Czarek568 0 Napisano Grudzień 14, 2021 Bardzo dobre jedzenie mają w Restauracji Akademia, bardzo ładny też klimat tam panuje, zawsze chodze z rodziną na obiady w ważniejsze wydarzenia i okazje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adriana342 0 Napisano Grudzień 15, 2021 Ja polecam Restauracje the bubbles fajny klimat oraz dobre jedzenie w rozsadnej cenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bringy 1 Napisano Grudzień 22, 2021 A ja lubię do domu zamawiać artykuły spożywcze i sama gotować Przez aplikację Jokr dostawa jest tylko w kwadrans, więc nawet nie trzeba z domu na zakupy wychodzić. Teraz przy okazji takich zakupów jeszcze zamówiłam bardzo ładny zestaw prezentowy z winem, będzie dla brata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tereniaw 0 Napisano Styczeń 2, 2022 Polecam Ogród Smaku na Elektoralnej, znakomita kuchnia polska ale w nowoczesnym wydaniu.I wnętrze ładne, robilismy tu komunie kilka lat temu córki, świetnie wyszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna Staszic 0 Napisano Styczeń 25, 2022 Jeżeli dobrze zjeść i to w Warszawie to szczerzę polecam Bubbles - świetna lokalizacja i doskonałe dopasowanie jedzenia do wspaniałej karty win - kto wejdzie tam raz, zawsze będzie wracał! Wiem, co mówię :) Wystarczyło, że mąż na spacerze mnie tam zaprosił, a ja ciągle chcę tam wracać! <3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nidka 3 Napisano Styczeń 27, 2022 Dnia 10.02.2017 o 15:58, goodman napisał: Dobrych restauracji w Warszawie jest wiele, więc proponuję Ci wychodzić na miasto w celach gastronomicznych regularnie i "zwiedzać" je po kolei Na pierwszy strzał polecam Sushiberry, bo to moje ostatnie odkrycie. Tzn., może już nie takie najnowsze, bo znam od kilku miesięcy, ale jednak zdecydowanie jedno z tych bardziej zapadających w pamięć. Dobrze tam wrócić i nacieszyć się sushi, szczególnie że mają akurat dobre. Nie tak często się to zdarza... To fajny pomysł - w ten sposób poznaje się różne smaki restauracyjne Chociaż jak gdzieś już coś podpasuje, to ciężko iść gdzieś indziej, bo często tęskni się za tym konkretnym daniem, smakiem. Ale ja też lubię "zwiedzać" restauracje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniello 0 Napisano Lipiec 24, 2022 Hej ja Ci bardzo polecam Naleśnikarnię Krepsy w Warszawie na Chmielnej Byłem ostatnio i mega smaczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peperka12 0 Napisano Listopad 7, 2022 Ja uwielbiam przychodzić do Creme de la Creme. Tam zawsze można się najeść do syta, spróbować ciekawych połączeń smaków i napić się dobrego drinka. Polędwica wołowa z masłem czosnkowym to według mnie jedno z ich najlepszych dań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia1991 1158 Napisano Listopad 8, 2022 To zależy co kto lubi, ja chodzę do restauracji żeby się najeść- a nie delektować. Od siebie polecam: - Jak sushi to Izumi Biały Kamień lub Besuto Sushi. - krewetki w każdej postaci tylko w Shrimp House- kocham od lat! - koreańskie żarcie w restauracji Koreana 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baltycka_muszelka 407 Napisano Listopad 21, 2022 Uwielbiam w Warszawie restauracje paryżanką - świetna osbsluga, klimat . Jestem średnio raz w miesiącu ze znajomyminz pracy. Pcyhotka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wikta 0 Napisano Styczeń 28, 2024 Bardzo dobra jest restauracja Ogród Smaku na Elektoralnej, piekny wystrój,można tu zjesc dobre polskie jedzenie . Miła obsługa, uwielbiam to miejsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach