Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Allessa

Katowice Gyncentrum... komu pomogli 3

Polecane posty

Allessa wariatko a kto ci pozwolił robic sikańca-oszukańca :) ja nie zezwalałam,teraz zakaz stresowania sie , masz sie sie zdrowo odżywiać i nie płakac bo maluszek to czuje. Bedzie dobrze ja to wiem, :)

Gość gość
Dzięki Dziewczyny, że jesteście :-* Allessa

Ja sikańca dopiero zrobię, jak będę miała betę pozytywną, żeby mieć na pamiątkę. Trzymajcie proszę kciuki za mnie dziś. Jeszcze nigdy nie miałam pozytywnej bety. Czasem sobie myślę, że wolałabym poronić niż w ogóle nigdy nie zajść. Wiem, że to okropne, ale wiedziałabym przynajmniej, że jest szansa, żeby zostać mamą.

Gość gość
Peonia kxiukasy zacisniete! !! Allessa

Gość gość
Peonia ja mam takie same myśli jak Ty, tez nigdy nie miałam pozytywnej bety i gdybym chociaz raz poroniła miałabym nadzieję a tak nigdy zarodek sie nie zaimplantował..nigdy...Trzymam za Ciebie kciuki, idź dzisiaj bo juz beta powinna byc wykrywalna. Daj znać bo będę się z Tobą stresować. Allessa to jest ciąża :) cichutkie gratulacje i oby dalej beta rosła pięknie. Lalika

Peonia wg mnie dziś wynik bety miałabyś. Juz wiarygodny . Powodzenia

Dzięki dziewczyny. Gdybym była na L4, to czekałabym do piątku, bo mi dobrze się żyło z nadzieją, że być może jestem w ciąży. Ale teraz jestem kłębkiem nerwów :/ Wmawiam sobie, że co ma być to będzie. Zrobiłam wszystko co mogłam. Nie mam już na to wpływu.

Gość gość
Basia i Iza gratulacje!!! Allessa z doświadczenia Ci powiem, że cały okres ciazy taki jest, dlatego musisz starać sie każdego dnia myslec pozytywnie. Najpierw sie martwisz o bete, pozniej o pęcherzyk, potem o serduszko, pozniej przed każda wizyta zastanawiasz sie czy wszystko bedzie dobrze, czy serduszko nadal bije, potem czy badania prenatalne wyjdą dobrze, czy dziecko zdrowe, potem marzysz by skończył sie pierwszy trymestr to w drugim juz odetchniesz, a to wcale nie prawda bo jest tak samo jak w pierwszym, pozniej myślisz o porodzie czy wszystko dobrze pójdzie... Miałaś dwa zarodki podane? Bo przyrost dosyć spory, na bliźniaki. Peonia kciuki za bete. Teraz tez miałam 2dniowe zarodki i beta wyszła mi 9dpt. Smutasku u mnie najprawdopodobniej drugi chłopak, choc pani dr nie była na sto procent pewna. Miałam ciche życzenie, zeby tym razem była córa, ale jesli nawet bedzie chłopak to i tak bede szczęśliwa. A Ty wiesz juz kto u Ciebie w brzuszku mieszka? Nika

Gość gość
Poronienia nie polecam... Kasia

Gość gość
Jak juz zajsc to na 9 m-cy :-) Gratuluje przyrostu ;-) Peonia,bylas dzis bete robic? Kasia

Nika...płci jeszcze nie znam może poznam na badaniach prenatalnych ale to za 2 tyg. Jedno jest pewne, że jedno dziecko to leniwiec jak tata (spało podczas podgladania) a drugie *****iwe. Na pewno mają nóżki, rączki i serduszka biją :-) Peonia...to czekamy na wynik bety ;-)

Gość Vicky83
Smutasek - to tak jak u mnie hihi jedno leniwe w moim przypadku chłopczyk A drugie bardzo pobudzone dziewczynka hihihi mała bokserka Alessa - super przyrost gratuluję Peonia - kiedy masz wyniki? Iza82 - gratulacje szczęśliwa mamusiu!!!

Gość gość
Wynik za godzine. Najdłuższa godzina w zyciu... Peonia

Allesa moje gratulacje niech rosnie betka wystrzałowo:-) peonia 88 trzymam mocno kciuki za betusie. :-)

Gość gość
Peonia trzymam kciuki. Ja tez dzisiaj robilam bete bo miałyśmy transfer w tym samym dniui niestety 1 podejście nieudane . Dziewczyny powiedzcie mi już dzisiaj mam odstawiac leki , czy mam z dr sie konsultować,czy trzeba badanie powtarzac? Marysia

Gość gość
1

Gość gość
1

Gość gość
Qwerty

Gość gość
Marysia, Ja robilam bete w 10dpt,wynik byl ujemny,powiadomilam klinike i odstawilam leki. Kasia

Gość gość
Dziewczyny z 2+1, mialam drugi udany do 8tc transfer,ciaza obumarla i teraz pytanie-w umowie jest napisane,ze ciaza w 12tyg rozwiazuje umowe,rozumiem ze bede miala mozliwosc podejsc trzeci raz,jak juz sie zdecyduje,bo umowa nie ma ram czasowych? Kasia

Gość gość
Qwerty

Gość gośćkasia
Peonia?

Gość gość
Kasiu a to trzeba od razu do kliniki dzwonic i to oni decyduja czy odstawic leki czy ich sie tylko informuje o wyniku? Marysia

Gość gość
U mnie na rozpisce jest napisane zeby odstawic leki,po negatywnej becie. Jest napisane tez zeby powiadomic klinike,dostalas pewnie taka kserowke Marysiu z gyncentrum? Kasia

Drogie Koleżanki!!!! Dziękuję za trzymanie kciuków :* MOJA BETA: 56.82!!!!!!!!!! AAAAAAA, same w to nie wierzę!!! Jechałam sfrustrowana z nastawieniem, że na 90% się nie udało. A tu taka piękna beta 11dpt 2 dniowych zarodków!!! Życie jest piękne!!

Gość gość
No i pieknie!! Kasia