Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość globus

KOBIETY DOJRZAŁE WSZYSTKO O ŻYCIU część druga

Polecane posty

Buonasera . Dobry wieczór. Chciałabym pojechać jeszcze raz do Włoch, takie marzenie, na razie nie mam kasy. Ale od czegoś trzeba zacząć. Wczoraj byłam u Zosi , skończyła 7 lat. Ile śniegu w Kartuzach. Prawdziwa zima i ślisko. Pozdrawiam Was koleżanki.

Marysiu Witaj kochana Masz rację,w Kartuzach najwięcej śniegu,wiem bo wczoraj przejeżdżaliśmy tamtędy :D Ale już topnieje.U nas powoli robię błocko ;) Jedyneczko Twoja mama robi to samo co moja ;) Zaraz portfel wyciąga,choć wiem,że nie ma Lunka Tobie to życzę szybkiego powrotu do zdrowia ❤️ Mam nadzieję,że dostaniesz dużo wolnego na kurację Globusiku To ma Junior szczęście! Oby mu się tak we wszystkim wiodło :D Ciao Arrivederci

Gość gość
czy kochacie dzieci bardziej od męża?

Gość globus
Witajcie na kawie w ten magiczny dzień. x Mikołajkowy dzień zaczynam od wspomnień. Kiedyś opisywałam czerwone trzewiczki które przyniósł mi ten uroczy dziadziuś:) Nigdy ich nie zapomnę!!!!!!!! x Dobrego dnia.

Globusiku dzień dobry:-) Magiczny dzień,magiczna kawa jak zwykle;-) Dzięki. W moim domu rodzinnym raczej pomijano Mikołajki. Nie mam żadnych wspomnień :-( Dobrego dnia moje Mikołajeczki

Gość globus
Witaj Cyferko pracowity dzień dla Mikołajów:) x Imuś Musisz się uwijać żeby dostarczyć paczuszki.Masz tego troszkę:) x Witaj Marylko Zosia skończyła siedem lat????? to też wiadomość na Mikołaja dla mnie.Znamy się już duuużo lat. Dobrze że uczysz się włoskiego. Marzysz o ponownym wyjeździe do Italii. Podobno marzenia się spełniają. Życzę Ci tego. x Lunka Mam nadzieję,że leki zadziałały i czujesz się ciut lepiej. Koniecznie czapka na głowę i szal.Bez takiego ubrania nie wychodź. Zdrowiej nam.

Gość adazina
Witajcie !! Wnusia zasnęła... a ja nie dałam rady rano wejść... to może południową kawcię zrobię... i poczytam co tam u Was, Drogie Kobitki... (_)> (_)> (_)>

Ime, taaak, dobro wraca do człowieka, jestem o tym przekonana... x Globusku, brawa wielkie dla Juniorka...!! proponuję córci, że zabierzemy małą do siebie, ale narazie upiera się że nie... zobaczymy jak to dalej będzie... na razie jast decyzja, że wnusia przez zimę nie wraca do żłobka... dziś jestem na dyżurze razem z dziadkiem... x Cyferko, w naszych domach też nie obchodziło się Mikołajek... prezenty św Mikołaj w Wigilię przynosił. x Lunka, jak się czujesz...?? x mnie ździebko lepiej... i na duszy i na ciele...:) Dobrego wtorku !! ♡♡

Gość globus
Hej ponownie x Cyferko co też Ty gadasz:) przecież byłaś grzeczna;) dlatego Mikołaj przybył z wielką torbą. x Ada Więc będziesz dojeżdżać do Wnusi??? jesteś bardzo dobrą mamą i babcią ale będziesz miała ciut ciężko. Może się mylę , Ty wiesz najlepiej. Życzę Ci zdrówka. x Lunka, Marylko , Imuś x U mnie pogoda prawie wiosenna:( planuję zrobić sobie małą sjestę. x Dobrego popołudnia.

He he Cyferko :) Cała przyjemność po stronie Mikołaja ;) A Ty Globusiku... Jak myślisz? Byłaś grzeczna? ;) Ja w tym roku byłam bardzo niegrzeczna! A co mi tam ;) Przecież mogę sama sobie prezent zrobić :D

Hej kobietki. Wczoraj dostalam skierowanie do laryngologa. Dzisiaj juz po wizycie. Mam zapalenie uszu i prawie nic nie slysze. Dostalam nowe leki. Do konca tygodnia wolne od pracy. Nic odpoczne sobie,wyspie sie i wyleze. Globusiku gratulacje dla juniora. Milego wieczoru wam zycze,a ja zwijam sie do lozka.

Witajcie !! Kawa wjechała na stół... mocna i gorąca... (_)> (_)> (_)> U nas dalej biało. Wczoraj prawie cały dzień sypało. Ale chyba dziś się roztopi, bo temperatura na delikatnym plusie. x Lunka, kurczę... zapalenie uszu... dobrze, że jesteś pod opieką laryngologa... teraz już powinno być tylko lepiej...

Gość globus
Witaj Ada ranny ptaszku. Dzięki za kawę. Przeniosłam swoja wyobraźnię i zobaczyłam jak sypie śnieg. Choć krótko ale popatrzyłaś na zimowy obraz. Dobrego dnia Ci życzę. x Lunka zdrówka Ci życzę. Koniecznie musisz wygrzać chorobę. x Imuś byłam tak niegrzeczna,że sama sobie też nie mogę kupić prezentu:D a dobrze mi tak!!!!!!!! x Cyferko jaka była reakcja Mamy??????? x Dobrego dnia hej.

Gość globus
Hop hop wołam dróżnika!!!!

Hejka. Dzień doberek;-) Dzięki za kawę,podwójną... Ada dobrego dnia z wnusię Globusiku ja już się nabiegałam dzisiaj... Byłam na zakupach i u mamy. Z prezentu,bardzo zadowolona... była gonitwa z portfelem za mną,łzy itp... ale już wszyscy ochłonęli.Jest dobrze. K wczoraj nastawił jej kanały wedle prośby i już. X Jak chcecie na lodowisko to do Cyferki;-)to wpadajcie -11.... jezioro zamarzło..... X Luna odpoczywaj i zdrowiej,a ja eliksir stawiam Ci przy łóżku,na wzmocnienie. X Imuś słońce już wstało na Kaszubach?? Marysiu,wpadaj na kawę

Hej Jest lepiej. Leki robia swoje. Za kawke dziekuje, pierwsza od 3 dni. Cyferko oj mrozi u ciebie. U nas ledwo -1. Dziekuje wam za zyczenia zdrowienia. Globusiku jak dobrze pamietam ty tez mialas problemy z uszami kiedys,prawda?

Gość a ja miłość
Cześć dziewczyny :) Piszę z telefonu, o wyrozumiałość proszę.. Adziu, dzięki za kawkę :) Jak ja Ci współczuję :( Latem wstawać o tej porze, to ja rozumiem ale zimą, brrr Lunka No to się załatwiłaś Wracaj szybko do zdrowia Cyferko Przewidziałaś reakcję mamci :) Co się nalatałaś, to Twoje :) Globusiku U Ciebie dalej śniegu nie ma? U mnie pięknie, bajkowo wręcz :) Szron obkleił drzewa, lubię taki widok ale sniegu też już nie ma

Zapomniałam napisać,że byliśmy wczoraj u tego rodzeństwa Wpakowałam J w strój Mikołaja i hajda ;) Radości było co niemiara :D

Ime, rewelacyjny pomysł z obdarowaniem tych dzieciaczków mieliście...!!♡ Wiesz, mnie to wstawanie nie jest straszne... ani zimą, ani latem... wiem, że w ten sposób młodym pomagam, więc robię to z ochotą... byle bym tylko zdrowa była, bo jak się rozłożę to byłby całkowity klops... Moja mała M. śpi, więc ja kocyk, podusia i też z godzinkę polulam.:)

Gość globus
Jestem ponownie z herbatą goździkową ale ode mnie , nie od pani Goździkowej:) x Ada zachowuję się cicho co by :) nie obudzić Wnusi ani Ciebie. Herbatę stawiam przy łóżku.Ponieważ masz cel w życiu będziesz zdrowa!!!!! tego Ci życzę. x Cyferko Mikołaj wywołał łzy Mamy. To była wielka radość. Ciut poganiałyście się w okół stołu ale warto było:) x Ime znowu bujam w obłokach i podpatruję Wasze krajobrazy.Piękne są. Wyobrażam sobie J jako Mikołaja. Było kawał!!! Mikołaja ale najważniejsza radość dzieci. x Lunka tak dobrze pamiętasz!!Miałam i mam kłopoty z uszami. Szczególnie z prawym. Wyobraź sobie,że zapalenie lubi się powtarzać.Bardzo uważam i jeżeli poczuję choć mały ból lub ukłucie stosuję domowy sposób. Zawsze mam spirytus i olejek kamforowy. Olejku małą ilość kropię na watkę i na noc wkładam do ucha.Spirytusem nacieram dookoła ucha aż po szyję,zakładam chusteczkę i jak trzeba tak śpię. Rano czuję ulgę. Najważniejsza sprawa to chodzenie bez czapki jest nie możliwe.Unikaj również przeciągów. Dobrze,że masz skuteczne leki. Jeszcze dzień ,dwa i będzie Ok. Życzę zdrówka. x Miłego popołudnia hej.

Gość globus
Nie bardzo wiem czemu prześladuje mnie szlaban:(

Gość globus
Ponieważ droga zamknięta opisze Wam dzisiejszą przygodę.

Gość globus
Otóż rano zadzwonił telefon

Gość globus
przedstawił misie Pan ,że jest kuriderem