Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rossmann C.D.

Polecane posty

Gość gość
Znów weekend bez kasy

Gość gość
I co macie kase

Gość gość
Wyniki kto się dostał na wczasy będą do końca kwietnia

Gość gość
czy nie łatwiej sprawdzić czy wpłynęła wypłata?? ile czasu zajmuje sprawdzenie stanu konta a ile pisanie i czekanie na odp tutaj... nie rozumiem tego. I nic nikomu do tego czy starcza czy nie starcza... Wchodzę i sprawdzam. Po co te ciągłe pytania? Co miesiąc to samo.. Jaki Wy poziom reprezentujecie? Od napisania "kiedy wypłata" - szybciej nie wpłynie. A dziewczyny, które piszą, że mają wypłatę a jej nie mają... no cóż. Trolujcie sobie dalej. Jak widać łatwiej pytać po stokroć, niż sprawdzić samemu... Hehe :))

Gość gość
Wiecie może czy od 10ego szykuje się jakąś kolejna promo typu 2+1?

Gość gość
Też się zastanawiam, czy będzie nowa, ale nie widzę zwiększonej ilośći asortymentu z danego działu...jak miała się zacząć chemia, to same pudła chemiczne poprzychodziły w dostawie...teraz nic, więc chyba nie bedzie

Gość gość
Skoro będzie kolorówka, to nie będzie nic 2+1.

Gość gość 123456
Cześć, czy wiadomo coś komus na temat jakiegoś projektu firmy gdzie kierownicy na prośbę KR prosza o nazwe i symbol naszych prywatnych telefonów?? jak dla mnie to trochę dziwne??/

Gość gość
Z telefonem to pewnie chodzi o to czy każdy ma aplikacje i gdy mają info że ktoś nie ma założonej A ma przystosowany telefon to będą dochodzić dlaczego

Gość gość
Dostaniesz etui na telefon.

Gość gość
A mozna juz zmienić aplikacje pracuje w rossmannie na rossmann ?

Gość gość
Predzej beda sprawdzac czy korzystamy ze swoich aplikacji rossmann na swoich telefonach I czy nie "uzyczamy" jej innym, by wiecej kasy na nia zebrac. ;)

Gość gość
Dostaniemy etui na telefon z logo Klubu Rossmann!

Gość gość
czy u was godziny sa sprawiedliwe rozdzielane czy bywa np tak ze ktos ma goly etat a ktos 30 nadgodzin

Gość gość
u nas kierowniczka stara sie dawać godziny po równo fakt nie zawsze sie da tak wycyrklować ale w sumie 4-5 godz. różnicy jest do zniesienia :)

Gość gość
U nas jest raczej bardzo speawiedliwie, wiadomo jak ktos idzie na urlop albo bierze chorobowe to co innego

Gość gość
U nas są spore rozbieżności. Ulubienice mają najwięcej nadgodzin.

Gość gość
U nas też nie ma sprawiedliwości!!! Jest to bardzo wkurzające, tym bardziej że my widzimy że się da troszkę to zmienić i będzie bardziej fair. Np. Osoba co ma dużo nadgodzin przychodzi od 10-20 a osoba (równie dobry pracownik) bez nadgodzin ma od 15-20. Wystarczy je zamienić i już jest mniejsza różnica,ale nasza kierowniczka jest na to zagłupia :)

Gość gość
Ja daje godziny dobrym i zaangazowanym pracownikom. Ta czesc ktora przychodzi odbebnic zmiane i nie jest efektywna w pracy, raz na ruski rok nie zostaje dluzej w naglej sytuacji bo nie i juz, nie anagazuje sie prace to pracuje minimum swoich godzin. Dodatkowymi godzinami moge jedynie docenic i nagrodzic osoby ktore cos z siebie dają i sa chetne do pracy. Tyle.

Gość gość
Brawo dla Pani/Pana wyzej!:) dobry kierownik.

Gość tatry
17.05 - ojej, straszne te godziny masz 15 - 20. Nie myślałaś o zmianie na inny Rossmann?

Gość gość
Założą nam podsłuchy

Gość gość
Dziewczyny, chciałabym Was prosić o pomoc. Trochę mi głupio, ale zaryzykuję - mój facet jest kierownikiem w R. Podejrzewam, że ma romans z regionalną. Nie chcę podawać danych, ale chodzi o Warszawę, regionalna to atrakcyjna blondynka. Czy słyszałyście kiedyś o podobnej sprawie u Was w firmie czy to raczej mało prawdopodobne? Tak, wiem - powinniśmy prać brudy w domu, powinnam ufać albo szukać dowodów w inny sposób, ale dotarłam do takiego punktu w życiu, że mogę tylko powiedzieć "pogadamy jak będziecie na moim miejscu" (chociaż Wam tego nie życzę). Wiem, że nikt nie odpowie mi wprost na moje pytanie, ale może któraś słyszała o podobnej sytuacji i z racji na anonimowość coś napisze... Bardzo Was proszę...

Gość gość
Do 18:18 Brawo, brawo Jak jesteś usłużnym robolem, donosicielem i cwaniarką to jesz szyneczkę z masełkiem, dzięki dobroci i wspaniałości Pani kierownik i tej cudownej firmy. Jak tylko spróbujesz mówić co myślisz, nie stawiać się na każde zawołanie, nie włazić w tyłek szanownemu kierownictwu sklepu - firma srogo cię ukarze, będziesz żreć chleb ze smalcem. Żyjemy w kraju, w którym pensje na naszym poziomie nie dają możliwości godnego przeżycia miesiąca a oni jeszcze chcą nas szantażować. To nie jest godne pochwały ale wstydu. Wstydź się firmo za takie metody, ale one są standardem obsługi pracowników. Takich haniebnych standardów jest jeszcze wiele.

Gość gość
Do Pani kierownik co tak godziny "sprawiedliwie" rozpisuje chyba lepsza forma sprawiedliwości byłoby rozliczać każda osobę z jej pracy a nie karać wedle własnego uznania kierownik jest tylko kierownik nie właściciel i jak każdy może spodziewać się kontroli a ilość rozpisanych godzin tez może podlegać każe... także do innych kierowników -lepiej tego nie praktykować...

Gość gość
Do Pani kierownik co tak godziny "sprawiedliwie" rozpisuje chyba lepsza forma sprawiedliwości byłoby rozliczać każda osobę z jej pracy a nie karać wedle własnego uznania kierownik jest tylko kierownik nie właściciel i jak każdy może spodziewać się kontroli a ilość rozpisanych godzin tez może podlegać każe... także do innych kierowników -lepiej tego nie praktykować...

Gość gość
Najgorsze co jest to moja ks przychodzi do pracy i odbębnia swoja robotę. A za nią pracują asystenci i kasjerzy. Ona wyłozy tylko płatki kosmetyczne.Reszte zleca innym.

Gość gość
A może ks robi taka atmosfere w pracy, ze część z nich nie chce zostawać w pracy dłuzej? Nigdy nie chwali tylko ciagle krytykuje i daje notatki, że czlowiekowi odechciewa sie starania by dobrze pracować. Rozumiem, czasami mozna cos zle zrobić ale niech grzecznie zwroci uwagę , wytłumaczy albo niech to bedzie uwaga taka konstruktywna. Mozna pogadac niz karac go mala iloscia godzin . A moze te osoby nie moga zostawac dłuzej, brac wiecej godz. z jakis waznych przyczyn?My mamy taką ks, że nikt jej nie lubi. Nawet osoby, które udaja jej kolezanki to mowia o niej zle. Trzeba umiec w inteligenty sposob zarzadzac ludzmi a nie wprowadzac do pracy atmosfere nerwowosci, ze ludzie potem musza sie leczyc z nerwow.

Gość gość
Od 20 nowa promocja + promocja na kolorówkę... bez komentarza. Nie można było tego zrobić w inne dni. W dodatku niektórym sklepom wypadnie dostawa. A później pretensje będą że źle że za wolno że nie tak... ktoś kto o tym decyduje powinien się lepiej zastanowić. Bo ostatnio głupota goni głupotę.

Gość gość
Jeszcze w temacie wychodzenia z pracy napiszę, że u nas w sklepie zmieniamy się już 10/15 minut wcześniej żeby druga osoba miała czas się policzyć, przebrać, skorzystać z toalety i wyjść punktualnie :).