Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rossmann C.D.

Polecane posty

Gość gość
hej kiedy jest premia za inwentaryzacje? teraz w marcu po 20?

Gość gość
Gdzie w aplikacji klub Rossmann wyświetla sie ilość zebranych punktów czy środków?

Gość gość
Jak chce wysłać zwolnienie do kadr a nie chcę dawać w sklepie to jak zatytułować, aby trafiło tam jak najszybciej? Czy wcześniej trzeba zadzwonić do kadr i zgłosić, że bedzie pocztą a nie przez sklep? Napisać np. Kadry -zwolnienie L4 i znać nazwisko kadrowej ?

Gość gość
przykre to jest, moja siostra jest na macierzyńskim w biedronce i normalnie idzie na imprezę zakładową, a my.... szkoda gadać, a najlepsze jest to, ze wg prawa i polityki centrali naszej firmy jesteśmy pełnoprawnymi pracownikami.. szkoda, że tylko kierowniczki mają to gdzieś

Gość gość
czy brał ktoś w naszej firmie urlop bezpłatny??? kierownicy robią problemy??jak to wygląda

Gość gość
Będąc w aplikacji Klikasz na 3 kreski po lewej stronie u góry. Potem klikasz na swój adres mailowy. Nastepnie na ikonke pracuje w rossmannie i schodzisz na dół strony tam na czerwono wyświetla się stan środków :-)

Gość gość
Zależy ile potrzebujesz tego urlopu. U mnie laska brała miesiąc to nikt problemu nie robił :-)

Gość gość
Nie wiecie kiedy puszcza wypłaty? Bo kadrach nie odbierają

Gość gość
Co miesiąc te same pytania o wypłaty. Jestem osobą tolerancyjną i spokojną ale weźcie się wreszcie ogarnijcie i przestańcie co miesiąc pisać to samo "kiedy wypłata?". Wypłata będzie jak przyjdzie.

Gość gość
z bezpłatnym to różnie, zależy jaka kiero

Gość gość
a wypłata do 10 na koncie będzie na pewno :P

Gość gość
potrzebuję 6 miesięcy urlopu bezpłatnego.

Gość gość
A ja sie nie dziwie jesli chodzi o pytania w kwestii wyplat. Jesli starczaloby od wyplaty do wyplaty nikt by nie wpadl na pomysl pytania. A tak to nie mozemy sie doczekac do wyplaty poniewaz zwykle po pierwszym nie ma juz prawie kasy ( ja mialam 150 zl do 10go) i nie jest to uwierzcie mi kwestia zlego gospodarowania sie a ilosci kasy w stosunku do wydatkow i cen jakie mamy w tym kraju. Ja w okolicach wyplaty moze nie pytam co miesiąc tu na forum ale zagladam czy ktos juz ma bo odrazu polowe musze wydac na rachunki ect. Troche serca dla siebie Kobietki, siedzimy w tym samym przeciez.

Gość gość
Kochana u nas wieloletnia pracownica dostala taki urlop ale u niej byly to bardzo wazne powody prywatne i nie miala wyjścia. Z tego co pamietam wpierw zglosila taka potrzebe kierownikowi, potem zas miala o tym rozmowe z kierownikiem regionalnym. Dodam ze to pracownik naprawde ceniony przez zespol. Potem wrocila i pracowala jak zwykle.

Gość gość
Ja wiem, że wiele osób ma raty, nie starcza im do 10 itp., itd., ale pytanie co miesiąc o to samo jest nie poważne. Od pytania"kiedy będzie wypłata", wypłaty szybciej nie będzie. Jak będzie wypłata to po prostu niech ktoś napisze, że w tym i w tym banku już jest i po sprawie.

Gość gość
czy teraz po 20 jest premia za inwenataryzacje?

Gość gość
Zwolnienie wysylane poczta bezposrednio do kadr nalezy adresowac: Rossmann SDP Sp. z o.o. Dział kadr i płac - sklep (nr sklepu) Ul. Św.Teresy 109 91-222 Łódź

Gość gość
Oj wiem wiem, te pytania zdaje sie zawsze beda sie pojawiac. Na umowie a wlasciwie na aneksie do umowy mamy date 10 danego miesiaca. Kiedys bylo tak ze zazwyczaj wyplata byla 8,9 danego miesiaca wiec wielu pracownikow mysli ze nadal tak bedzie a to sie zmienilo. Czasem pojawi sie 9go po południu. Wiele lat jednak byla duzo wcześniej bo umowa wskazywala do 10 danego miesiaca, ale mysle ze ciagle telefony i pytania były uciazliwe dla kadr stad ustalenie ze 10ty i koniec. Ale ja jestem wyrozumiala, bo sama czekam :) nic nie poradzisz ;) ten temat walkowany byl jeszcze na starym wątku.

Gość gość
Ale do sklepu musisz i tak naisac od kiedy do kiedy zwolnienie i musza Ci je zalogowac a kopie i tak do sklepu dostarczasz zeby mialy podstawe do zalogowania.Ewentualnie potrzebujesz zgody kierownika ze nie dostarczasz zwolnien do sklepu tylko do kadr.Obowiazek to dostarczyc w miejsce prscy czyli sklep

Gość gość
My dostałyśmy z okazji naszego święta używane przez klientów testery szminek :) I to dosyć mocno zużyte. Byle jak najtaniej. Idealnie odzwierciedla to jaki stosunek ma do nas KS i cała firma.

Gość gość
Znajoma dostała bezpłatny urlop, kiedy wyjeżdżała za granicę na kilka miesięcy i sami jej to zaproponowali, jak chciała złożyć wypowiedzenie :) wróciła i dalej pracuje.

Gość gość
U nas były tylko czekoladki na dzień kobiet - kilka kulek. Testerów żadnych nie dostałyśmy :(.

Gość gość
Co do wypłaty to zawsze pisali na aneksie o podwyżkach ,że wyplata jest płatna 10 każdego miesiąca.Na dwóch aneksach z listopada i sprzed roku również pisze to samo .Nigdy nie bylo "do"10 .Co do premii inwentaryzacyjnej to rok temu byla 18 marca .

Gość gość
Dziękuję Ci drogi Rossmanie za najbardziej zje...dzien kobiet ever, tyle bydla ile dzisiaj to nigdy nie bylo, mowie o Klientach bo inaczej tego sie nie da nazwac, my we 3 prawie caly dzien, dziur pełno, puste polki i wiecznie zje...dlaczego ten produkt nie jest w promocji albo tamten, mysle ze lepiej mozna było przemyslec ta promo i moze dac znac wcześniej zeby nas bylo więcej, nienawidze juz tej pracy

Gość gość
Nie narzekajcie,pracownice np. Biedronki czy Lidla mają o wiele gorzej, ciężej ,więc doceńcie swoją pracę i godziwe wynagrodzenie. Miłego wieczoru.

Gość gość
"Godziwe wynagrodzenie"... w Biedronkach kasjerki zarabiają drugie tyle, mają stałe grafiki, "trzynastki" i jeszcze podobno maja jakies karty zakupowe doładowywane. W Lidlu też zarobki znacznie wyższe, tam każdy kasjer ma ponad 2 tys na rękę.

Gość gość
A ja słyszałam co innego, i to z pierwszej ręki. M.in. to, że nie mają tam nocek trwających 12 godzin. Poza tym ostatnio wszędzie się rozpisują o wysokości płac w Biedronkach i Lidlach właśnie.

Gość gość
Wolałabym nie dostać nic niż wymaziany tester szminki (który i tak wylądował w śmietniku) używany przez cholera wie ile osób z cholera wie jakimi bakteriami, chorobami albo wirusem opryszczki w prezencie.

Gość gość
Pracownik Lidl etat 3/4 na początku na pewno nie ma 2000zł na rękę ,nie piszcie bzdur opierając się o informacje z gazet, dostawy są codziennie, i to nie takie jak w Rossmannie,promocje 2x w tyg. się zmieniają,nie co ok.8 dni. Zawsze możecie zmienić pracodawce ale jak to mówią -wszędzie dobrze tam,gdzie nas nie ma☺