Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rossmann C.D.

Polecane posty

Gość gość
Jeżeli nie pracowałas roku to srednia z tych mies.ktore przepracowalas

Gość gość
Klienci aplikację klub Rossmann mogą instalować od 10 kwietnia wtedy pracownicy też powinni ją zainstalować a usunąć pracuję w Rossmannie dziewczyny wam kierownicy ani asystenci nie przekazują takich informacji jak promocja kolorówka czy ten klub Rossmann? odpowiadam kolejny raz na takie pytanie i się dziwię może trzeba zasugerować ks czy nawet kr ze wypadałoby aby był lepszy przepływ informacji później świecie oczami przed klientami i to wy wychodzicie na te głupie ja jestem asystentem i co się nowego dowiaduję przekazuję dalej wszystkim bez względu na stanowisko

Gość gość
U nas pismo o aplikacji rossmann wisi od pond tygodnia, jak nie 2 na socjalu. Wcześniej, gdy wchodziła testowa po prostu każdy musiał sobie również przeczytać. O kolorówce też już wiemy.

Gość gość
U nas tez wisi wszystko plus jest wpiete do segregatora informacji. Kto chce ten znajdzie, ale nie kazdemu zie chce

Gość gość
Na Pomorzu kr to sobie żarty robi z wydajnością bo kiedy jeść , spać ? Na nic nie ma czasu

Gość gość
Czy wasi kierownicy tez jak się denerwują to was popychają o inne takie . Jestem nowa i mnie to zaskakuje jął patrzę mnie to nue dotyka bezpośrednio ale wiszę jakie rzeczy się wyprawia

Gość gość
Praca w rossmannie jest fajna, lubię ją, ale grafik, atmosfera jest okropna. Nie chcę mi się chodzić juz do pracy, bo nawet nie wiem jak ks zmieni mi grafik, czy wyjdę o 13 czy 16 mając od 6. Powiem wam, ze ostatnio grafik u nas zmienia się codziennie. Nie możesz nic zaplanować bo tel przyjdź do pracy, albo masz wolne, a na drugi dzień jednak przyjdź do pracy i tak w kółko jestem asystentem i juz mnie to meczy. Nie chce dziewczyna na sklepie pokazywać mojego zniechęcenia, bo to się udziela, ale naprawdę mam juz dosyć zapieprzasz u nas za 5 a i tak wiecznie jest źle. Zostajesz za darmo po godzinach, bo masz zlecone zadanie, które musisz zrobić a w czasie pracy nie masz na to czasu bo ks wymyśla ci milion rzeczy których jej się nie chce zrobić.. u nas asystenci dobrze żyją z zastępca i kasjerkami. Pracuje juz tam trochę i myśle nad zmiana pracy.. a no i wychodzenie pol godziny po skończeniu pracy, bo jesteśmy zmieniane o równej godzinie kończenia pracy.. u was tez się tak psuje? Kiedyś tak nie było..

Gość gość
Dziewczyny czy któraś może wytłumaczyć jak krowie na rowie co należy zrobić z aplikacją pracuje w rossmannie i z klubem rossmann ? Jestem na l4 ciążowy i nie mam żadnego dostępu do bieżących informacji. Liczę że znajdznajdzie się jakaś dobra dusza. ;)

Gość gość
Najpierw odinstaluj aplikację pracuje w rossmannie, a później ze sklepu należy pobrać aplikację klub rossmann. Należy jednak pamiętać, żeby zalogować się na te same dane, bo przepadnie Ci ta suma, która uzbierałas :)

Gość gość
My tez pracujemy darmo , tylko ze przychodzimy na 6 a logujemy się od 8 bo dużo leouutow w tym miesiącu i mali czasu

Gość gość
do dziewczyny z 7:39 doskonale Cię rozumiem sama mam podobnie, na początku było więcej swobody i to wszystko było naturalne teraz staje się męczące jak u was kr? może można z nią pogadać o tych zmianach grafikowych? a jeśli nie to anonimowo wysłać jej sms i opisać sytuację grafik zgodnie z prawem może się zmienić ale w przypadkach l4 i uż a nie z powodu "widzimisię" czy niekompetencji kierownika zanim zrezygnujesz i zmienisz pracę skoro i tak zamierzasz to spróbuj zawalczyć - to też się udaje :) a co do wychodzenia po czasie sms do rewizji z informacją do której ktoś miał pracować a o której wyszedł i tyle wszystko jest do sprawdzenia

Gość gość
do 8:45 kr jest bardzo za ks i nie potrafi zrozumieć tego co się u nas dzieje, twierdzi, że skoro jest potrzeba zmiany to tak musi być. W ogóle nie da złego słowa powiedzieć na ks. Wiele dziewczyn próbowało i pod koniec umowy dostały kwitek na do widzenia. Kr nie raz widzi, że pracujemy za darmo i nawet słowem się nie odezwie. Myślę, że ona po prostu nie chce widzieć problemu, który jej osobiście nie dotyka. Dopóki znowu nie zaczną się u nas masowe zwolnienia na widzimisię. A jak z rewizją? Wziąć numer z pracy do rewizora i wysłać mu przykładowo: " Skończyłam 14:00 wychodzę 14:30 sklep ten i ten? "

Gość gość
poczekaj parę dni uzbieraj parę takich sytuacji gdzie ktoś wylogował się o 14 a wyszedł pół h później np. i wtedy wyślij takiego sms do rewizji a skoro kr jest taka to myślę, że trzeba do jej przełożonego dyrektora sprzedaży i tyle albo bezpośrednio do centrali zmiany zmianami spoko każda się godzi raz na jakiś czas ale nie notorycznie to chore i nie ma do tego prawa

Gość gość
Pko ma

Gość gość
pko nie ma, nie kłam i daruj sobie to motanie

Gość gość
Jak można pracować za darmo!dziewczyny nie ma czegoś takiego jak praca bez logowania!To wy jesteście sobie w 50%winne bo zgadzacie się na to!a kierownik za takie coś z miejsca zostanie zwolniony!wszystko jest na kamerach!Właśnie przez takie osoby które za wszelką cenę chcą pokazać że wszystko da się zrobić. ...z tym ze wiele ralobia poza rejestrowanym czasem pracy pokazują Kr ze da sie wszystko zrobić. ...z dzisiejszymi wymaganiami centrali nie ma możliwość wszystkiego zrobić i ogarnąć wydajność.Ale jak koleżanki będą pracować za darmo to wiecznie będziemy narzekać. Ja lubię tą pracę pracuje już prawie 10 lat tez mam ciężkie dni ze płakać mi się chce ...A ta wydajność to polecam zrobić sklep z kierownikami regionalnymi i im polecić wykonanie w m-c wszystkich zadan i przytyć z uśmiechem na twarzy zrobić wydajność i dziennie mówić 300 klienta dzień dobry przy pracy 7h a w weekend 600 razy dzień dobry przez 12h z uśmiechem na twarzy przy masie innych obowiązków na raz!!!!

Gość gość
Ma pko, ma :)

Gość gość
A może ktos po ludzku napisać czy jest a nie w ciula robić

Gość halo nie kłamać
PKO NIE MA!

Gość gość
odpowiadam po ludzku, mam konto w pko w tej chwili sprawdziłam i nie ma wypłaty żal mi tej idiotki co sieje zamęt po złości

Gość gość
Pko jak ma to po 10 godzinie zazwyczaj

Gość gość
Wyplata w poniedzialek wiec darujcie sobie wkrętki

Gość gość
pko bp sa właśnie się wylogowałam z konta, wypłaty nie ma

Gość gość
No to mówię, ze pko ma

Gość gość
a ty myślisz,że nie zgłaszana jest praca za darmo??? 2 lata temu przed inwenturą 3 dni miałyśmy przychodzić po 6 godzin za free. zgłosiłyśmy gdzie się da i dostałyśmy po kilku dniach poprawioną umowę zlecenie 80zł brutto nie tylko wypisaną na dzień inwentury, a na 3 dni wstecz. czyli każda z nas przepracowała 30h za szalone 80 brutto, czyli 2,66 za godzinę oczywiście brutto

Gość gość
Wypłata będzie w poniedzialek

Gość gość
Kiedys wyplata byla zawsze 7go jesli 10ty wypadal w poniedzialek albo w weekend. Od kilku miesiecy jednak nie spiesza sie z przelewami i niestety na weekend kasy nie bedzie, dopiero w poniedzialek

Gość gość
potwierdzam, pko nie ma, nie wprowadzajcie w błąd dziewczyn które mają konta w innych bankach i czekają na przelewy

Gość gość
U nas tez nikt nie raczy Cie szybciej zmienic kiedy idziesz do domu, nawet jak poprosisz. Koncze prace o 15 to wychodzę o 15, a nie o 15:20 albo 15:30 bo o 15 dopiero schodze z kasy. W miesiacu robi sie z tego dodatkowe kilka godzin pracy za darmo.

Gość gość
moja kiero 3 razy już wczoraj dzwoniła pytać kiedy kasa, bo znów wydała wszystko na pvmy i mówiły że w poniedziałek