Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ubrać się aby spodobać się starszemu meżczyznie?

Polecane posty

Gość gość
I skad wiesz kto i w jakich jest zwiazkach, ze probujesz sie wywyzszac, ze ty masz i ktos inny ma , a ci co nie maja znaczy ze sa dziwni. Skad to wiesz, ze nie maja ? Po prostu wj stad w podskokach i nie psuj komus zabawy.

Gość gość
śledzę ten topic od początku i leciał on trochę inaczej. Jakaś kobieta nie wiem się w co ubrać żeby nawiazac magiczne połączenie dusz, wstydzi się napisać słowa seks i spuszczala się nad ważnościa ubioru i konsumpcji wzrokiem. Wszyscy zaczęli po niej jeździć i się śmiać to zdesperowana autorka zaczęła wszystkich uznawać za jedną kobietę która najbardziej jej zalazla za skórę. Nie jestem ta kobietą niestety, mam 23 lata i tak jak pisałam wyżej wczorajszy wieczór spędziłam z rodziną. Mam się wynosić z ogólnodostępnego forum bo myślę inaczej niż ty?

Gość gość
Wali mnie zdanie jakiejs starej szaroburej chorej psychicznie raszpli z urojeniami na temat starszych mezczyzn wykorzystujacych malolaty. Interesuje mnie: w co sie ubrać?

Gość gość
Wali mnie zdanie chorej psychicznie szaroburej raszpli ktorej sie wydaje ze jest dojrzala i jej urojenia na temat starszych mezczyzn chcacych wykorzystac mlode dziewczyny, tylko pytam: w co sie ubrac?

Gość gość
Myślę, że koronka będzie ok. Delikatna kobieca spódnica i koronkowa bluzka. Oni lubia ,kiedy kobieta wygląda zwiewnie, dziewczęco i świeżo. nie lubia dzinsów oraz szaroburych kolorów.

Gość gość
Ale tego nie wiesz czy nie lubią dżinsów. Możliwe, ze niektórzy starsi mężczyźni lubią też stroj typu casual, kiedy kobieta wygląda nieco sportowo lub mniej formalnie. Mnie bardzo się podobają dżinsy, do tego eleganckie obuwie oraż żakiet. To jest taki styl pół na pół, niezbyt elegancko, niezbyt szykownie, wygodnie i tak dość neutralnie.

Gość gość
masz opuścic ten topik, bo nie odpowiadasz na pytanie tylko probujesz wszcząc sztuczną awanturę, probujesz spamować, zasmiecać i prowokowac chaos. nie tlumacz sie przede mna, bo mnie twoja obecnosc czy nieobecnosc lata kolo d.

Gość gość
nie lubie ludzi chorych psychicznie ktorym ciagle sie cos wydaje, nie musze tego czytac, wchodze tu po rozrywke, a nie wysluchiwanie jakiejs niedorozwinietej umyslowo baby ktora ma psychozy na punkcie starszych facetow chcacych wkorzystywac malolaty. jak ktos ma pychozy to niech idzie do psychiatry, a nie wchodzi na forum kogos tym zatruwac.

Gość gość
Skoro lata ci kolo d**y to co się tak spinasz jak ktoś napisze tu prawdę?

Gość gość
A gdzie się wybieracie? Bo jak na basen to np elegancka kiecka odpada.

Gość gość
Ja lubie różowy. Jest bardzo świezym kolorem, niewinnym, delikatnym, kobiecym. Mnie kojarzy się z czymś słodkim. Jasne kolory sprzyjają nawiązaniu sympatycznej więzi. Pastele sa bardzo wskazane na popołudnia, spacery w słońcu. Może nie jest to wieczorowy kolor, ale wazne by dobrze w tym wgladać i czuć się.

Gość gość
bo nie lubie chorych psychicznie zaburzonych ludzi, którzy probuja zdestabilizować inne osoby i je krzywdzić. powinno sie od nich jak najszybciej izolowac. I separowac od ludzi, którzy maja cos do powiedzenia i odpowiadaja na temat oraz chca DYSKUTOWAC.

Gość gość
Jeśli znacie się jakiś czas to sama powinnaś wiedzieć co mu się podoba. Jeśli jesteś ładna i jest tobą zainteresowany to nawet w worku od ziemniaków zdobędziesz jego serce. Jeśli nic nie zaiskrzyło to jedno spotkanie w super ciuchach tego nie zmieni. Jak się ubieralas dotychczas jak się spotykaliscie? Ja bym się ubrała właśnie tak i dodała do tego jakąś biżuterię czy lekko strój zmodyfikowała żeby sobie za dużo nie pomyślał. Jak chodziłas cały czas skromnie ubrana a teraz założysz czarną mini i szpilki to będzie to dziwne i on to zauważy.

Gość gość
basen to raczej z kolezanka, za duzo by odslaniało ;)

Gość gość
to ze ktos jest wariatką i cos mu sie wydaje, ze jest prawda to jeszcze nie oznacza ze tak jest. jezeli ktos ma problem ze zrozumieniem co sie od niego wymaga i ze ma jakos zachowywac to znaczy ze jest chory i powinien sie leczyc

Gość gość
Uroda to jest pojecie względne. Kazdemu podoba się coś innego. I ktoś inny. Najcześciej w czerwieni i jaskrawych kolorach. Moze chce zeby sobie cos wiecej pomyslal.

Gość gość
13:49 no chodziło mi właśnie o ładna w kontekście ładna dla niego.

Gość gość
Nie przejmuj sie juz ta osoba, ktora ciagle tu wlazi i psuje ci topik probujac zniechecic, oczernic i wykpic. Ludzie wchodza na tematy, ktore ich interesuja, czyli w wiekszym lub mniejszym stopniu ich dotycza, tak bylo i tutaj. Jezeli ktos jest sfrustrowany, bo jemu cos nie wyszlo to oczywiste, ze bedzie wylewal swe zale na topikach przypominajacych jego doswiadczenia i probowal zniechcecic, bo jemu nie wyszylo, wiec wszyscy sa zli, a najwiekszym ukojeniem dla ich losci jest to, jak i drugiej osobie nie wyjdzie. Tylko w ten sposob moze ukoic swoje cierpienie. Oczywiscie nie przyzna sie, ze ona zostala wykorzystana przez starszego i teraz jest sama, dlatego wymyslila sobie narzeczonego, choc wirtualnie chce poczuc nad kim wyszszosc, bo autorka nie ma jeszcze faceta. Byl tu ostatnio topic o samotnych po 30 szukajacych milosci, tez ciagle jakis troll jej pokroju wlazil i wmawial, ze dziewczyny maja za wyskokie wymagania, nie dal sobie powiedziec, ze choc poznawaly wielu facetow, z zadnym nie zaiskrzylo. Trol wmawial, ze trzeba brac co popadnie, ze moga zapomniec o milosci, ze 34 lata to juz koniec swiata i nie maja prawa do milosci, to przyklad: "a ja dam wam jedną radę: przestańcie wybrzydzać, w tym wieku naprawde masz diabelski wybór: samotnosc albo obniżone standardy Chcesz mieć dzieci, rodzinę? obniż standardy, musisz przymknąć oko na wiele spraw. Ciesz się, że w ogóle w wieku 34 lat ktoś Cie chce..mając do wyboru młodsze", "Weź Ty się obudź panie/pani powyżej... w wieku 34 lat nie powinna już liczyć na miłośc, tylko brac co leci O miłosci to sie marzy w wieku 20 lat gdy była młoda i piekna, chcesz miec dziecko i rodzine? nie szukaj milosci, a przyjazni./ Inaczej bedziesz szukac do 40" chore to, co tacy frustraci probuja wmowic tu ludziom, ktorzy sa w dolu i bardziej podatni na sugestie. Grunt to nie dac sobie nic wmowic takim zawistnym przegrancom, ktorzy chca, zeby inni mieli takie zj****e zycie jak oni

Gość gość
osobaMI jak już i nie odpisuj sam sobie

Gość gość
Autorka sama do siebie pisze żeby nie wyszło na jaw że jest kretynką i wciąż myśli że wszystkie nieschlebiające jej opinie pisze jedna osoba.

Gość gość
haha zalosna hipokrytko, sama uwazasz wszystkie komentarze niezgodne z twoim za napisane przez 1 osobe, czyli autorke. Nie potrafisz dyskutowac, nie masz argumentow, wiec musisz wymyslac takie teksty, zeby samej sobie udowodnic slusznosc swoich opinii, ktore autorka ma i tak w d***e. Idz moze pogadaj troche do psa, on cie wyslucha i nie zaprzeczy

Gość gość
Nie ma tego w d***e bo jednak cały czas tu piszesz kretynko, a cała reszta ma z ciebie niezłą beke.

Gość gość
Argumentów było tu całe mnóstwo. Krytyczne spojrzenie kobiet i mężczyzn, a autorka wciąż nic nie rozumie i dalej nie wie w co się ubrać :D a ty dalej o jakiejś "zawiści". Nie ogarniasz że większość z tych ludzi chciała dobrze doradzić, a reszta jaja sobie robi tylko ty masz nieuzasadniony ból d**y?

Gość gość
Autorka ma coś z głową jeśli myśli że ciuchem wyrwie faceta. Dla facetów liczy się co innego.

Gość gość
vubu to straszna tandeta...

Gość gość
temat zamknięty, bo starszy facet stwierdził, że on boi się angażować i nie chce mnie nawet bliżej poznawać, w sensie dotknąć mnie, bo i tak bede go zdradzać i wg niego i tak poznam lepszego niz on tzn młodszego i zmienię go na młodszego. Powiem wam tak szczerze, że jak tak myślę, to w sumie ma racje. Po co sie użerać ze starszym facetem, który ma kompleksy i nie dowierza w szczerośc intencji skoro tylu młodych chłopa wokoł? W sumie leje na to. Nie to nie.

Gość gość
ludzie maja rozne kompleksy musza je jakos leczyc, jedni wchodza i zatruwaja innych swoja wizja swiata, narzucajac swoje negatywne zdanie, inni od razu z gory zakladaja, że beda zdradzani i tez daja kosza lecza swoje kompleksy, jeszcze inni maja jeszcze inne formy wyrazu kompleksów, a ja ..mam to po prostu w d.

Gość gość
Pięknie to podsumowałaś. Taka szczera prawda, a prawda w oczy kole.

Gość gość
Po co sie użerać ze starszym facetem, który ma kompleksy :D