Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Aga Cosmetic Candy (Brandy)

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Za chwile tak jej poleca z臋by ze b臋dzie mia艂a te偶 z plastiku wyciagane haha tez ewentualnie na klej Corega :D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
A ja my艣le ze "g艂upi ma zawsze szcz臋艣cie" , baba przed 40 (nie mam na my艣li twarzy) a figur臋 ma lepsza ni偶 niejedna 20-latka , nie wiek jak z j臋drno艣cia itp ale pisze z tego co widz臋 przed kamera a przecie偶 jest po 2 porodach i po 30 metabolizm znacznie zwalnia I te paznokcie tez mo偶e mie膰 ok , jedna przyklei raz i sztuczne odpadaj膮 z prawdziwymi a taka cukrowa Brendi klei od miliona lat i mo偶e mie膰 zdrowe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Figur臋 to ma Chodakowska a ta to ko艣ci i sztuczny cyc. Wciagaj dziennie to b臋dziesz taki metabolizm mia艂a WYCHUDZONA NA WI脫R. Co maj膮 porody do tego? Zobacz momy Doriske ma mo偶e 2 lata mniej od brandy! !! Jaka ma twarz w艂osy figur臋 z臋by! O cz ty m贸wisz dziewczyno TO呕 to chodzaca pr******* i tragedia. A pazury pod spodem nie musz膮 by膰 najgorsze oke tylko ten plastik kt贸ry klei wygl膮da komicznie nie elegancko Jak kot klakier. Por贸wnaj kobiety w jej wieku! Ona kolo nikogo stan膮膰 nie moze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
09:18 Dla mnie osobiscie Chodakowska wyglada strasznie. Ma twarz jak kon i nie podobaja mi sie az tak umiesnione kobiece ciala, moim zdaniem to wyglada mesko i nienaturalnie. Wysportowana sylwetka tak, ale nie do przesady, ze bicepsy jak u chodzacego na silownie nastolatka. A co do naszej Brandy to do niej pasuje okreslenie: "z tylu liceum z przodu muzeum". Bo faktycznie, jakby ja zobaczyc z tylu to nie jest zle, ona jest szczupla, ma zgrabne nogi i wciecie w talii, ogolnie sylwetka kobieca, ale z przodu tragedia. Te sztuczne cyce wygladajace jak dwie pilki, pomaranczowa pomarszczona skora, zniszczona twarz, szyja, rece, zeby ruina, tipsy i te wlosy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
09;43 Dok艂adnie to mia艂am na my艣li pisz膮c komentarz "g艂upi ma zawsze szcz臋艣cie" ! Brendi jaka jest ka偶dy widzi , mia艂a potencja艂 ale zniszczy艂a go solara cycami zaniedbaniem tandeta wiejskoscia , chodzi艂o mi o to ze mimo tych zabieg贸w to co inne kobiety by zniszczy艂o ja jako tako trzyna ! Bo co to za por贸wnanie z chodakowska kt贸ra 膰wiczy zdrowo sie od偶ywia i ma kas臋 czyli robi wszystko co powoduje ze wyglada sie super (zdrowo i m艂odo) , a taka brendi kt贸ra wyniszcza sie totalnie na w艂asne 偶yczenie a mimo to JESZCZE jako艣 wyglada (ca艂y czas pisze o figurze , na twarz spuszczam kurtyn臋 milczenia )

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No rozumiem o co chodzi, z Chodakowska mi chodzi艂o o sam膮 Figur臋 bo twarz tez nie teges ha no i kaaasa -swojego robi. Dlatego poda艂am przyk艂ad Doriski ze mo偶na wygl膮da膰 r贸wnie dobrze po 2 dzieci. Miala potencja艂 dok艂adnie, sama si臋 zniszczy艂a i pog艂臋bia ten proces, zamiast ratowa膰 co jeszcze si臋 da. Jest szczup艂a ale reszta to tragedia. Gdzie艣 ma w g艂owie wykreowany styl na cizie i jej nie przegada nikt ze to okropnie wygl膮da - przetlenione w艂osy spalona sk贸ra. No fakt Pragnie by膰 kim艣 w rodzaju Beauty Women lecz daleko jej do tego. Nie zabardzo ma z czym na tym YouTube wyst臋powa膰. Doriska bez makija偶u wygl膮da 艣wie偶o w艂osy ma zadbane i tez robi je sama w domu ,ale z g艂ow膮. Solarium nie jest potrzebne do Super wygl膮du Ca艂o艣膰 zmienia zadbana cera, l艣ni膮ca. Ona ma 2 ma艂ych dzieci zajmuje si臋 domem sama gotuje, 膰wiczy jest kreatywna i Inteligentna. Niestety Brandy ani wygl膮du ani inteligencji - po spo偶yciu % nagrywa膰. Ma problem ze sob膮 a figura to nie wszystko niestety. No ale faktem jest G艂upia a ma szcz臋艣cie ze przynajmniej ty艂em dobrze wygl膮da :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Acc wpad艂a艣 na jutuby i chcia艂a艣 zawojowa膰, tak nawojowa艂a艣,ze tylko jeszcze ostatkiem si艂 udaje Ci si臋 utrzyma膰 u艣miech na twarzy do kamery, bez drinka albo kreski nie dasz rady. Boli Ci臋 pora偶ka jak膮 odnios艂a艣, inne dziewczyny si臋 teraz z Ciebie na艣miewaj膮. Te, kt贸re komentuj膮 to tylko dla zysku, (a mo偶e co艣 wy艣le) Karolina posz艂a w g贸r臋, a Ty spad艂a艣 i od ilu ju偶 miesi臋cy stoisz w miejscu? Lepiej nie b臋dzie. Mo偶esz si臋 tylko jeszcze bardziej o艣mieszy膰 przed nami ;D a juz i tak mamy z Ciebie bek臋! Wida膰,偶e nabijasz reklam maksymaln膮 ilo艣膰, ale za chwile nie b臋dzie nikogo, kto obejrzy Tw贸j tw贸r, bo to nie s膮 filmy, to jest 偶enada i badziew.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dok艂adnie, mog艂a mie膰 do tej pory przy Karolinie Mysliwic du偶y kana艂, kasy tyle wyda艂a na kosmetyki i wszystko na nic. Trzeba w paczki spakowa膰 i rozes艂a膰 komentuj膮cej garstce :D Wielka paczka by艂a z Miszmaszow膮 i My艣liwiec, ale tamte posz艂y po rozum do g艂owy i zostawi艂y koszmarn膮 Agulin臋 i pewnie nie藕le si臋 teraz obie z niej 艣miej膮 buuuua hahahahahhahha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Brawo brawo dla pani wy偶ej! !!!! Tak to w艂a艣nie z ni膮 jest juz sobie psychicznie nie radzi i my艣li co tu zrobi膰 na g艂owie staje, wi臋cej zakup贸w juz nawet w GARNKU 艁Y呕KA MIESZALA I NIC! !! z tego wszystkiego juz kreski wci膮ga i popija. .. Wida膰 jak ludzoe intersuje jej make up 400 wy艣wietle艅, chalnege tez marnie. .Reklamie pr贸buje zarobi膰, Albo dziabnieta z depresji juz wywo艂uje sensacje WTEDY LUDZOE DLA BEKI WEJD膭 I WY艢WIETLENIA MA !ale dlatego 偶e wchodz膮 zobaczy膰 j膮 pijana a nie ze jest fajna i ma przekaz. Teraz my艣li ze jak si臋 nabotoksuje to b臋dzie pi臋kna i b臋dzie robi艂a makija偶e i nie b臋d膮 jej pisa膰 -"Tys jest stara" itp. Ale botoks nic nie da jak w g艂owie pustka! Nadal przekazu brak . Osmiesza si臋 bardzo naprawd臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No bingo Idiotka zn贸w Haul doda艂a! To ju偶 jest poni偶ej dna to co ona robi. . Pod kamer臋 8sc na zakupy maskara. .. Nawet cz臋艣ci tego nie zd膮偶y ubrac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przecenka w akcji hahahaah Haul na kanale :) NA z臋by kas臋 przeznacz brudasico blee

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bo ona nie ma pomys艂u na kana艂. Zacz臋艂a nagrywa膰, bo pewnie si臋 nudzi艂a i chcia艂a by膰 jak dziewczyny z kana艂贸w urodowych. No c贸偶, nie wysz艂o. Teraz jest tyle kana艂贸w beauty i to prowadzonych przez dziewczyny, kt贸re naprawd臋 znaj膮 si臋 na rzeczy i maj膮 co艣 ciekawego do przekazania, 偶e po prostu ci臋偶ko si臋 wybi膰. Plus jej infantylny styl odpowiedzi na komentarze. Jak widz臋 "niom", "cio", "hihihihi" i milion wielokropk贸w w KA呕DYM komentarzy napisanym przez 36-letni膮 bab臋, to mi s艂abo. Jak j膮 traktowa膰 powa偶nie? Jeszcze teraz dobi艂a mnie tymi r贸偶owymi w艂osami. Ta kobieta po prostu jest w fazie zaprzeczenia i nie dociera do niej, 偶e nie jest ju偶 nastolatk膮. Nie m贸wi臋, 偶e ma si臋 ubiera膰 w garsonki, ale przecie偶 mo偶na si臋 ubra膰 modnie, stylowo i adekwatnie do wieku. Ale Candy podoba si臋 najbardziej tandetny i bazarowy styl spalonej na solarium s艂odkiej idiotki z tlenionymi w艂osami i cukierkow膮 szmink膮 na ustach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ona tak naprawde to jest bardzo samotna i mentalnie zosta艂a w czasach kiedy byla m艂oda (nie to ze teraz jest jakas okropnie stara)Dzieci to jej tak po drodze wysz艂y i jakos to sie kula. Mieszkam w uk,czasem doskwiera brak znajonych(nie to ze ich tu nie posiadam) ale kazdy normalny czlowiek pracuje albo jedno pracuje a drugie sie dziecmi (przedszkole ,szkola ,dodatkowe zajecia)i domem zajmuje. Wiec na kontakty towarzyskie jest niewiele czasu o ile chce si臋 spedzac czas z rodzin膮. Nie wiem jak oni funkcjonuj膮 bo to normalne nie jest ze Ona caly czas kreci tylko te filmiki z ktorych i tak nic nie wynika. Acc raczej nie pracuje,zglosila ze pracuje na pol etatu i jej reszte pansywo doklada.Te opowiesci jaka ona uczciwa i jak sie k艂amstwem brzydzi s膮 o niej .Powinna powiedziec jestem zak艂aman膮 pust膮,leniw膮 bab膮 ktora mysli tylko o wlasnej doopie i wladnych rozrywkach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tez tak uwa偶am, jest bardzo du偶o sexownych a zarazem eleganckich ubra艅, a ona wybiera nadal styl kt贸ry mog艂a nosi膰 w wieku 18 lat ,teraz raczej nie wypada. Pomys艂u brak a nawet je艣li co艣 podpatrzy to u niej 偶aden nowy plan typu Makija偶 si臋 nie sprawdzi, bo wszystko robi byle jak i nie estetycznie wr臋cz nie chlujnie,jej wygl膮d r贸wnie偶 taki jest. Rocznikowo ma 37 lat a na si艂臋 pr贸buje si臋 pokaza膰 jako 20 letnia m艂odziutka dziewczyna. Je艣li by si臋 ubierala stosownie, mia艂a zadbane w艂osy, twarz bez tej ca艂ej solary Wygl膮da艂a by o niebo Lepiej,lecz ona na si艂臋 pr贸buje si臋 odm艂adzac jak taka tania laseczka z dyskoteki. Jej ma艂y zas贸b s艂贸w i wiedzy nie pozwala jej si臋 rozwija膰 na YouTube, a zazdro艣膰 jeszcze bardziej ja przystopowuje, i popada w na艂ogi (gdzie艣 te nerwy musi wyrzuci膰 ) . Wida膰 偶e ju偶 sama sobie nie radzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A pomy艣lcie, 偶e mog艂aby zrobi膰 z tego naprawd臋 fajny kana艂. Mieszka w innym kraju i gdyby dobrze to rozplanowa艂a, wyci膮gn臋艂aby naprawd臋 ciekawe tematy. Tylko 偶e ona si臋 nie nadaje do niczego innego ni偶 zakup贸w i tandetnych makija偶y. Jedyne co pokazuje to kolejne galerie handlowe albo w k贸艂ko te same sklepy. Jakie艣 filmy z cyklu 偶ycie w UK naprawd臋 by mnie interesowa艂y, a nie kolejny haul. Ale cicho, nie b臋d臋 jej podrzuca膰 pomys艂贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czekam na kolejny filmik z cyklu rozmowy kontrolowane. Ciekawe, o czym b臋dzie tym razem m贸wi膰. Pewnie znowu b臋dzie plu膰 jadem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A jak Wam si臋 podoba jej nowy kostium na pla偶臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zawsze jest tak ze ten co g艂o艣no i ci膮gle w k贸艂ko powtarza JA NIE K艁AMIE, JA JESTEM SZCZERA - SZCZERY to na og贸艂 p贸藕niej si臋 okazuje ze s膮 najwi臋kszymi klamczuchami. Kto艣 kto nie k艂amie nie musi tego podkre艣la膰 ca艂y czas, poprostu 偶yje bez k艂amstwa i taka osob臋 po czasie samemu mo偶na odr贸偶ni膰 Czy jest warta zaufania ,czy jednak k艂amliwa. To samo jest z lud藕mi kt贸rzy m贸wi膮 wszem i wobec JA NIE MAM PIENI臉DZY, JA TO MAM CI臉呕KO ITP i p贸藕niej z ka偶dej strony pr贸buje co艣 ugra膰 - Ten ktory naprawd臋 nie ma to si臋 nie przyzna bo mu wstyd. No i s膮 jeszcze takie przypadki jak Acc Sztuczne udawanie szcz臋艣cia, m膮dro艣ci, wszech wiedzaca na ka偶dy temat, stwarzajaca pozory kobiety na poziomie, z wysokim statusem spo艂ecznym,a tak naprawd臋 zagubiona Nie dowarto艣ciowana zdradzana przez partnera tkwi nadal w tym chorym zwi膮zku bez mi艂o艣ci, nie umiejca stworzy膰 normalnej rodziny dzieciom ,szukaj膮ca przyjaci贸艂 i szcz臋艣cia na YouTube, a YouTube dla niej to jest co艣 na miar臋 WOW jestem znana, ile ludzi mnie ogl膮da Pisza mi ze jestem pi臋kna CZYLI JESTEM .. i to jest jej potrzebne jak powietrze do 偶ycia ten sztuczny poklask Bo w 偶yciu nie by艂a szcz臋艣liwa tak naprawd臋 i nawet nie umie dzieciom okaza膰 mi艂o艣ci co wida膰 na filmach. W domu zrobi艂a z siebie gwiazde i musz膮 偶y膰 jej S艁AW膭 a ona tylko Zakupy i ci膮gle przed kamer膮 nawija. Z dzie膰mi nie siadzie pogra膰 nawet pewnie w 5 sekund czy eurobiznes - w cokolwiek ,nie pogada jak min膮艂 dzie艅 nie pomaga w odrabianiu lekcji, Ona jest zaj臋ta karier膮 i przecenami. A dzieci to s膮 zauwa偶alne jak nagrywa chalenge to wtedy SP臉DZAJ膭 CZAS Z MAM膭, bo po galeriach jak lata to raczej nie jest super czas dla ch艂opca 9 letniego lub 12 letniej dziewczynki. Matka tylko szuka co tu kupi膰 pod YouTube a dziewczyna za ni膮 chodzi nawet w przebierlani siedzi jak mamusia mierzy biustonosze, bo we vlogu mia艂a biustonosze a c贸rka siedzia艂a z ni膮 w 艣rodku w przymierzlani i napenwo nie wysz艂a. .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Aga Corega Cosmetic Brandy :D :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzi艣 w filmie m贸wi艂a ze nie ma vloga bo dzieci rozkaz da艂y i wymaga艂y UWAGI OD MAMY no i ona si臋 skupi艂a na dzieciach Candy czyta艂as kafeterie i gadasz pod kamer臋 g艂upoty ,w galerii si臋 skupialas na dzieciach jak szukalas bikini? ?ty juz lepiej nic nie m贸w bo tylko k艂amiesz no okr膮g艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hahaha Corega no za chwil臋 tak b臋dzie ale wa偶ne ze ma "cycki b臋dzie botoks "wicki " ma i prywatnie pisz膮 z ni膮 i jest to kontakt codozenny a jest ich KILKADZIESI膭T HAHAH

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Raz nawet by艂 jaki艣 filmik, jak Gracjan bardzo chcia艂 co艣 Candy pokaza膰, a ta do niego tak chamsko: "Nagrywam, p贸藕niej" i tak kilka razy. Nie pami臋tam, co to by艂o. Chyba na kt贸rym艣 live. No ale co艣 by si臋 sta艂o, jakby dwie minuty po艣wi臋ci艂a dziecku? Okropne babsko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jezu ona chce bielizn臋 jako str贸j ubiera膰 na pla偶臋 Trzymajcie mnie Z ni膮 tylko do toszka! !Kaftany i mi臋kkie 艣ciany. A te spodnie to myslalam ze dla Olivi a to dla niej 艁ooooo no nie powa偶na, bierze juz byle co byle by kupi膰 i nagra膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
呕niw wszystko dla niej dzieciom nic Za 1 funta zegarek synowi kupi艂a oblesna jest ta baba, samolot zapatrzony w siebie. Juz mog艂a tego zegarka nawet nie pokazywa膰. Czuje do niej coraz wi臋ksz膮 odraz臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W bieli藕nie si臋 opalac! Nawet przodem nie wypada no ludzoe to koronka sama !ona tak z przed dzie膰mi na lezaku si臋 po艂o偶y膰 chce Amen umarlam. . Poorno sobie na pla偶y urz膮dzi .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam pytanko dziewczyny.Czy ona tymi pomadkami chleb smaruje?Dzis znowu 6 sztuk:-D , w bieliznie na plazy bedzie sie opala膰 :-D To ju偶 rynce i nogi opadaj膮 na jej debilizm.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
AGA COREGA COSMETIC CANDY BRANDY-wygralas Internety haha! Powiem tylko tyle, ze corka do Niej lgnie. , a ta pusta baba zero reakcji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wysy艂a szmineczki scruby do ust, prezenty dla 14 latek lec膮 偶eby je kupi膰, bo komentrze wtedy s膮 s艂odkie Ona jest dla mnie prostytutk膮 nic wi臋cej

Udost臋pnij ten post