Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skołowany40latek

Żałuje jak mogę to naprawić czy jestem za stary dla niej

Polecane posty

Gość gość
Drugi raz wymieniam pompę hamulcową w PF 126p. Kierownik stacji pocieszył mnie: proszę pana, co druga to śmieć. Takie teraz robią. (o PF 126p w okresie gwarancji)

Gość gość
ja już wytrzymuje jakoś od roku i daję radę. To raczej zależy od człowieka. Są i tacy co lubią "zamoczyć" byle gdzie i byle z kim oby codziennie i tacy co mają swoje kobity

Gość gość
Chyba jesteś kobietą ostatni gościu. Dobra,rok,ale dwa u mężczyzny?niewiarygodne raczej. I nie można mowic o zamoczeniu byle gdzie czy z byle kim,mozna umówić się na taki układ,bo seks tez jest potrzebny dla równowagi fizjologicznej,nie wspomnę o przyjemności.

Gość gość
10:46,mało śmieszny post.Wklejasz go tu i ówdzie na różnych tematach więc pora wymyślec cos nowego.

Gość gość
Polski Fiat 126p/650 ułatwia w naszym kraju zaspokojenie najpilniejszych potrzeb społeczeństwa na własny samochód. Chociaż nie jest pojazdem przeznaczonym dla dużej rodziny, ale z powodzeniem nadaje się nie tylko do ruchu miejskiego i nieźle spisuje się na dłuższych, np. urlopowych trasach pod warunkiem niezabierania ze sobą pokaźnego bagażu. W ocenie modelu 650 nieznaczna poprawa osiągów trakcyjnych została okupiona podwyższonym zużyciem paliwa. Jako, że ten model samochodu przez wiele lat będzie jeszcze figurował w programie produkcyjnym Fabryki Samochodów Małolitrażowych będzie on ulegał dalszej modernizacji, aby dorównać postępowi technicznemu i jeszcze lepiej spełniać te wymagania, które stawiane mu są jako najpopularniejszemu pojazdowi na naszych drogach. Cena samochodu Polski Fiat 126p/650: 92 000 zł lub 1350 bonów PKO.

Gość gość
Ja jestem facetem 32 letnim i moja najdłuższa przerwa w seksie prawie 4 lata ale spowodowane to bylo tez problemami po wypadku rehabilitacja

Gość gość
, no i "popisów" ciąg dalszy hehe.kazdy rozumie przenośnię,ale zeby tak banalnie porównywać ?

Gość gość
autorze zrobiła ci juz loda 25 latka? jak nie to odpuśc ja se

Gość gość
Ten od Fiata 126, kolo,ty tak o swoim fiutku piszesz w porównianiach do "malucha",że musisz wymieniać i wspomagac,by chcial sterczeć długo i skutecznie pompował pannę? Ha ha ha.

Gość gość
Właśnie! Autorze skoro tak zwierzasz sie z tej sytuacji nam tutaj to może powiesz też ile lasek zaliczyłeś w ciagu tych dwóch lat kiedy tęskniłes do owej 25 latki, bo nie uwierze ze w celibacie żyłeś?

Gość gość
Ludzie opamiętajcie sie myslicie ze on wam powie prawde ile ich bylo pewnie stwierdzi ze nawet z 35 latka nie spał tylko trzmał sie za rece xd

Gość gość
autor nie chce sie przyznac i zamilkł hehe

Gość gość
co was obchodzi jego zycie intymne ?

Gość gość
nie obchodzi, ale skoro opowiada o wszystkim to czemu nie powie ile kobiet było podczas tych dwóch lat

Gość skołoway40latek
W czasie tych dwóch lat nie było w moim życiu innej kobiety oprócz 35 latki, o której pisałem.

Gość gość
I co w związku z tym postanowiles zrobic?

Gość skołowany40latek
z związku z czym ?

Gość gość
on jej nie kocha on ma ochote tylko na mlode ciało ludzie!

Gość gość
Urzekła mnie twoja historia hihi. Takie rzeczy tylko w Erze!

Gość gość
Autorze, jak się dalej toczy Twoja historia? Pozdrawiam.

Gość gość
Toczy się.Wystarczy wscibska babo ? Raptem wczoraj czy przedwczoraj autor pisał.

Gość gość
spałeś z nią już? czy dalej musisz zyc w celibacie 40 latku xd

Gość gość
Co u Ciebie autorze?

Gość gość
Autorze- odezwij się! Wciąż tu czekamy!

Gość gość
Daj mu spokój,zamknął temat,nie rozumiesz?! I dlaczego używasz liczby mnogiej ? chcesz,to sobie czekaj na autora plotkarski babiszonie.

Gość gość
kiedys napisał że zamyka temat ale potem pojawił sie jeszcze, wiec moze znowu wroci

Gość gość
Ale co ci gosciu do czyjegos zycia?..Po co ma do netu wracać ? Tylko po to,by zaspokoić twoja ciekawość? hmm.

Gość gość
Skoro ktoś zakłada temat, pisze i prosi innych o rady to nic dziwnego że ludzie potem pytają jak się sprawa potoczyła