Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rossmann C.D.

Polecane posty

Gość gość
Dziewczyny jak wypracujecie tylko swój etat 3/4 to jaką macie kasę np za 150h? Pytam bo przeszłam z pół etatu (mialam przez studia) i nie wiem jakiej kasy się spodziewać

Gość gość
Jakie wy jesteście próżne

Gość gość
Ale Ty jesteś PEŁNA :) to tak trochę niemiło piszesz nam tutaj;

Gość gość
i jak jest ta wypłata ??:D

Gość gość
Biedne kobiety, które nabrały se kredytów i nie umieją wyżyć. Śmieszne jesteście. A życzę wam żebyście dostały tą wypłatę w poniedziałek o 17'

Gość gość
A Tobie życzę żebyś zdechla larwo wredna

Gość gość
Po wypowiedziach właśnie widać kogo teraz zatrudnia firma dawniej tego nie było

Gość gość
hhaha ja jebne co za suki :D

Gość gość
kiedy -49% na kosmetyki?

Gość gość
Szkoda ze was zgłosić nie idzie, inaczej byście śpiewały

Gość gość
Jezus... do klientów też jesteś taka pyskata? Ciekawe jak dostałaś się do firmy,pewnie była dodatkowa rekrutacja ,zrobiłaś dobrze i masz prace. :D

Gość gość
A co Cie interesują cudze kredyty. Z pensji rossmanna stać Cię na zakup mieszkania samochodu? Nie sądzę. Teraz Większość zatrudnianych dziewczyn to gówniary na studiach które są na utrzymaniu rodziców i myślą że jak ktoś może nie mieć kasy do następnego. A no może! Rachunki, dzieci, może i kredyty ale po to by żyć lepiej a nie słuchać obraz od młodych które nic o życiu nie wiedzą.

Gość gość
Do 14:59 brawo !!! Owacje na stojąco, z ust mi to wyjełaś nie nawidze takich darmozjadow co żyją z garnuszka rodziców i nie mają pojęcia co to prawdziwe życie. Ważne że weekend wolny i można na imprezkę polecieć:-)

Gość gość
Tak sie składa że jestem matką samotnie wychowujaca dziecko, przez prace w rossmannie nie mam zasiłków bo wszystko przekracza, mieszkam sama i zawsze mi starcza na wszystko, zawistne małpy.

Gość gość
do gość dziś "Koncze prace o 15 to wychodzę o 15, a nie o 15:20 albo 15:30 bo o 15 dopiero schodze z kasy" U nas schodzę np. 14:55, czasem 14:58, z 5 min. się liczymy i wylogowanie, ubieram się i max. 15:10 wychodzę po sprawdzeniu do domu. Co robisz do tej 15:30? Masz jeszcze coś zleconego na zapleczu? Ktoś wcześniej pisał o przychodzeniu na 8:00, ale konieczności bycia na 7:45. Tak jest chyba wszędzie, w procedurach jest jasno napisane, że pracownik ma być 15 min. wcześniej przed rozpoczęciem pracy. To czas, w którym mamy sobie przygotować reklamówki na kasę, rolki, zaznajomić się z ewentualnymi nowymi pismami itp. Do gość dziś "Dziewczyny jak wypracujecie tylko swój etat 3/4 to jaką macie kasę np za 150h? Pytam bo przeszłam z pół etatu (mialam przez studia) i nie wiem jakiej kasy się spodziewać" Tego nikt Ci nie napisze, inne stawki ma asystent, inne kasjer, wreszcie w obrębie stanowiska każde województwo ma inną stawkę godzinową, z tego, co tu pisano to kasjer ma od 13-20 zł brutto.

Gość gość
Do 14:40 Nie, ale już widać jak ty sie dostałas tam :D

Gość gość
Pewnie jadasz pasztetową codziennie :D może wtedy też mnie było stać

Gość gość
Jak się to czyta to zastanawiam się czy Wy jesteście normalne tak się odrzucać obelgami wstyd i to sama dojrzałe kobiety

Gość gość
Dawajcie pieniądze tylko kierowniczki. Wstrzymać

Gość gość
A ja myślę że dojrzałe kobiety nie mają czasu tkwić na tym przebojowym forum. Bo mają 1000 ważniejszych spraw. Ja tez wychowuje samotnie dziecko nie mam swojego mieszkania i nikt mi pieniędzy nie daje najtańsze mieszkanie jakie mogłam znaleźć w Krakowie to 800 zł miesięcznie a gdzie jeszcze jedzenie i potrzeby dziecka. Sobie odmawiam a i tak ledwo starcza.

Gość gość
Kurde juz naprawdę mogliby te wypłaty puścić wczoraj !! Weekend bez grosza :(

Gość gość
Jest tu ktoś z Regionu 34-2

Gość gość
Możecie sobie tu narzekać ile chcecie a i tak nic nie zrobićie. Rossmann ma prawników, kasę i wszystkie sprawy wygra.

Gość gość
A jakie stawki są na zachodzie polski? Bo podobno na zachodzie i podkarpaciu są najniższe w Polsce.

Gość gość
Wiecie może kiedy podadzą wyniki dofinansowan wczasów letnich?

Gość gość
I kasy ni ma :-(

Gość gość
Wchodzę na to forum co kilka dni by sprawdzić co nowego w firmie słychać, bo jestem na macierzyńskim, ale żal czytać co niektóre wypowiedzi. Ciekawe czy jakbyście nie były anonimowe to też rzucałybyście mięsem na prawo i lewo.

Gość gość
Za rossmanowską pensje żyje się od 10 do 10 i tak nie starcza.własnie dobrze ktos napisał ze te co są na utrzymaniu rodziców to nie muszą mieć dzis wyplaty,obiadek zjedzą u mamusi.jeszcze są takie które mają bogatych mężów,tym tez jest wszystko. jedno.za tą pensje normalny człowiek nie wyżyje chyba ze żre pasztesz

Gość gość
Nie płacić regioregionalnym i kierownikiem darmozjadów

Gość gość
dłużej będziesz miała...