Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aga Cosmetic Candy (Brandy)

Polecane posty

Gość gość
Nie są skasowane są na ich kanałach Jako prywatne ustawione

Gość gość
Acc tak straszy ze coś wie a pewnie gowno wie hahha głupia albo wyskoczy z tekstem ze Karolina narzekala ze musi się babcia zajmować haha Dlatego też może ostatnio te wywody Karoliny się pojawiły hmm

Gość gość
na przedostatnim filmie jasminovej Brandy nie skomentowała jej filmu... a zawsze komentowała i to kilka razy... chyba sie wkurzyła ze zrobiła prywatny film z jej paczka... swoja droga jasminova tez chytra chce sie wybic jak miszmaszowa przez chorobe corki a na cosmetic candy znajomoscia z nia...

Gość gość
ACC g****o wie, sieje ferment i to tyle. Gdyby coś sensacyjnego wiedziała o KM, to uwierzcie od razu by to publicznie z siebie wypluła i to z wielką przyjemnością.

Gość gość
Kurcze, nie pisz tak, że ktoś chce się wybić na chorobie swojego dziecka. Ona po prostu mowi jak jest, bo w jakim celu miałaby ukrywać chorobę małej? Dla niej choroba córki jest faktem, a nie czymś tak fantastycznym, że leci na you tube żeby się tym "chwalić". Ktoś kto ma chore dziecko naprawdę może poczuć się nie tyle urażony, co poczuć jakby dostał nożem w plecy.

Gość gość
Bredzislawa Corega Candy Brandy Trzepawica:)

Gość gość
20.46 Obejrzyj dzisiejszy film od jasminovaa ona tam mówi dlaczego porusza temat dziecka. Nie fajnie ze tak ja osadzasz. Ona nie wylewa żali i mówi co jest jej córce a ludzie ja pytają to powiedziała wstepnie, ale nie mówi o tym co jest dziecku i nie szuka forowania jej. Powinnaś się trochę wstydzić tak mówić nawet, chyba nie masz dzieci. .. A film z paczka odrazu po dodaniu został zablokowany po godzinie i Acc komentowała nadal dopiero od filmu BYŁAM NA KAFETERI nie napisała jej komentarzy, bo pewnie Acc jej podsunela ta kafe i myślała ze tamta się zalamie i zamknie kanał! A TU PROSZĘ NIC NIE ZNALAZŁA wiec Acc się tym filmem w****ila. A teraz to przeczyta tu i poleci jej komentarze walic :) całą Corega :)

Gość gość
Do jasminovaa zawitala Malinowa której Candy nie trawi musiała dostac nizlej trzepawicy! !! Uuu nosiło ja po domu chyba po suficie latala juz,pazurami się wspinala po ścianie. Na bank juz odrazu pisała na priv A TY JEJ NIE UFAJ A TY SIĘ ZASTANÓW JA ODBILAM OD TEMATU i na bank jasminovej nagadywala na inne youtuberki. . Jeszcze moment i się jasminovaa ostudzi jak myśliwiec. A Bredzisława jak widzi że inne kanały których ona nie trawi nawiązują relacje to ona jest w stanie wyjść z siebie Zoombie :)

Gość gość
Hahaha jest i Lantara komentuje Miała tu któraś rację haha co za paszczur :D :p

Gość gość
Do dziś Imion i przydomków to już pod szlachte podchodzi a jak wiadomo...... szlachta nie pracuje ;-D

Gość gość
Hehe taaa szlachta leży i pachnie :p TYLKO ZE ONA ŚMIERDZI SMALCEM I Palona skwarka :) Plus troszkę próchnem. . A na szlachtę trzeba mieć jeszcze wygląd bynajmniej nie Miotły

Gość gość
Do dziś Oj ty sie tam czepiasz fryzury:-) fanki zachwycone:-D one chyba cos ze wzrokiem mają.Brendy udaje że tak dobrze sie czuje w swojej skorze:-D Jakby bylo wszystko git to by generalnego remontu jak antyk nie przeprowadzała :-D Jakby jej sklepy na 3 dni zamkneli to by sie załamała

Gość gość
Hehe deprecha totalna by była! !! Nałoży tej szpachli ale i tak trudno ukryć cokolwiek. Te bikini -koronkowo cekinowe to pasuje do niej Bo CYGANKI LUBIĄ CEKINY SZMATY I ŚWIECIDŁA :p A ona to taki klamczuch Cygan :)

Gość gość
A swoją drogą może idzie do klubu sweengers na plaży hahaha to się przygotować musiała a ciemno będzie to pysk ukryje w świetle księżyca obudzi sięw niej wampirzyca :)

Gość gość
Do gość dziś To taka szlachta jak z filmu Goście,Goście z Jean Reno ,jego przydupas niejaki Jacquouille/Jacquart (rola filmowa) Tez mu sie zdawało ze on szlachta;-)

Gość gość
Zerknełam dzis na jej stary filmik,ten ktory dzis byl tu zapodany i mam jakies dziwne wrazenie że ona tam duzo lepiej wyglądała.Moze to kwestia kiepskiego nagrania bo jakos nie chce mi sie uwiezyc zeby w tak krotkim czasie popadła w taką ruine.

Gość gość
Ona zaminstalacji na YouTube niech jedzie tam kręcić z polsatem PAMIĘTNIKI Z WAKACJI ona i ten cep Pawian się nadają tam ma pół główków! !!! I wtedy będzie mogła paradowac w tym bikini :)

Gość gość
Tez myślę że dużo lepiej wyglądała, Ale nie była spalona solarium i cukier puder po pół roku stosowania robi swoje. Cukruje dziabnieta winkiem Brandy piwko itp Ileż tak można. .Zero witamin je pewnie od święta bo nie potrafi. YouTube ja tak stresuje ze z nerwow tak się zniszczyła bo ma taką zawiść ze te nerwy gdzieś musialy znalesc ujście!

Gość gość
To jest masakra jak w miare mloda kobieta doprowadzila sie do ruiny. Wlosy, zeby, twarz, skora. Tragedia! Tylko, ze ona wierzy, ze 342 paletka i 452 szminka zrobi z niej piekna, nie tedy droga. Jakby chciala to ma ostatni dzwonek na to, zeby zawalczyc o swoj wyglad: zrezygnowac z solarium, alkoholu i innych uzywek, do dobrego fryzjera wlosy podciac, zregenerowac i doprowadzic do normalnego koloru plus w domu oleje i maski. Peelingi na twarz i na cialo, odzywcze balsamy, olejki,maseczki, sera, kremy, kremy pod oczy. Wyleczyc zeby, henna i regulacja brwi, sciagniecie tipsow, zmiana sposobu ubierania, zmiana makijazu. Tylko trzeba chciec.

Gość gość
Ona kremów dobrych nie kupije,bo to mały słoiczek 45F to jej sie nie kalkuluje.Wymazia krem i co?A paletke ma i ma.Kij ze nie potrafi jej użyc.Buciory z plastiku neonowe :-) jak dla 12 latki.Ona juz jest po dzwonku .Nigdy nie bedzie wyglądała jak jej rowiesniczni mało tego ona nie bedzie wyglądala jakby miala 8/10 lat wiecej.Moze tylko podteperowac i starac sie utrzymac wygląd 50latki.Ona ma nawet zmarszczki na policzkach jak banińka.I ona twierdzi ze ktos od niej gorzej wygląda:-D Chyba stare narkomanki i alkoholiczki z długoletnim stażem

Gość gość
22.40 Miała brwi a teraz może od tej taniochy co laduje na gębę wylysialy? ???Popalila je czy co? Miała na czole zmarszczki ale w tym filmie wygląda o niebo lepiej! !!i włosy mimio koloru wyglądają nawet w miarę nie są takie pióra liche popalone. Ale trzepawice to już miała wtedy to widać ze ma i to mocna.

Gość gość
jasminovaaa ty nie siedź na kafeterii u Candy i nie odpisuj tylko kończ z nią znajomość, bo tylko się ośmieszasz i łatki się dorobisz "paź Candy"

Gość gość
22:38 Masz racje, chociaz moze jakby sie ostro wziela za siebie? Mam kolezanki, znajome w jej wieku, tez maja dzieci, ale kurcze ZADNA nie jest tak sfatygowana. Pokazalam ja mojemu mezowi i mowie ile dalbys jej lat? Odpowiedzial miedzy 45 a 47. TO CHYBA NIE WYMAGA KOMENTARZA :)

Gość gość
Czy ktos moze logicznie wytlumaczyc co Fabian w niej widzi????? Ona leci na hajs i na mlode cialo a on??? Rozumu brak,urody brak..stare pudlo i to jeszcze wygladajace jak szmatlawiec,wiecznie zapijaczone... nierozumiem tego goscia,zeszmacila go tyle razy publicznie a on dalej wraca i rechocze do tego.Mial mloda d**e z ktora ja zdradzal i spowrotem wrocil do tego pudla? Niepojete.Nie sadze ze chodzi o fantazje erotyczne bo jest wiele mlodszych lasek ktore by mu daly za kase to czego chce,chyba ze go watogłowa szantazuje dzieckiem itp.co do jej wieku to jest zaklamany,nigdy nie uwierze ze ma mniej niz 40 lat! Nie ma szans,musialaby chlac****alic od urodzenia lezac na solarium

Gość gość
Film z 2015 roku z października to zmieniła się strasznie na minus. Zaczela kombinować zaduzo pod YouTube bo chciała się wybić chciała się pokazać chciała wyglądać jak te młode laski Może i chciała dorównać komuś innemu i przekombinowala. ..aż boli. .. Od 2015 jest na YouTube i tak mało subów ma to stąd te nerwy. . Ja nie znam jej starych filmów. Chciała być kimś ale nie wyszło.

Gość gość
Ona jest najbardziej zaniedbana i nieatrakcyjna youtuberka jaka nagrywa,widzialam starsze i mlodsze grube i chude ale zadna nie jest tak paskudna.Nie bylo w niej zadnego potencjalu,mogla chociaz byc zadbana jesli nie jest urodziwa a wyglada jak zwykly zul.

Gość gość
22.56 Ale ma tyle lat, kiedyś miała otwartego Facebooka dla wszystkich i miała datę urodzenia i życzenia od rodziny znajomych z Kołobrzegu. .Wiec na setek ma rocznikowo 37 lat

Gość gość
Tez mysle ze nie chodzi o seks,to stara raszpla po dwoch porodach,chyba ze Pawian zaciska pierscien na wacku i zaklada jej torbe na leb.

Gość gość
Dzis 23:00 Uwierze jak zobacze dowod osobisty :-)