Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość globus

KOBIETY DOJRZAŁE WSZYSTKO O ŻYCIU część druga

Polecane posty

że dojrzał do decyzji,że nareszcie będą małżeństwem!!! Cichutko,żeby się nie przestraszył i nie domyślił,że czekała na to całe lata... Odpowiedziała: -Tak

Ha,ha, ha Ime dobre!!! Dawno nie byłam na Demotywatorach. Na wykop zaglądasz czasami? X Mnie tu już miało nie być dzisiaj, ale przyszłam po Zenka. Imuś zabieram,zasypało nas,do tego mróz... Globusiku,a Ty doczekałaś się białego szaleństwa??? W moim mieście nowa atrakcja,sztuczne lodowisko powstało. Fajnie,odciągnie dzieciaki od kompa. Pa.

Gość globus
Dzień doberek Na kawę czas. Zapraszam. Śpiących nie budzę , pracujących wołam :) x Cyferko dziękuję za odśnieżenie szlabanu. Masz pomysły i jesteś w tym najlepsza. Podoba mi się żart o nawalonym mężu. Śniegu u mnie niet!!!!!! za to dużo szarości:( przecież to niesprawiedliwe:) x Imuś tak się cieszę z Twojej wygranej:) jeżeli jest torba o podróż nie ma co się martwić.Torba posłuży na wyjazd na przykład do mnie:) Imuś czy dobrze rozumiem ,że zmywarka dla Mamy już kupiona??? Super pomyślałaś. x Marylko W ramach praktyki pisz do nas po włosku:) Czuję,że planujesz wypad do Italii. Trzymam kciuki za powodzenie. x Lunka Jak u Ciebie czy zabieliło krajobraz???? x Ada jak się wyśpisz przybywaj na kawę. x Dobrego dnia wszystkim.

Dzień dobry Globusiku :-) Miałam odprawę;-) teraz jestem na stanowisku. Zasiadam do kawy,dzięki:-) No masz rację Globusiku,że z tym śniegiem to niesprawiedliwe:-( U mnie co jakiś czas prószy,lekki mróz. Zima zagościła u mnie na dłużej.... Imuś jak tam obcykane hydraulicznie?? Dobrego dnia wszystkim koleżankom. Pa.

Witajcie!! Posypałam sobie dłużej. Wstałam i zobaczyłam, że cały świat tonie w wielkim słonku. Ależ cudnie jest!! Z komórki piszę, kompa dopiero wieczorem odpalę, to więcej wtedy skrobnę. Globusku, dzieny za kawcię. Dobrej sobotki wszystkim. Pa...!! :)

Hej kolezanki. Jestem chora, paskudna angina mnie dopadla. Wczoraj polezalam sobie w lozku. Dzisiaj juz nie moglam patrzec na ten caly balagan w domu,wstalam, posprzatalam a teraz pieke kaczke. Jeszcze knedle zrobie i czerwona kapuste zrobie na cieplo.Znajomi maja wpasc na pozny obiad. A ja jestem bez sil. Najlepiej zalegla bym w lozku. Luna sie uspokoiła. Nie słysze jej piskow i skomlenia. Uff jaka ulga, teraz wiem ze ona nie chce sama w domu zostawac. Marysiu wspaniale, powodzenia w nauce nowego jezyka. Przymrozilo u nas dzisiaj i to mocno. Angenehme wochenende wünsche ich euch.

Witajcie !! Ależ mam koszmarnego doła. Nie wiem czym on jest spowodowany. Być może straszną pogodą. Ledwo minęło południe, a zrobiło się tak ciemno, że musiałam w domu świata pozapalać. Smutek za oknami, smutek w moim sercu i głowie. Smutek, smutek, smutek. I jeszcze do tego łazi mi po kościach jakieś przeziębienie. A ja nie mogę być chora. APAP i herbata z malinami w ruch poszły. Ech...!!😭 x Lunka, czytam, że Ty rozłożyłaś się na dobre. Bo angina, to nie przelewki. Niedoleczona potrafi ciężkie komplikacje powodować. Dbaj o siebie, kochana!

Poniedziałek... mało spałam... nic mi nie lepiej... kawę zrobię... (_)> (_)> (_)>

Hejka ,witajcie.. Dzięki za kawę Ada... Ale,że co? chora pojechałaś?? Ada na dłuższą metę tak się nie da:-( Zdrowia Ci życzę,współczuję bardzo.... Luna ,a ty???lepiej się czujesz? Widzę,że szpital polowy trzeba będzie w Stacyjkowie uruchomić:-( Jakby co,sanitariuszka w pogotowiu,w mojej własnej osobie;-) I coś Ty Luneczka nam nagadała po niemiecku??? Zrugałaś nas pewnie!!!Tłumacz :-D Globusiczku,wstałaś??? Co tam u Ciebie? Jak się spało? X Ime ,a Ty zastrajkowałaś?? kawy nie pijesz,nic nie mówisz :-( Marysiu,jak tam nauki idą? Rudzia Stefanio,pozdrówki

Dzień dobry ,choć ponury ;) Cyferko No przecież piszę prawie codziennie... Pukaj do drzwi mojej pracowni,tam mnie znajdziesz Święta za pasem a mi się nic nie chce.Cała chata do sprzątania a ja mam lenia :D Chyba mi go Globusik specjalnie przysłała :O

Gość globus
Aduś dzięki za kawę. Baaardzo jej potrzebuję. Ada tak się nie da na dłuższą metę. Nie możesz wychodzić jeśli źle się czujesz. Najgorsze byłoby gdybyś przeziębiła przeziębienie. Aduś prawda,że pogoda wpycha nas w dołki ale złe samopoczucie jeszcze pogłębia smutek.Tak może być u Ciebie. Myślę /to jest moje zdanie/,że powinnaś szczerze porozmawiać z córką. Wnusię choć na czas zimy zabrać do siebie jeżeli czujesz się na siłach otoczyć ją opieką. Ada nie wchodzę w Wasze sprawy rodzinne. Staram się ocenić sytuację na chłodno. Cos jednak należałoby zmienić. Dzisiaj życzę Ci zdrówka i trzymaj się. x Cyferko Wyobraź sobie,że wypadł mi niespodziewany dyżur w cyrku:) Synowa wyliczyła ,że na jakiś czas będę miała spokój. Ja nie narzeka i bardzo chętnie służę pomocą. Z wielkim smakiem pije kawę. U mnie dzisiaj -3 st. i świeci słońce.Jeszcze bardziej widać zimowy brud. x Imus Wpadnij choć na krotko.Napisz czy zmywarka zainstalowana i jak Twoje samopoczucie. x Lunka Angina to wstrętna choroba.Jęzeli dopadnie mnie trzyma długo. Uważaj na siebie i trzymaj się ciepło. x Po nocnym dyżurze muszę zabrać się za robotę w domu. x Dobrego dnia dziewczyny.

No jesteście :-D Ime na swoim miejscu;-) Globusik też. Dobrze Was widzieć kofane;-) Globusiku zwierzyniec pewnie przyzwyczaił się do Ciebie??i Ty do nich:-) Pogoda u mnie dzisiaj okropna,strasznie wieje i odwilż.... Imuś ja też jestem bardzo ciekawa cdn. ze zmywarką ?? Moja mama jutro też dostanie prezent od Mikołaja. Kupiłam jej telewizorek taki 22 cale. Czekam na kuriera. Pa .

Ależ Wy jesteście niecierpliwe,gorzej niż moja mama ;) Zamawiała baterię do zlewu przez internet,będzie dzisiaj lub jutro Kolega,który ma jej podłączyć zmywarkę,ma swoją firmę.Wywozi odpady medyczne ze szpitala i różnych przychodni.Pracuje również w szpitalu,więc jak same widzicie,jest zarobiony Myślę,że jutro,najdalej po jutrze,podłączy tą zmywarkę ;)

Ja się przyznaję. Tak to prawda,jestem bardzo niecierpliwa;-) U mnie musi być wszystko natychmiast :-D odziedziczyłam tą cechę po mamie :-D Znaczy się ze zmywarką bliżej niż dalej... A mamę już przekonałaś,że ma ją używać??? X Co malujesz Imuś? Prosiłaś Mikołaja o farby?? X Mnie tam Mikołaj nie potrzebny,sama sobie robię prezenciki:-) Dzisiaj lecę do biedronki i kupię (jak jeszcze będzie) wyciskarkę.Od lata poluję na promocję... Pa.

Cyferko Nie musiałam mamy przekonywać.Kiedyś tam nieśmiało bąknęła,że jej też by się przydała Człowiek trzeba słuchać również między wierszami ;) Też jestem niecierpliwa,Ty chcesz natychmiast,ja na wczoraj! :D Tylko w swojej pracowni cierpliwość potrzebna,choć nie raz posypie się z moich ust jakiś epitet :D Przeważnie najpierw maluję i używam tylko farby białej Jutro za Mikołaja przebieram męża i jedziemy do dziewczynki,która jest na wózku i jej 5-cio letniego braciszka,który w życiu Mikołaja nie widział :( Mój J. zrobił również dach,pogorzelcom z naszych stron,oczywiście za darmo Prosiłam go o to...Jest tam 9-cioro dzieci... Ponoć dobro do nas wraca ;)

Hej kobietki. Rozlozyla mnie ta angina na dobre,dzisiaj jade ponownie do lekarza bo bola mnie uszy. Chyba potrzebny jednak bedzie inny antybiotyk. Czuje sie jak by mnie ktos walcem przejechal. Cyferko zyczylam wam przyjemnego weekendu Ide sie szykowac do lekarza.

Gość globus
Witajcie ponownie. x Imuś masz rację ja jestem okropna pod względem niecierpliwości.:) Tak tak podesłałam Ci kolegę.Czuję,że siedzisz w pracowni i o odpoczynku nawet nie pomyślisz. Muszę użyć podstępu:) A ja Miłość❤️ wzruszyłam się jak przeczytałam o planowanej wizycie Mikołaja. ...........Jest taki chłopczyk który nie widział Mikołaja....... Imuś jutrzejszą wizytę zapamięta do końca życia. BRAWO WY!!!!!!!! x Lunka tak właśnie jest z anginą:( lubi atakować uszy i oskrzela.Oby następny lek był trafny. Trzymaj się Lunka i staraj się być w domowym cieple. Zdrowiej nam!. x Cyferko Ale miło zaskoczysz Mamę. Na pewno była bardzo grzeczna jeżeli dostaje taki prezent:) Ja też prezenty robię sobie sama:) aż jestem na siebie zła. Ni zawsze taki prezent jest przydatny. Nic to od przybytku głowa nie boli:) Masz rację psiarnia już się do mnie przyzwyczaiła.Witają mnie tak jak swoją babcię:D' Wyobraź sobie,że Juniorek był na jakimś koncercie ,wygrał jakiś konkurs a jest to godzinny lot helikopterem nad miastem. Ależ on jest szczęśliwy. x Na teraz wszystko.Miłego popołudnia.

O... Globusiku... No wcale się nie dziwię,że Junior szaleje z radości:-D Brawo Junior!!! Super wiadomość. X Mama nie bardzo była grzeczna :-D W ogóle mnie nie słucha:-( I robi to co chce :-D Ale ja też umiem czytać między wierszami;-) i wiem,że prezent trafiony w dziesiątkę pewnie się ucieszy....ale obawiam się,że z portfelem będzie za mną latała.....:-( X Luna musiałam szybko wysłać post i nie dopowiedziałam życzeń zdrowia. Zdrowiej nam szybko !!! To pa koleżanki. No jak szlaban dzisiaj zamknął to raczej nie pomogę;-)