Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rossmann C.D.

Polecane posty

Gość gość
Do wyżej masz rację, u nas to samo

Gość gość
Czy my kręgosłupy na loterii wygraliśmy

Gość gość
O takiej sytuacji powiedz kierowniczce , żeby ewentualnie przed taką skarga zgłosiła takie cos co regionalnej, rewizji. A ktos kto nie zdjal z produktów za 1 g powinien miec upomnienie.

Gość gość
A nie moglyscie sprzedac tej pani tych produktow po cenie polkowej? Klientka nie wiedziala na pewno ze to za 1 gr. Widziala cene normalna ewentyalnie wyprzedazowa.

Gość gość
Według mnie klient ma prawo kupic te produkty,co ją to obchodzi ze za grosz i tyle.przyszła po konkretny produkt i chce go kupic.

Gość gość
Do gość dziś Nie, nie można. Taki produkt wydaje się za grosz przy zakupach powyżej 100 zl i na paragonie jest to w taki właśnie sposób odnotowane. Wydanie go przy zakupach poniżej 100 zł to tylko kłopoty dla kasjera w przypadku rewizji i wielkie halo. Zawiniła prawdopodobnie funkcyjna (lub wskazana przez nią osoba), która mając pismo o zmianie cen nie zdążyła przed otwarciem sklepu zdjąć, a właśnie dziś była taka lista.

Gość gość
my jak mamy braki w wodach po goleniu tgo uzupełniamy je wodą byle stan się zgadzał bo regionalny nas wyzywa jak sa napoczęte i krzyczy ze nie pilnujemy

Gość gość
Oczywiście że klient miał prawo kupić dany produkt jak go wziął z półki. Kasjer powinien zawołać funkcyjna osobę by się tym zajęła. Albo z zmienić cenę na półkowa, albo zadzwonić do regionalnej i opowiedzieć sytuację i sprzedać po groszu ( ale za zgodą regionalnej !!! ) albo przeprosić panią i dać gratisy jakieś i zaproponowac produkt zastępczy. Kasjer w dyskusje wogole nie powinien się wdawać!!!!

Gość gość
Dzisiaj mi wyskoczyła wiadomość na monitorze na kasie że produkt wycofany ze sprzedaży. Dałam ok i cena normalna się naliczyła więc sprzedałam. Miałyście tak kiedyś? Co wtedy robiłyście?

Gość gość
Nikt nie mowi zeby wydala klientce produkt za grosz bez paragonu za 100 zl. Mowie ze wg mnie powinna poprosic funkcyjna a ta powinna zmienic cene na polkowa. Tyle. I opowiedziec poyem syt kiero zeby wiedziala ze bylo takie cos

Gość gość
ee tam

Gość gość
czekam na promo 1+1 prawie 1500zł zarobku :)

Gość gość
Też maiłam niedawno sytuację z komunikatem, ze produkt wycofany ze sprzedaży, po ok normalna cena wskoczyła, nawet oglądałam, ale napisy były w PL, nie było mowy o przeterminowaniu itp. Zgłosiłam potem funkcyjnej.

Gość gość
Sluchajcie jaka historia. Poszlan sobie dzisiaj z rana do Lidla na zakupy spożywcze, patrze a tam sie bija i kłócą o jakis sprzet AGD. Boże co za bydło zeby sie bic o towar??

Gość gość
Sluchajcie jaka historia. Poszlan sobie dzisiaj z rana do Lidla na zakupy spożywcze, patrze a tam sie bija i kłócą o jakis sprzet AGD. Boże co za bydło zeby sie bic o towar??

Gość gość
Ostatnio się u nas baby biły o ostatnie opakowanie 6paka pampersa chusteczek

Gość gość
U nas w biurze zawsze się bije kiero o gratisy i testery i wynosi torbami

Gość gość
Nie spotkałam się z taką sytuacją że produkt wycofany ze sprzedaży. Ja bym chyba w tej sytuacji nie sprzedała klientowi.

Gość gość
Widzę że nie tylko u mnie kiero wynosi co się da

Gość gość
wszędzie to samo a najlepsze to ks myśli że nikt tego nie widzi jak testery perfum pochowane w różne miejsca a za jakiś czas ich nie ma.wyparowały

Gość gość
Dokladnie jakby mało kasy miały i kupić nie mogły sobie

Gość gość
Ty byś wzięła batonika albo złotówkę i byś wyleciała dyscyplinarnie. A Kiero wynosi miesięcznie testerów na tysiaka i nikt nic z tym nie robi

Gość gość
U mnie też KS Wynosi testery a mi awanture zrobila jak mi sie zbil jeden, ze podwyzszam koszty sklepu

Gość gość
Sorry, ale jestem KS i nie wyobrażam sobie wynosić czegokolwiek... czemu tego nie zgłosicie??? Rewizja, KR i wyżej???? Kamery są wszędzie. Wszystkie się sprawdzamy czy KS czy ZKS czy Kasjer jakie to ma znaczenie??? Takie osoby nie powinny pracować!

Gość gość
Klient za grosz nic nie kupi, a u nas w regionie KS przy zakupach za kilka złotych wzieła kilka produktów za grosz i to nie byle jakich. Dziewczyna z kasy zgłosiła i wszystko pod dywan zamietli. A kiero sie mscic na wszystkich zaczela

Gość gość
Nie mamy kamer w biurze. A KS pokazuje sie tylko pupilkom.

Gość gość
Myślisz.że nie zgłaszałyśmy? KR nam powiedzial ze przesadzamy, a REWIZJA ze nie mamy nagrań.

Gość gość
Widac ze ma chody z regionalna i dlatego tak jrts, a my jestesmy sprawdzabe na kazdym krokru i po premii jada za byle co...

Gość gość
Też jestem kierownikiem i ja bym tego nie zrobiła, ale wiem że są kobiety które wynoszą co się da.

Gość gośćwroclaw
Byl ktos z was na tej wycieczce z rosmanna? Tej zagranicznej tygodniowej?jak to wyglada