Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Beata z rolnik szuka żony bohaterką reportażu Superwizjera Czarna Wdowa

Polecane posty

Gość gość
Beata jest delikatna :D

Gość gość
na takim gospodarstwie jakie ma Marek to bym nie chciała być nawet gdyby mi płacili 20 tys miesięcznie, za żadne pieniądze smród, bród, muchy, syf i ubóstwo po co jakaś tam idzie żeby tak ciężko tyrać ? chyba w Oświęcimiu ludzie mieli lżejszą pracę, to się wydaje ale nawet żeby taką gęś całą oskubać to ręcę bolą że kubka herbaty nie możesz trzymać pod koniec dnia , męczarnia a ten Marek jeszcze się cieszy i mówi że jak się dużo takich gęsi oskubie to skóra z palców złazi i hahahaha :O normalnie cham, buc, prostak za jakie grzechy czy wy chciałybyście tak tyrać utytłane w kupach zwierzęcych ? żeby jeszcze z tego miał jakiś elegancki dom, kuchnię nowoczesną a tu syf :O taką kuchnię to możesz mieć nawet jak nie zarabiasz, szafki po kimś i już :O ten debil uważa że miłość kobiety spowoduje żeby tyrać i zatyrać sie na śmierć a już w tym wieku ok 40 lat to trzeba dbać o zdrowie, a tam ciśnienie to mózg rozsadzi , kobieta tylko umrze wcześniej za żadne skarby w szoku jestem a czarna Wdowa to wiadomo że miała w tym swój cel a nie o takim życiu myślała

Gość gość
nic nie widze zacina sie

Gość gość
Kolejna idiotka pisząca o Madzi z Sosnowca. Zanim napiszesz to się najpierw puknij w łepetynę albo doinformuj. MADZIA Z SOSNOWCA TO DZIECKO KTÓRE NIE ŻYJE I ZABILA JĄ MATKA. KATARZYNA W. Bez urazy, ale nóż się w kieszeni otwiera.

Gość gość
a ten Marek patrzy, ocenia kobiety jakby był jakąś wyrocznią hahaha :O żenujący gostek czy taka Ania na prawdę nie znajdzie faceta gdzieś normalnego z którym wyjedzie sobie na wakacje i odpocznie sobie na hamaku ? będzie tam tyrała wzamian z michę żarła i sprzątała zapuszczoną kuchnię, gdzie naczynia trzyma sie koło kosza na śmieci można tam dostać jakiejś choroby przewodu pokarmowego, pasożyta się dorobić :O na co kobiecinie to wszystko ? tam gorzej niż w szwalni w Bangladeszu gdzie ludzie tyrają dla światowych firm za 200 zł na miesiąc a Marek ocenia, ta tak obiera, tamta robi nie tak , tamta musi sie nauczyć. Ode mnie dostałby kopa w du/pe to aż by mu się kość ogonowa wgniotła "pretendentka do mojego łóżka" wsiowy je/ba/ny buc :O

Gość gość
nie kumam was co palą ją na stosie z jednej strony twierdzicie że to jakiś Hannibal Lecter a z drugiej mówicie że jest jakaś na umyśle i idzie na łatwiznę? Jeszcze raz wskazę, że nic nie odnosi się że to jednostka patologiczna, nie ma nic w jej charakterze ogólnym co by mogło wskazywać że chciała zrobić coś złego, nikt nie przestawił argumentów, sposobów, wpływania na wolę po śmierci mężów itd? nic

Gość gość
TO TERAZ RODZINKA POWINNA WSZELKIMI ŚRODKAMI PRZEKUPIC MARKA I SKOMPROMITOWAC NIEWYGODNYMI RZECZAMI BETI..

Gość gość
Pewnie nie ma czym bo zachowywała

Gość gość
Sie dobrze. Przeciez głupia nie jest. Podobno wygadana ze by dała radę z nami wszystkimi. Pewnie mistrzyni ciętej riposty

Gość gość
Już od najbliższego poniedziałku, co tydzień gospodyni Beata będzie prezentować Państwu grzyby w 100 odsłonach. W pierwszym odcinku zupa grzybowa specialite de la maison o wdzięcznej nazwie "Grzybowej micha na rolnika czycha".

Gość gość
Czyha, ortografa się kłania. Zamiast tu pierdzieć przejrzyj słownik.

Gość gość
Lepiej robić błędy ortograficzne niż pomylić pieczarke ze sromotnikiem hahahaha

Gość gość
Z 18.05. Deską do prasowania, kościotrupem z marzeń sennych homoseksualistów. Nie tknął bym Cię kijem. Jak loszce trzeba Ci knura szukać na siłę. Nawet brak wady wymowy Cię nie ratuje, bo p...., jak potłuczona. Dowartościowuj się na siłę i masturbuj się do woli, ale o męskim przyrodzeniu możesz jedynie pomarzyć.

Gość gość
Osoba na siłę broniąca Beatę jest nudna. Chyba każdy ma prawo do swojej opinii, prawda? A wiele faktów po prostu wskazuje, że to sprawa posiadająca drugie dno. Ja nie twierdzę, iż Beata Duda jest mordercą. Ale zachowywała się dziwacznie po śmierci obu mężów, te sprawy po prostu się nie kleją. Bardzo żałuję, że Władysław Boroński zmarł, bo w końcu doszedłby do prawdy. On już ją zna. Liczę, iż sprawiedliwości stanie się zadość i na tym świecie, że rodziny poprowadzą winnych wprost do więzienia. Bo po prostu nie wierzę w takie wypadki. Za dużo zbiegów okoliczności. Andrzej Boroński został brutalnie zamordowany. Przez kogo? To już rola sądu.

Gość gość
Do tego polonisty: pewnie nikt cię nie lubi bo ciągle kogoś poprawiasz.

Gość gość
To nie ona!!!!!!!!!!

Gość gość
To nie ta Beata. Wejdźcie na "Fakt". I co, a nie mówiłem...

Gość gość
Przed "bo"przecinek. Polonista.

Gość gość
22:59 mam męża idiotko chora.

Gość gość
do 23:05 ale że co? Że to jej siostra bliźniaczka o tym samym imieniu?

Gość gość
To nie ona... Ludziska nie ona. Już wszystko jasne.

Gość gość
gość dziś na takim gospodarstwie jakie ma Marek to bym nie chciała być nawet gdyby mi płacili 20 tys miesięcznie, za żadne pieniądze smród, bród, muchy, syf i ubóstwo xxx buhahahah ubóstwo??? ssała byś mu nawet brudnego druta do końca życia, jakby Mareczek sprzedał te swoje 200 hektarów warte 7- 8 milionów :) czarna wdowa wie co robi :)

Gość gość
Raszple bezrobotne dalej walkuja nudny temat ?? Hahaahaha ja j***e co za durnoty to az szczac sie chce

Gość gość
to musisz wskazać nie przypadki bo to g..no warte ale jej wolę złą? a tego nie ma nigdzie pomimo tego że temat trwa i trwa i siedzi tu chyba cała Małopolska i Slaskie

Gość gość
Sprawa powinni się zająć policjanci z archiwum X i jakiś odważny i bystry prokurator. Mnie przekonują słowa i dowody przedstawione przez pana Boronskiego. Szkoda że nie żyje bo teraz gdy sprawa jest nagłośniona na pewno łatwiej by było dojść do prawdy i ukarania winnych. A pani Beata Liszka Boronska Duda z Czeladzi Sosnowca Tychów i Kurowa powinna doczekać się sprawiedliwego wyroku.

Gość gość
Beata jest piekna

Gość gość
Beata to mafijna kurtyzana, jest marionetka w rękach bossow.