielnie w weekend :) Płaszczyk jeszcze chwilka i będzie w sam raz :) Dziewczyny jesteście super :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kulka77 0 Napisano Kwiecień 18, 2016 W sobotę tak jak sobie obiecałam wyciągnęłam faceta na długi spacer, ba na dwa spacery :) Oba po po półtorej godziny :) W lesie jest już pięknie, zielono się zrobiło, uwielbiam takie klimaty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smerfetka555 0 Napisano Kwiecień 18, 2016 Jak tam minął Wam dzisiejszy dzień? Dietujecie nadal? Ja dzisiaj bez życia jestem,bo dostalam @.Taka zmęczona się czuję,że najchętniej spać bym się polozyła. Ale zebrałam się i zaczęłam dietę Suth Beach.Kiedyś w bardzo przyjemnym czasie schudłam na niej kilka kg :-) Mój dzisiejsze jedzonko: śn-serek wiejski ze szczypiorkiem obiad- pasta z soczewicy przekąska-kilka rzodkiewek kolacja-jajecznica z dwóch jajek z cebulką i pomidorkiem Kuleczko raz na jakiś czas trzeba sobie kupić coś ładnego,żeby lepiej się poczuć :D Ale na pewno już będziemy się świetnie czuły,gdy w tych ciuszkach super będziemy wygladaly :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
himegi 0 Napisano Kwiecień 18, 2016 Dzień minął w miarę przyzwoicie chociaż chyba coś mnie bierze bo straszny katar mam.:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach