Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aga Cosmetic Candy (Brandy)

Polecane posty

Gość gość
Poszukaj pracy za ta granicą to i na perfumy będziesz miała jak ci z zasilku nie starcza:(

Gość gość
Ona to już poniżej godności upadła naprawdę. U Myśliwiec ktoś napisał ŻEBY SIĘ WZIĘŁA ZA CANDY BO TO JUZ JEST SZKALOWANIE I POD PROCES SĄDOWY PODCHODZI. Faktycznie ona ja publicznie obraża i mówi że jest falszywa, w dzisiejszym filmie wywlekala ze zna jakieś fakty których my nie znamy. I patrzcie jaki to osioł NA WSZYSTKO SĄ PARAGRAFY -tak mówiła w przed ostatnim filmie, że to co się mówi tu to można oskarżyć itp A dziś siada i publicznie mówi o kimś! Na to dopiero jest paragraf! Przecież ona już prześladuje z zawiści ta myśliwiec

Gość gość
Trochę jej nie wyszło chyba, bo miał być filmik o relacjach między YouTuberkami, a wyszedł głównie hejt i wiadro pomyj na dziewczyny z kafeterii, której Candy przecież nie czyta.

Gość gość
18:52 Przeciez ta osoba napisala ze z jej podatkow idzie kasa na benefity tej Candy wiec chyba logiczne, ze pracuje. Czytanie ze zrozumieniem sie klania...

Gość gość
Nie tylko z cafe bo ona ma takie komentarze , których nie udostępnia bo to kiedyś mówiła. No i pół filmu obraża K.M i ciągle do niej pije. Głównie na bólu d**y do K.M oparła ten film i ciągle wraca do tego temu w tym filmie bo Ona to tamto i daje przykład niby K.M cały ten film praktycznie nawiązuje ciągle do K.M A sens i pytania miała inne ona znów źle odebrala pytania i nagrała dno. WRaczej komuś kto zadawal te pytania chodziło o jakieś relacje ogólne, jak ona się na YouTube czuje jak to jest nagrywając itp A ona zrobiła HEJTERSki wręcz film I ciągle nie może przyjąć porażki ze K.M nie miała ochoty kontynowac znajomości wiec ja oczernia. A może naprawdę K.M nie miała o czym z nią rozmawiać no bo serio z nią to widać ze nie ma o czym ,była nachalna pewnie strasznie. A paczki sama posylala jak to nawet mówi ZE POSYLA BO TAK CHCE, tylko szkoda że na live wypomniala jej te prezenty.

Gość gość
Tak pracuje ze jej gul skacze, ze obca baba sobie kilka flakonow perfum kupiła.

Gość gość
Benefity pobierano sie na dziecku,nie na perfumy,paletki,CYCKI czy piwka!

Gość gość
19:42 Hahah, splywaj trolu! Kupila sobie z panstwowych pieniedzy, to ci powod do dumy.

Gość gość
Co ona bierze?:-D dilera niech zmieni:-D Znowu piła,na początku było cień widać jak przynosi na stolik i stawia :-) (duża postać pewnie Pawian wode oligoceńską )dlatego te cięcia bo se chlapnąć musi :-D Ona jak wypije to trajkocze i trzącha łapami. TRAGEDIA Z całym szacunkiem ale tak zniszczonej i brzydkiej baby to nie znam ,ona tej swojej niby figury i cycków to sie trzyma jak tonący brzytwy ze to takie atrakcyjne. No niestety nie jest. Czy ona z kazda widzka chce miec kontakt osobisty i uwaza i inne nagrywajace dziewczyny tez muszą?

Gość gość
I już wiemy po co tyle cięć :D

Gość gość
Co za zawzięte, zgorzkniałe babsko. Tak ma gdzieś hejterów, że aż z nerwów musi popijać bo cała się trzęsie.

Gość gość
Ostatni filmik powinna zatytułować: "Muszę się wreszcie do końca wyżyć na Myśliwcowej".

Gość gość
No widzę gorąco tutaj, chyba sobie obejrzę ten jej nowy wytwór filmowy. Warto?

Gość gość
Candy Brandy mozg ma wciety

Gość gość
Na nią nie idzie patrzeć, odrażająca jest! Co ona nawija ,chyba najglupsza osoba która widziałam na YouTube co mówi takie bzdury . Ona siedzi na krześle elektrycznym ze ja tak zuca i telepie ? Wymachuje rękami jakby jej ktoś fazy zwiększał. Babo kup peruki i odchoduj włosy bo ty masz słomę na głowie

Gość gość
O co chodzi z tym jej Fabianem? To jej były mąż? Oni do siebie wrócili?

Gość gość
Nie Dalam rady tego ogladac....ZAWISCIC?????Po jakiemu to????macha tymi rekoma jak wiatraku...I niestety znowu lekko dziabnieta.....Ona jak Miszmaszowa,sama sie nakreca.stracilam watek,ktos ogladnal do konca?

Gość gość
Mam wrazenie,ze duzo wypila...

Gość gość
Psuje reputację tej mysliwec kretynka ,ciągle wraca i wraca do tego gdzie Myśliwiec o niektórych nic nie wspomina nie mówi o niej totalnie. Ona nie może zapomnieć o niej i iść w swoją stronę? NIE ZAZDROSZCZĘ JEJ WYŚWIETLEŃ yhym a oczerni ja i insynuuje ze jest falszywa aby jej widzów zrazić do nie niej. Candy ty pusty łbie ta karma to wróci ale do ciebie, nie zdążysz się obrócić!

Gość gość
Obejrzałam, ale tak po trochu, bo więcej niż 10 minut ciągiem tego ględzenia nie byłam w stanie znieść. Candy, zaprasza nas na spotkanie, żebyśmy my, wstrętne hejterki, powiedziały co o niej myślimy prosto w twarz i żeby mogła zobaczyć jak my wyglądamy, skoro z jej wyglądu się nabijamy, bo na pewno wcale lepsze nie jesteśmy. Mówi, że zapewne zmieniłybyśmy o niej wtedy zdanie hahha. Jak zwróci mi za dojazd i ew. nocleg i obieca nie upubliczniać mojego wizerunku (bo ja, w przeciwieństwie do niej, sobie tego nie życzę), to nie ma sprawy.

Gość gość
Z tym Fabianem to miała ślub potem się rozwiedli potem znów go przyjęła a później znów on mial kochankę i go wywalila s teraz ODBUDOWUJA ZWIĄZEK MIŁOŚĆ KWITNIE I ZARĘCZYNY NA YOUTUBE SĄ NAGRANE to jest patologia

Gość gość
Jeszcze mówi ze zaprasza na Balety! Oraz pół filmu wylewa żale ze jej piszą jaka jest brzydka i co kupuje a miała mówić o przyjaźni na YouTube a ona o komentarzach nieprzychylnyh mówiła. I oczywiście tego zabraknac nie mogło żeby nie poświęciła wątku o mysliwec Karolinie i nie opowiadała jaka to ona jest falszywa i jak gra. Przy tym siedzi cyknieta bo trzeźwa nie jest, plus ma pretensje ze mówią o nie pijaczka jak pokazała 1 piwo a na innych kanałach pokazują więcej alkoholu. Tylko ze jak jest impreza ktos k***a da urywek! Pokazuje jak się bawią itp ALE JUŻ NIE NAGRYWA PIJANY a ona to robi notorycznie.

Gość gość
21:49 o matko - prawie jak telenowela :D oni nie normalni

Gość gość
21.55 Ale to nic Oliwie córkę ma z innym spoko gdyby nie to ze on z nową kobieta przyjeżdża do Candy i u niej śpią a on się widzi córka haha TO jest dopiero czad były pierwszy i były drugi ale w sumie pogodzony drugi bo juz niby zareczeni spędzają czas razem! Dla godności by ten 1 wszy ex hotel wynajął naprawdę! A ta idiotka, bo ona mądra nie jest wszystko na YouTube nagrywala w grudniu. Naprawdę to komedia i to na miano Oscara!

Gość gość
Dziabnięta dość, bo powieki jej ciągle opadają :D

Gość gość
Ale chyba każdy wie dlaczego powstała seria "Rozmowy kontrolowane"? Brandy nie wiedziała już co zrobić żeby nawiązać znowu do Myśliwcowej, to wymyśliła sobie takie oto coś, żeby mieć pretekst coby nie gadać o niej "od czapy".

Gość gość
Trzepawice ma to widać ze dziabnieta

Gość gość
Nabombniona, bo gada jak nienajedzona Miszmaszowa, czyli guru paplania bez ładu, składu i najmniejszego sensu.

Gość gość
Candy ty tłumoku pomarszczony żaden ale to absolutnie żaden facet który szanuje kobiete i chce z nią iść przez życie nie związał by się z tobą.Chyba że dla zabawy,ty przeciez zabawna taka jesteś :-D Jasne że można wybaczyć ale ty to juz desperatka jesteś i doskonale zdajesz sobie sprawe ze jedyny osobnik płci przeciwnej(bo mężczyzną go nazwac nie można) który jest w stanie cie zniesć jest Fabiab.Pozatym moze cie finansowac.Tak że moja rada -trzymaj ty się tego łocha bo drugiego takiego idioty nie znajdziesz. I naprawde nikt ci niczego nie zazdrości,raczej jesteś ewenementem nie dość ze brzydka ,pomarszczona to do tego głupia:-) Nie w tej kolejce stałaś.

Gość gość
22.08 Lahahahahaaha ale się uśmiałam. . Ale która pijaczka jest normalna? Jej mózg juz nie jest w stanie racjonalnie myśleć. Zobaczcie ile ma komentarzy pokazuje 94 a na stronie udostępnia zaledwie połowę chyba nawet mniej. . Taka szczera a chowa wszystko.