Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aga Cosmetic Candy (Brandy)

Polecane posty

Gość gość
Jasne, że nie. Przecież to pewnie przypadek, tak jak to, że nagrała identyczny film zaraz po Myśliwiec (zarabianie na YT). Mhm. Hahahaha

Gość gość
Kolejny filmik w którym mówi o K.M

Gość gość
Ma ból d**y z ta K.M A pół filmu to odpowiedzi tematów na kafe haha Ona nie ma żalu ja nic nie rusza haha A KOLEJNY FILM NAGRYWA I JEJ TON GŁOSU WREDNY WRĘCZ ZŁA JEST CHAMSKA PROSTACZKA jest tak zdenerwowana jak mówi ze aż w głosie to słychać. K.M to może i jest pazerna na paczki i te jej sprzątanie to tez takie byle jakie Ale ona przynajmniej się uśmiecha nie nagrywa ciągle filmów o kimś nie dyskutuje o zenadzie ma KULTURĘ OSOBISTĄ! I TEGO JEJ NIKT NIE ZARZUCI ZE JEST TAKA JAK ACC

Gość gość
Dziewczyny, całkowicie się z wami zgadzam. Po obejrzeniu dzisiejszego materiału z serii rozmowy kontrolowane jestem w szoku, że ona wierzy w to co mówi. Prawie w każdym zdaniu sama sobie zaprzecza. Przytaczanie non stop tej afery z Karoliną Myśliwiec jest słabe, nawet nie jest w stanie powiedzieć jej imienia ani nazwiska jak już do niej nawiązuje. Śmieszy mnie też to, że przytoczyła temat benefitów i porównała je z zasiłkiem macierzyńskim. Różnica jest taka, że ona wykorzystuje system i udaje "samotną matkę" a kobiety, które są na macierzyńskim to im się to przede wszystkim należy i odprowadzały składki z własnej pracy. Dodatkowo macierzyński nie jest na zawsze tylko wypłacany jest terminowo. 500+ nie ma też z tym nic wspólnego, ponieważ nie ma znaczenia czy ktoś jest samotny czy nie, tylko ilość dzieci. Rozumiem to, że chcę by dzieci miały dobry kontakt z tatą, ale ona tego Pawiana ewidentnie wykorzystuje i oszukuje państwo. Kiedy oni się ponownie zaręczyli? Jakoś mi to umknęło? I chyba ona nie nosi pierścionka?

Gość gość
Mam przyjaciolke od 19 lat, znamy sie jak lyse konie i nawet z nia nie pisze codziennie, bo kazda ma swoje zycie, swoje sprawy, dziecko, dom, prace. A poza tym do jasnej anielki o czym mozna pisac z obca baba ktorej sie na oczy nie widzialo codziennie?!?!

Gość gość
Co ona mowi - jest masa brzydkich, brzydszych odemnie to nie oglądam a minute wcześniej mówi WYGLĄD NIE MA ZNACZENIA. . NO OWSZEM PRZEKAZ RACZEJ NAD WYGLĄDEM BIERZE GÓRĘ, ale w jej filmach nie ma przekazu nie ma nic! A jej wygląd jest nie chlujny taka fleja. Pyta się czy co miesiąc dwa chodzi ktoś do fryzjera - tak chodzę i ja też byłoby stać gdyby nie tona tych rzeczy których i tak nie używa. Zazdrościmy jej paletek tuszy? Ale kto normalny kupi tyle tego jak nie jest w stanie zużyć? Wole mieć 2 tusze 1 paletke która mi odpowiada i jest dobra jakościowo a makijaż utrzymuje się niemal że cały dzień. Ludzie jej dają do zrozumienia ze to juz nudzi na YouTube takie zbieractwo zakupów bo nikt o zdrowych zmyslach tego nie użyje tyle i nie potrzebuje! Ona nie ma nawet tematów wartych posłuchania z przyjemności a nie dla beki. Gdyby nie film K.M o zarabianiu na YouTube to candy nie miałaby co nagrywać, a chciała jej dawalic i nagrała odpowiedz i ciągnie ja 2 film dzięki czemu temat sobie znalazła. Mam wrażenie ze ona jest upośledzona. Nie liczy subskrypcji ALE KAŻDY KTO ODJEDZIE LUB ODESZDL OD MYŚLIWIEC JEST NA WAGĘ ZŁOTA -tak dziś mówi wiec kto tu szerzy zawiść i niechec na YouTube ? Oh Candy Candy łyknij brandy

Gość gość
Pewnie łyknęła przed nagrywaniem jak zwykle.

Gość gość
Jaki czad ZAPRASZA NA BALETY BUAHAHAHAH Nie mogę z tego :) Ona innym do pięt nie dorasta a z takim słownictwem to jak ktoś ma jakieś lubiec i respekt mieć a nawet szanować. Ona nawet zarzuca "wicka" ze jej piszą słodko pierdzace komentarze no to co jej mają pisać? Jak jej słodka to zkę napiszą o bluzce ze nie ładna źle, a jak prawdę jej się pisze to już tragedia ...

Gość gość
Jak dla mnie to powinna zniknąć z yt . Tak sam z jej angielskim mieszkać kilka lat w Anglii i nadal nie potrafi płynnie rozmawiać !Sama mieszkam w Stanach Zjednoczonych od roku i miałam tylko 3 miesięcy na naukę i po roku porafię mówić płynie a nie jak ACC kilka lat i nadal nie potrafić mówić dobrze . Sama sie przyznaje do tego że kiepsko u niej z tym angielskim .

Gość gość
No tak Gracjana ma z Fabianem i tam się urodził bo mówiła ze wyjechała jak Oli była mała. . Nie wiem ile ten mały na lat ale coś koło 9 napewno to wstyd nie znać języka jeszcze Ale kasę. Brać z państwa tooo tak.

Gość gość
Po polsku też nie potrafi się wysławiać, a już zwłaszcza pisemnie, więc co się dziwicie, że nie zna angielskiego.

Gość gość
Nie dziwie się że Anglicy mają dość polaków . Nie pracuje a tylko kasy bierze

Gość gość
16.50 No tak racja. Blondynka - urzekło mnie to słowo z jej filmu BO JESTEM BLONDYNKĄ? ?- SĘK W TYM ZE JEJ WŁOSY TO NIE BLOND to nie wiadomo co to przedstawia :( tzn w sumie wiem OBRAZ NĘDZY I ROZPACZY

Gość gość
Wy jacyś poeabani jesteście czy tu na tym temacie pisze sama ze soba jakas jedna debilka? Przeciez tych vlogow to nie ogladaja normalni ludzi tylko stukniete zyciowe p*****ly a w dodatku wiekszosc tych wpisow i subow tam to lipa.

Gość gość
Karma wraca - to co jak napisze ze ma włosy żółte to mi karma takie włosy wróci hahaah A jej karma nie wróci za obgadywanie jawne Karoliny Myśliwiec? Gdzie logika wypowiedzi?

Gość gość
Niedługo większość tematów będzie tak wyglądać. Jakaś idiotka nagrywa swoje wypierdy na jakimś tam portalu a inne jej podobne albo się nimi beda zachwycac albo beda sie drzeć,że im śmierdzą.....takie wojny podjazdowe idiotów bez życia,siedzących 24 h w necie.

Gość gość
Jak ona mowi, ze jest samotna matka, skoro z ojcem corki zyje w przyjazni i lata do. niego na wakacje a on do niej na Swieta, a Fabian-Pawian z nimi mieszka? Dal jej na cycki, sponsoruje ja, byly publiczne zareczyny. To jaka ona samotna matka?

Gość gość
17.26 No ona jest umysłowo chora

Gość gość
Jak się nazywa film w którym jej się oświadcza ?

Gość gość
Już jedna widzka skomentowała, że my na forum obrażamy biedną Candy i jeszcze te jej biedne widzki też. Odpowiedź Candy, cytuję (pisownia oryginalna): "Czlowiek czlowiekowi wilkiem:)) To ludzie ludziom zgotowali ten los.....jakie to bliskie,co? szkoda...ale ja wierze ze nawet TE pasozyty kiedys sie zmienia i bedzie im WSTYD!!!Bo bycie rodzicem...zmienia calkowicie system wartosci! A ja jestem PRZEKONANA,ze 99% z tych forum...to DZIECIAKI,GOWNIARSTWO,MLODZIEZ!!!!!dzieki,pozdrawiam"

Gość gość
Powiedział pasożyt, który żeruje na hajsie podatników kraju, którego języka nawet nie zna.

Gość gość
a na czym polegał jej konflikt z karoliną myśliwiec bo nie jestem w temacie?

Gość gość
Aga już od picia paliwa jądrowego bo to z pewnością nie są lekkie trunki które ona spożywa to jej się w głowie coś popitoliło.Tak naprawede to ona musi być mega zakompleksiona,niedowartościowana i dlatego ją to wszystko tak jadowi.Chce dobrze (w jej mniemaniu) a wychodzi jak zwykle.Czego sie nie dotknie to się rozpada.Tak serio to mi jej poprostu żal.Ona nie wie co czyni.Nie kontroluje już tego co plecie ozorem.Uzależniona od głupawego Pawiana, bo chyba zdaje sobie z tego sprawe robi z siebie z filmu na film coraz wiekszą idiotke. Ma napady furii i to wynika z niemocy.Facet który szanuje swoją kobiete nie chciałby żeby wyglądała jak tania zdzira. To że dał kase na zabieg to ok tyle że ta teraz swieci tymi cyckami gdzie popadnie.A to raczej nie o to powinno chodzić.Dla mnie to jest sponsoring nic poza tym żaden związek.

Gość gość
To cofnij się do tyłu o 2 strony około tam.jest cały opis dlaczego się poklocily BO Acc chciała kontakt codziennie a K.m nie miala czasu jej odpisywać i nagrywać się na mesenger to nagrała Candy pijana live o Karolinie ze niechce karolina się z nią przyjaznic

Gość gość
Bo Myśliwiec nie była wystarczająco zaangażowana w ich "przyjaźń" według Candy, czyli nie odpisywała od razu na jej codzienne durne wiadomości na temat pogody. No i się zaczęła jazda, że Candy taka pokrzywdzona, Myśliwiec zła. Candy zrobiła live'a, w którym jechała strasznie po Karolinie, puszczała jakieś nagrania i cytowała słowa wycięte z kontekstu, które miały udowodnić, że Myśliwiec ma w d***e swoich widzów i Candy. Karolina odpowiedziała filmikiem, gdzie pusciła całe nagrania i udowodniła, jaką ściemę waliła ACC. No a potem ACC zrobiła odpowiedź, gdzie niby pokazywała "dowody", które znowu były oczywiście skrajną manipulacją faktami. A na koniec obie wszystko pousuwały, przestały się kumplować. Ze strony Myśliwiec to był koniec tej dramy. Natomiast ACC regularnie ma jakiś ból d**y związany z Myśliwiec.

Gość gość
Dla mnie to w ogóle dziwne (nie pisze tylko o ACC) szukac sobie koleżanek na YT, kiedy każdy srednio rozgarniety wie czym to się skończy. Juz bardziej do mnie trafia ten cały media craft, ze większy kanał promuje mniejsze na zasadzie umow partnerskich, a nie ze niby spijamy sobie z dziobkow, posylamy paczki, a tak naprawde jedna drugiej by gały wydrapała.

Gość gość
A i sądzę ze większość najbardziej zajadliwych komentarzy tutaj piszą byle "kolezanki" z jutjuba ACC.

Gość gość
Dobra, obejrzałam ten filmik i szczęka mi opadła. Ile jadu się z niej wylało pod koniec. Kiedy do niej dotrze, że nikt jej niczego nie zazdrości? Bo nie ma czego, naprawdę. I skoro emigracja tak dużo jej odbiera, to kto ją zmusza do siedzenia w Anglii? Hm? Do Polski nie wróci, bo nie znajdzie pracy ani tyle benefitów nie dostanie. Ja jej absolutnie tego nie zazdroszczę, bo mam pracę, pieniądze i mogłabym sobie kupić milion paletek, których nie zużyję do końca życia. Ale po co? I tak, Candy, właśnie wyszło jak nie czytasz kafeterii, skoro poruszyłaś wszystkie kwestie omawiane w tym wątku. WSZYSTKIE. Tylko oczywiście poprzekręcała je tak, żeby wyjść na ofiarę.

Gość gość
Nie zapomnijcie dziewczyny, ze Nam PLACA za pisanie tutaj. I w.99%to sa kurturalne wypowiedzi. Czasem ktoras ponioslo, ale odrazu zostalo sprostowane.Nikt nie jest bardziej wulgarny Od samej Brandy

Gość gość
Ja wczoraj napisalam tu o perfumach, ze bardzo duzo ich kupuje i BENG dzisiaj Brandy wyskakuje z tematem perfum :D jesli ktos mial jeszcze watpliwosci, ze ona jest chora psychicznie, to mysle ze dzisiejszy film rozwial wszystko. I tak na koniec do Ciebie Brandy bo wiem ze to czytasz: nazywasz nas pasozytami? Tak sie sklada, ze tez mieszkam w UK i z moich podatkow odciagana jest kasa na takie beneficiary jak ty, wiec kto tu jest pasozytem? Benefity brac to pierwsza a jezyka sie nauczyc to nie? Wlasnie przez takich nierobow mamy taka a nie inna opinie za granica.