Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dostałam własnie prezent od teściowej pod choinkę chce mi się płakac ze szczęści

Polecane posty

Gość gość
Ja zmieniłam szybkowar na wózek aneks sport. Odkąd gotuję w nim potrawy ciągle płaczę ze szczęścia i wzruszenia ! Dzieci też płaczą. Tylko mąż tego nie rozumie i je w barze mlecznym za rogiem :(

Gość gość
Ja zmieniłam szybkowar na wózek aneks sport. Odkąd gotuję w nim potrawy ciągle płaczę ze szczęścia i wzruszenia ! Dzieci też płaczą. Tylko mąż tego nie rozumie i je w barze mlecznym za rogiem :(

Gość gość
ja zakupilam wozki anek do obory , w jednych sypie zarcie dla zwierzat drugie sluza za taczki do wywozenia gnoju , krowy i swinie placza ze szczescia

Gość gość
Popłakałam się, ze szczęścia, bo mąż wreszcie wywalił ten okropny wózek anex wyglądający jak mydelniczka!!! Taki nietrafiony prezent od teściowej... Tak bardzo mi szpecił moje mieszkanie. Do niczego nie pasował.. no co za paskudny kształt!!! Aż strach było cokolwiek włożyć do tej paskudnej mydelniczki.. no może oprócz mydła! ;) Ale teraz bezdomne kotki pewnie się popłaczą ze szczęścia, że będą miały swój (brzydki, bo brzydki) domek.

Gość gość
Na szczęście widać gołym okiem, że te posty piszą ludzie którzy nawet nie dotknęli Anexa nie mówiąc o jeździe nim. Nadajecie się do kabaretu:):):)

Gość gość
Bo nie mają ochoty? Bo nie jest im do niczego potrzebny? Bo mają ważniejsze problemy niż wybór wózka, a reklama już ludziom bokiem wychodzi.Czegoś tak nachalnego już od dłuższego czasu tutaj nie było i tyle. ps, swoją drogą, jak można kupować wózek, który ma tak niepraktyczne COŚ, co ma tylko udawać kosz na zakupy czy sprzęt na plac zabaw. Jakieś pudło, ala plecak zawieszone na stelażu.. ani do tego włożyć nic większego, ani nic.. niepraktyczne i brzydko wygląda.

Gość gość
Jakieś pól roku temu moja żona znalazła wózek anex sport koło śmietnika. Przytachała go do mieszkania, wymyła, pocerowała, postawiła w stołowym pokoju i zaczęła płakać ze szczęścia. Tak minęło pół roku bez sexu, bez obiadów, bez spacerów... Na szczęście w święta odwiedziła nas teściowa. I jak zakładała buty przed wyjściem, dyskretnie chwyciłam wózek anex sport, rozpędziłem się i..... wjechałem w jej wielką dopę. Coś tam chrupło, coś tam dopło, teściowa zakaszlała i ...poszła. Teraz ja sam płaczę ze szczęścia ;):)

Gość gość
up

Gość gość
ktoś jeszcze płacze ze szczęścia na sam dźwięk wózka anex sport?

Gość gość
Ja! Ja! Pisałam wczesniej o położnej,która zalana łzami wybiegła z porodówki,bo mąż wykupił dla nas ostatni wózek Anexa. Wyobraźcie sobie,że moja koleżanka - już w czwartej ciąży- dostała histerii jaka z niej wyrodna matka,że pozostałą trójkę woziła w innych wózkach!!!Nie mogłam jej uspokoić,więc natychmiast postawiłam przed nią mojego Anexa,a ona zapłakała ze wzruszenia. Ja też się popłakałam,zawołałam całą rodzinę i wszyscy płakaliśmy ze szczęścia. Koleżanka urodziła 4 dni temu - do dziś cały oddział położniczy płacze ze szczęścia na widok jej wózka,którym jej mąż wozi noworodka po cesarskim cięciu. Sam widok Anexa sprawiał,że chciała cesarkę bez znieczulenia,takie szczęście ją wypełniało.

Gość gość
Pewnie nawet nie mieliście w rękach tego wózka. Żal czytać te głupstwa o Anexie. Przyszłym mamom polecam. Naprawdę solidny wózek

Gość gość
Znow zaczynamy???? Ja kupilam na dzien dziafka i babki wozek anex sport. Placzemy ze szczescia bo zaraz ten dzien i trzeba podarek dac

Gość gość
niestety na porządny domowy kibel tez sie nie nadaje anex sport, czy mimo to moge wozic w nim dziecko? Prosze tylko o powazne odpowiedzi

Gość gość
Nie ,nie mozesz

Gość gość
oczywiście że możesz. I to właśnie dlatego że nie nadaje sie żeby do niego nasrać - to można do niego dziecko włożyć.

Gość gość
18:26 Pękłam ze smiechu hahahaha :D hahahahaha

Gość gość
Jeśli pękłaś z przodu - to zamów taksówkę i jedź na pogotowie. Jeśli pękłaś z tyłu- to zapakuj sie w anex sport i biegnij do najbliższej placówki .... aneks sport!

Gość gość
kto smie obrazac moje pękniecie?>>>>>>???

Gość gość
Przepraszam twoje pękniecie i twój aneks (anus?) - jakoś tak.