Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestała         czytaczka

Karuzela

Polecane posty

Gość Pł
Niech sobie w dupę wsadzą te festiwale :O

Gość niestała     czytaczka
pa :)

Płock się załapał na zerówki haha :) Kurde a miałam iść spać :O Weź opowiedz, poczytam rano, co ? :D

Gość Pł
Miałem problem wrócić do domu, bo pół dworca zachodniego do Płocka na audioriver :O

Gość niestała      czytaczka
Biedne dziecko :( Psytulić? ;) Ale rozumiem, że dotarłeś ? Ufff ;) Idę spać :) Dobranoc :)

Gość Pł
To idziesz spać czy przytulasz, bo już się pogubiłem :D

Przytulałam poduszkę :D

Gość niestała      czytaczka
Oświadczam, że nabyłam nowe umiejętności. Gdyby ktoś miał do skręcenia jakieś meble, to polecam się :D To co ? Do roboty ? :O ;)

Gość Pł
No tak, nawet z poduszką przegrałem :D

Gość gość
Już rozkręciłem wszystkie meble w domu Czekam...;)

Płock przepraszam, ale po prostu nie widziałam już na oczy. Powiem inaczej. Nikt nie miał szans na wygraną. :D Jasiek ? Może Janko ? Z Bogdańca co ? ;) :D

Gość gość
gość dziś gość dziś Nie odpowiem, ale są tacy. Koke był nudny dla mnie. X Koke był nie dla ciebie lamusie. Wrzucę zaraz link z Olki jak kręci loki na schodach i twoje "nudny dla mnie" chooya warte Jeśli dla najlepszej doopy nie był nudny to ty się nie liczysz i koło chooya ten erotuman pewnie ma że był dla ciebie nudnycool.gif

Szanowny gościu :) Ale, że jak wszystkie ? To w ile czasu uważasz, że ja sobie z tym poradzę ? Obawiam się, że jak wszystkie to chyba jednak trzeba wezwać jakąś większą ekipę. No chyba, że masz tylko łóżko, szafę, stół i taboret :D :) 🌻

Gość Nowy w mieście
gość dziś To teraz rozbierz się do naga i popilnuj swoich rzeczy. Bo jeszcze same będą chciały uciec do pralki, by się nieco odświeżyły. ;) x Ktoś oglądał "Akademię policyjną"? Pamiętacie, ten fragment, gruby policjant, oczywiście czarnoskóry, rzuca skarpetką w swoją szafkę a ta się do niej przykleja? Nie wiem, czemu ale ta scena rozbawiła mi nie do łez, jak to pierwszy raz widziałem.

Taki już Twój los Płock, skazany jesteś na porażkę. Poduszka to tylko czubek góry lodowej. Lepiej opowiedz, jaki to byłeś zdruzgotany, kiedy rzucił Cię własny wał z kołdry. ;)

Prędzej, Janko z muzykantami i Płock z Karuzeli. Tym bardziej, że już zaczynają mu się dobierać do ạnusa. x Stajesz się popularny Płock. Z tego co zauważyłem, masz swój pierwszy temat. Tylko nie popadaj w panikę, dziewczyny mówią, że za pierwszym razem zawsze boli... :P

Gość Pł
Jak na faceta to coś podejrzanie często poruszasz tą tematykę :P Możesz być z nami szczery :P

niestała czytaczka wczoraj A co niby miałem ripostować? Myślisz że tylko Ty pracujesz i jesteś padnięta. :O Ciekawość co tu się dzieje mnie podkusiła i ... jak się okazuje to nie był mój najlepszy dzień. :( Tylko zdenerwowałem ludzi, co tak naprawdę nie było moim celem. Słusznie zostałem zjẹbany za teksty, które przystają bardziej do starego zgryźliwego tetryka niż mnie, ale stało się. :( x W innej kwestii, już liczę na Wasze zaufanie. Nie ponoszę bowiem żadnej odpowiedzialności za pomarańczowe teksty. Miłe, nie miłe. Nie czuję bowiem potrzeby ukrywania się, no może zmienię się na Pravdę i tyle. :) Ja tylko szarpię za warkoczyki ;) , jak Fridę, ale Ona zdała do drugiej klasy a mnie usadzili pierwszej. :( "Facetka" od polaka się uwzięła , tylko dlatego że jestem analfabetom. Teraz w klasie jestem z Płockiem. :P Jeszcze nie skarży "pani" , ale rada pedagogiczna zaczyna zwracać uwagę, czy aby inne dzieciaki nie biją tego wzorowego ucznia. ;)

A ja uważam, że to zajęcie dla faceta, Niestala :) weź im wszystko, to przeobrazą się w sieroty, jak już i tak zbyt wiele z nich :-O Są już i tak do niewielu rzeczy nam potrzebni:(

Pł dziś Jaką tematykę? Że facet rụcha się z facetem. Każdy kocha tak jak chce. Będę bardziej heteroseksualny, jak będę im to wypominał? Nie wygłupiajmy się. :) x Płock, Ty naprawdę jesteś świeżakiem. Jakim idealistą, tylko zdaj sobie w końcu z tego sprawę, że Karuzela, to nie jakiś niszowy z dụpy wysrany temacik a z własną historią, który jest obserwowany przez tych najgorszych. Istnych fanatyków, którym żyłka w dụpie pękła, że Karuzela, dzięki już chyba wszystkim znanym userkom, przeżyje wszystkie pory roku. :) 🖐️

Gość gość
Misiek ? Luzuj gumę w majtach :D

A co niby miałem ripostować ? Myślisz, że tylko Ty pracujesz i jesteś padnięta ? ..... Hmmm wiesz co Misiek ? Gość ma rację. Luzuj choopie z tym marudzeniem :) I zapamiętaj sobie, skoro jestem królową śniegu. Królowe nie pracują :P :D

Piszesz masz Niestała 💤 , już luzuję, ale jak mi majtki spadną, to za DUŻO się może ukazać a na to czyha, tylko Pani Słowianka, ;) :P By zobaczyć, co tam pod tą skorupą się dzieje. :P

Gość Pł
Skoro ja jestem Świeżakiem to ty jesteś Zborkiem (if you know what I mean) :D