Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rossmann C.D.

Polecane posty

Gość gość
Kiedy wypłata?? Pozdrawiam laski które zaraz napiszą "dajcie spokój z tym pytaniem 'kiedy wypłata ' " hehe :-)

Gość gość
Mysle ze jednak w poniedzialek. Przez ostatnie miesiace wyplacaja na styk, kiedys kiedy 10ty byl w poniedziałek lub weekend zawsze byla trzy dni wcześniej. Teraz nie wiem czemu ale ledwo wyrabiaja sie z czasem, najczesciej mam 10go o 17.00 wiec w sumie wg. Umowy.

Gość gość
w poniedziałek, nie wierzę by była jutro, bo czekają teraz do ostatniej chwili

Gość gość
Akurat u naS jest REGIONALNY, a moja kiero jest jedną z jego ulubienic... szkoda, że nie zmieniają regionalnego co kilka lat żewby był obiektywny

Gość gość
U nas też facet to KR, jak KS jest w pracy to nawet raportu nie napisze i mówi,że wszystko super, a jak nie ma KS, bo wychodzi często wcześniej to potrafi wysmarować na 2 strony raport i zalecenia

Gość gość
może mamy tego samego TB?

Gość gość
Haha....

Gość gość
Żal wam tylki ściska że mamy układy na górze?

Gość gość
To Ciebie musi bolec teraz tyłek od robienia sobie tych ukladow larwo :D

Gość gość
12:5 i nie tylko tyłek :D

Gość gość
Wystarczy jedna taka larwa i psuje opinie o KS...

Gość gość
A Regionalni się wogóle zmieniają czy są cały czas Ci sami? Mój sklep 6 lat i cały czas ten sam.

Gość gość
U mnie 5 lat sklep i ta sama KR

Gość gość
A może tak Tobie zmieniać sklep co rok - tak dla odświeżenia? Żeby "układów" nie było... co to za pomysły? Nie wyobrażam sobie żeby jakikolwiek kierownik - sklepu czy regionu chciał mieć u siebie złodziejaszka. W naszej firmie ważna jest życzliwość do ludzi, co nie oznacza od razu "układów" w negatywnym znaczeniu lub też pobłażania jak ktoś jest nieuczciwy. Ludzie po to poświęcają czas i energię, żeby budować relacje - myślę, że dla Ciebie też w pracy jest ważna atmosfera. Boli jak nazywasz to "układami" przez bolący tyłek...

Gość gość
Uklady z samego znaczenia slowa sa nieuczciwe i pochodza z przekrętów, kombinowania i nieuczciwych zagrywek..... nie powinno ich byc, co innego wypracowanie sobie świetnej opinii dzieki ciezkiej pracy, lojalnosci i wieloletniemu poswieceniu sie czemus. Odrozniaj te dwie rzeczy a bedziesz dobrym kierownikiem. Tak, twierdze ze boli ja tylek od robienia sobie ukladow skoro twierdzi ze zal nam d**e ściska :). Mnie nic nie sciska, robie swoje i jestem z siebie zadowolona. A uklady sa dla kiepskich kierownikow, ja ich nie potrzebuje bo sama w sobie jestem dobra i gdzies mam takie lewizny. Nigdy nic nie ukradlam, nie wynosilam gratisow i gardze waszymi ukladami

Gość gość
Pracuje 13 lat i nigdy nawet guzika nie wyniosłam, wiem że jest masa kiero które wykorzystują swoje stanowisko do wszystkiego i gardze nimi

Gość gość
Święte słowa

Gość gość
Dziewczyny a jak z waszymi grafikami? Są drukowane na cały miesiąc ? Bo wprowadzili podobno taką zasadę, a u nas grafik był wydrukowany zaledwie tylko raz na cały miesiąc i na tym się skończyło... Oczywiście było to do przewidzenia że wszystko wróci do normy i grafik będzie tylko na tydzień. Niestety wynika to z tego, że nikt nie sprawdza czy kierownicy dostosowali się do wytycznych, ale jestem ciekawa jak jest u Was na sklepach?

Gość gość
Jak wiesz o "całej masie kiero" i od 13 lat dopuszczasz do takiej sytuacji to zastanów się proszę jak dbasz o swoje miejsce pracy i pośrednio na swoje zarobki. Nie reagujesz to pozwalasz = współwinna ;)

Gość gość
Jeżeli chodzi o produkty dla super klienta do zakupów powyżej 100 zł. Jeżeli zostały przeoczone i klient je wziął z półki to mamy obowiązek sprzedać. Wg prawa handlowego. I z tym się nie dyskutuje. Nasze obowiązki to jedno. Prawo jest prawem. Gorsze problemy możecie mieć jak odmówicie sprzedaży a klient złoży skargę powołując się właśnie na kodeks cywilny i prawo handlowe. .

Gość gość
Dziewczyny jak będzie z tą kolorowka? ? Na Facebooku krąży info z podziałem na twarz, oczy i usta, a według ulotek będzie wszystko na raz. Wiecie może co i jak na 100%. U nas kierownik niedoinformowany niestety.

Gość gość
Dziewczyny powiedzcie mi jak wygląda wypłata jak ktoś jest w ciąży ? 80% płatne ? Jak ktos ma umowę na 3/4 etatu.

Gość gość
Wyplata to średnia liczona z ostatniego roku.Spokojnie dostaniesz wiecej niz normalna wyplata

Gość gość
A jeśli jestem nowym pracownikiem i nie mam jeszcze roku przepracowane ?

Gość gość
To co na Facebooku o kolorówce to było rok temu ,teraz będzie wszystko na raz przez 8 dni .

Gość gość
Jak jesteś w ciąży to 100% wypłaty

Gość gość
kolorówka promocja od 20 do 28 kwietnia wszystko razem bez żadnych podziałów jak dotąd było -49% dla wszystkich a dla użytkowników klubu Rossmann -55% przy zakupie minimum 3 różnych produktów

Gość gość
Dziewczyny od kiedy klienci mogą instalować aplikacje klub rossmann???

Gość gość
Jak to jest z wakacjami pod grusza?

Gość gość
l4 w ciąży jest płatne 100%, średnia z ostatnich dwunastu miesięcy