Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalia2100

Ratunku lata lecą i ciągle ta samotnosc

Polecane posty

Gość gość
Nadstaw drugą dziurę i w ciążę nie zajdziesz !

Gość gość
gość dziś - Pomyliłeś dwie kobiety. Ja nie skreślam rozwodników. To koleżanka z posta powyżej. Mi wydaje się (po doświadczeniach z kawalerami), że rozwodnicy mogą mieć nawet lepiej w głowach umeblowane. Natomiast jak do tej pory panowie skreślają mnie z uwagi na wiek / urodę, a konkretnie nadwagę, której oczywiście próbuję się pozbyć. Często nawet mnie nie widząc - na samą wieść o tym ;) Ja nikogo nie skreślam - nie każdy może zostać partnerem, ale miło jest mieć sympatycznych znajomych.

Gość Kafeannaa
🖐️ Nieładnie tak mówić o ludziach.

Gość gość
15;58 To ze mi się życie nie ułożyło ,to nie znaczy ze kretynka, to ty kretyn ze tak mnie oceniasz. Po prostu jeżeli dałam komuś szanse z dzieckiem i tego nie docenił to on ma problem, bo ja dzieci nie mam i obowiązków i to on powinien się starać a nie mu odp*********o. Dalej kłamcie te kobiety ,ale mnie już nikt nie-nabierze. Może jeszcze są jakieś naiwne co cie wezmą z tym dzieckiem, bo ty przecież jej DRUGIEGO nie dokooptujesz, ważne ze ty masz.

Gość gość
15;58 To ze mi się życie nie ułożyło ,to nie znaczy ze kretynka, to ty kretyn ze tak mnie oceniasz. Po prostu jeżeli dałam komuś szanse z dzieckiem i tego nie docenił to on ma problem, bo ja dzieci nie mam i obowiązków i to on powinien się starać a nie mu odp*********o. Dalej kłamcie te kobiety ,ale mnie już nikt nie-nabierze. Może jeszcze są jakieś naiwne co cie wezmą z tym dzieckiem, bo ty przecież jej DRUGIEGO nie dokooptujesz, ważne ze ty masz.

Gość gość
gość dziś ...Natomiast jak do tej pory panowie skreślają mnie z uwagi na wiek / urodę, a konkretnie nadwagę, której oczywiście próbuję się pozbyć... Mi podobają się dodatkowe kilogramy u kobiety (oczywiście w rozsądnych granicach :) ). Chociaż nie jest to jedyna cecha, której w kobiecie poszukuję :).

Gość gość
gość dziś ...To ze mi się życie nie ułożyło ,to nie znaczy ze kretynka... Masz rację :). Jesteś kretynką z powodu chorego sposobu myślenia. Każdy człowiek jest inny, dlatego Twoje szufladkowanie, jest godne kretynki :D. Wszyscy moi znajomi, których małżeństwa rozpadły się, mają dzieci w nowych związkach, więc wg mnie, pleciesz kompletne bzdury.

Gość gość
gość dziś - Ale ja bym Ciebie nie chciała, Kolego, bo brzydko się wyrażasz o innych :(

Gość gość
gość dziś Na forum jestem czasami zbyt obcesowy - przyznaję :(. Powiedz mi jednak, czy wg Ciebie mądre jest wrzucanie wszystkich do jednego wora? Właśnie skończyłem gadać przez telefon z kumpelą i ona też uważa, że rozwodnik jest dużo lepszy do 40 letniego kawalera, bo jest nauczony życia z kobietą, a dla kawalera każda rzecz w związku jest nowością, często szokującą :P. Mnie tam tylko przeszkadza, zapach zmywacza do paznokci w łóżku :D.

Gość gość
ad gość z 17:42 DAJ MU SZANSĘ !

Gość Natalia2100
Generalizujecie teraz.Może być wartościowy rozwodnik i beznadziejny,nie nadający się do życia.Tak samo jak kawaler.Poza tym ,jeśli facet jest np w 10 letnim związku Ale ślubu i dzieci nie było to nadal jest kawalerem.Wszystko zależy więc od okoliczności.

Gość gość
Natalia2100 dziś Ja porównuję rozwodnika z kawalerem bez "związkowych" :D doświadczeń. Musiał być jakiś powód, że nigdy w związek nie wszedł. Znam dwóch takich, którym mamusia kazała ożenić się po czterdziestce :P. A taki miły rozwodnik, jak ja :), to nawet deskę w ubikacji podnosi (a potem zamyka :D ) i je, co mu kobieta nałoży :D, nie próbując nawet dyskutować :D. Gdzie indziej znajdziesz taką doskonałość :P ?

Gość Natalia2100
gość dziś Natalia2100 dziś Ja porównuję rozwodnika z kawalerem bez "związkowych" smiech.gif doświadczeń. Musiał być jakiś powód, że nigdy w związek nie wszedł. Znam dwóch takich, którym mamusia kazała ożenić się po czterdziestce jezyk.gif . A taki miły rozwodnik, jak ja usmiech.gif , to nawet deskę w ubikacji podnosi (a potem zamyka smiech.gif ) i je, co mu kobieta nałoży smiech.gif , nie próbując nawet dyskutować smiech.gif . Gdzie indziej znajdziesz taką doskonałość jezyk.gif ? qqqqqqq heh, Dziwne, jakbyś tej deski nie opuszczał. Kawaler a kawaler to różnica. Jest taki, który sie do związku nadaje, a jest taki, co nie (jak ci twoi koledzy po 40 - maminsynki jak widac) Rozwodnicy też sa różni. Jeden będzie w porządku a inny nie do życia.

Gość Kafeannaa
Zgadzam się z Tobą, Natalio. Ja jednak też ostatnio spotykam (w większości, nie wszystkich) ciekawszych rozwodników niż kawalerów ;)

Gość gość
Natalia2100 dziś ...jak ci twoi koledzy po 40 - maminsynki jak widac... Brońcie mnie przed takimi kolegami :P. Ja tylko znam ich... matki :P. x ...Rozwodnicy też sa różni. Jeden będzie w porządku a inny nie do życia... Oczywiście :). Zawsze powinniśmy oceniać kogoś wg jego czynów, a nie tylko sytuacji życiowej, w jakiej znalazł się :).

Gość Natalia2100
No to mówię przecież, że zależy od sytuacji. Bo w sumie ja też panna niemal 38 letnia. Ktoś powie - zdziwaczała już, albo cos z nią było nie tak. no tak bywa. Nie wiem, a może jestem jakas dziwna, ale o tym, nie wiem.

Gość Kafeannaa
Ja jestem trochę dziwaczką, ale w myślę dobry sposób ;)

Gość gość
Każdy dziwaczeje w samotności :(. Gdzie jest ta, co mnie nie chce :( ?

Gość Kafeannaa
Nie, ja jestem dziwaczna z natury. Dodatkowych zdziwaczeń z samotności nie posiadam ;)

Gość gość
A ty taki piękny i wspaniały jesteś debilu, ze każda na ciebie leci ,gdybyś był atrakcyjny to byś na kafe swoje żale nie wylewał ,na mnie kretynie, już dawno by cie jakaś capla bałwanie i odczep się. Bo i tak masz rozumowanie 4latka głupku. Własnie jest pełno debili takich jak .Ty pokazałeś swoje oblicze ubliżając mi i po samych słowach i zachowaniu żadna cie nie chce i nie-zechce. Nie moja wina ze jesteś głupi jak cep.

Gość gość
Widzę, że zupełnie słusznie Ci ubliżałem :(. Ja tu się wygłupiam, słuchając muzyki i ściągając ją na kompa, a Ty wylewasz swoje żale. Jedno z nas jest rzeczywiście śmieszne.

Gość gość
19;06 DALEJ PISZ SOBIE Z INNYMI DZIEWCZYNAMI BO JA CIEBIE MAM DOSYĆ, CIEKAWE KTO Z TOBĄ WYTRZYMA, NIKT.

Gość gość
gość dziś Masz pełne prawo nie lubić rozwodników. Napisałem to już wcześniej :). Twoja logika i szufladkowanie ludzi, jest na poziomie kretynki - to powtórzę jeszcze raz. Różni nas to, że Ty postrzegasz cały świat z poziomu swojego krocza, a ja z poziomu głowy. Dlatego Ty piszesz o bijącej na mózg spermie, a ja o kuferku, który chcę kupić, albo kolegach, którzy mimo rozwodu, potrafią być dobrymi ojcami i mężami w nowych związkach. Innej gęsi niż Ty, szukać już nie muszę :P.

Gość gość
Potem takie kobietony, narzekają, że mężczyźni przed nimi uciekają :D.

Gość gość
Natka to chyba pasztet...

Gość gość
Nie poznasz, to się nie dowiesz :D.

Gość gość
19;23 Twoje myślenie jest nielogiczne i chyba jesteś po szkole specjalnej, tam szukaj kobiety swojego życia w zawodowce specjalnej, kretynie tępy i pusty, jak głąb. Nikt cie z tym bachorem głupim jak ty nie weźmie pustaku,pocałuj mnie w gola dupę. Ty byś chciał poznać inteligentna kobietę jak ja ale cie nie stać wypierdalaj.

Gość gość
19;23 Lecz się na głowę ,bo na dydka za późno, ciężko kogoś poznać bo we większości to takie debile jak ty, co się tu wyżywają i kobiety od ciebie uciekają wole być sama ,niż z takim debilem jak ty,co podważa moje zdanie, idealnie pasujesz do programu chłopaki do wzięcia czysta patologia z ciebie i dwie lewe ręce do roboty ,aby do bzyku bzyku jesteście na wyścigi i dołem myślisz a nie głową głupku.

Gość gość
19;23 Lecz się na głowę ,bo na dydka za późno, ciężko kogoś poznać bo we większości to takie debile jak ty, co się tu wyżywają i kobiety od ciebie uciekają wole być sama ,niż z takim debilem jak ty,co podważa moje zdanie, idealnie pasujesz do programu chłopaki do wzięcia czysta patologia z ciebie i dwie lewe ręce do roboty ,aby do bzyku bzyku jesteście na wyścigi i dołem myślisz a nie głową głupku.

Gość gość
18;43 Dziwny jest ten facet co tu od kretynek wyzywa a sam kim jest ,zwykłym, zakompleksionym po rozwodzie debilem, co on tu robi ,przecież to forum dla kobiet. On jest kobieta a może chce nią być he he he he he he.