Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rossmann C.D.

Polecane posty

Gość gość
Też popieram dawanie godz dobrym pracownikom bo czasami to żal patrzeć na niektóre "mimozy"

Gość gość
Do 9:31 - i tak powinno być wszędzie.

Gość gość
A czy zastępcy mogą jeździć na centaura ? Od kogo to zależy?

Gość gość
U mnie na sklepie jedna kasjerka leci w kulki. Co miesiac ma więcej godzin bo nie odzywa się gdy coś jest nie tak. Ja wprost przeciwnie i godzin mam przez to mniej, chociaż pracuje lepiej i efektywniej. Asystentki na moim sklepie już dawno mówiły że marnuje się jako kasjer, ale góra mnie nie docenia... Teraz byle łajza może zgłosić chęć awansu, gdy pojawi się pismo... Gdzie te czasy, że na awans trzeba było zasłużyć?!

Gość gość
Co to znaczy dobry pracownik? Czy ten co udaje , że pracuje jak patrzy ks? A jak nie ma ks to olewa wszystko. Bo tak jest najczesciej. Dobry to znaczy ten co podpier*ala i ma dużo godzin? A może dobry to ten co zrobi powoli, ale dokładniej. Ten co nie chodzi na zwolnienia. Ten co uśmiecha się do klientów i im pomaga. Ten jak ktos coś mu powie na inna osobe to nie biegnie podpieprzyc, ale zatrzymuje to dla siebie. U mnie są dziewczyny co mają dużo godz. ale one przewaznie nic nie daja dodatkowo od siebie. Przychodzą odbębnic byle jak bo sa zmeczone ta duza iloscia godzin. A te co mają mało to pracują dokładniej.

Gość gość
Dobry to taki, który robi tak jak trzeba, dobrze,dokładnie, zawsze pomoże klientom, jest uprzejmy i zorganizowany, a mimo wszystko daje coś wiecej od siebie i wykazuje się inicjatywą, a nie idzie po najmniejszej linii oporu...

Gość gość
A co wam szkodzi ze normalna promocja laczy sie z kolorowka?? Trzeba bedzie tylko woblery pewnie zawiesic. Tyle.

Gość gość
Mam pytanie czy jiz moge odinstalowac pracuje w rossmannie i zainstalowac klub rossmann??

Gość gość
No wiadomo ze moze byc wiekszy ******le zawsze tak bylo.... Trzeba bedzie te 10 dni jakos przetrwać i tyle

Gość gość
to, że będzie większy ****** trzeba będzie wybierać między kolorówką a robieniem promocji

Gość gość
No niestety, ale tak jest juz co roku

Gość gość
Podsłuchy to juz dawno są np w tabletach i innych miejscach . Która to regionalna tak romansuje w Wawie podajcie inicjały , bo atrakcyjna to raczej żadna nie jest ??

Gość gość
Regionalne niewyżyte i szukają rozrywek . Ciesz się mąż będzie brał duże premie będzie robił otwarcia dodatkowo płatne i może tez zostanie KR jak ma sprawnego Wacława

Gość gość
Zainstalowalam sobie ta aplikacje klub rossmann i kompletnie nie wien gdzie jest ta moja karta:(

Gość gość
jak wchodzisz w aplikację to na dole po lewej stronie masz "twoja karta"

Gość gość
Jakie podsluchy? Co wy to za glupoty opowiadacie ?

Gość gość
Jakie podsluchy ? Dajcie spokoj

Gość gość
No tak ale to jest w tej aplikacji pracuje w rossmannie. Ale od 10 kwoetnia mielismy ja odinstalowac i zainstalowac klub rossmann tak??

Gość gość
Ale chyba zainstalowałam zla aplikacje bo to sie nazywa rossmann. A ten klub rossmann to chyba od jutra bedzie dopiero dostępny?

Gość gość
Nie warto byc dobrym nadgorliwym pracownikiem.przez tyle lat pracy przekonałam sie ze lepiej ściemę walić,udawać ze pewnych rzeczy się nie wie i nie umie.dobry pracownik w moim miejscu pracy jest szykanowany.dobrze widziane jest lizusostwo i podpierdzielanie,bycie marionetką.moja ks docenia własnie tych drugich"dobrych pracowników"

Gość gość
aplikacja będzie dopiero od jutra pod nazwą ROSSMANN PL

Gość gość
Hej dziewczyny, na pewno jest tu jakiś kierownik, proszę powiedzcie dlaczego zastępca nie jeździ na centaura jak kierownik jest nie obecny

Gość gość
Dziewczyny karte rossne mam teraz podpieta pod klub rossmanna,podaje w tel kart i od razu nalicza sie rabat,mam jeszcze ta stara karte rossne dalam ja kolezance,jak ona robi zakupy na rossne to nalicza mi sie to 5 % na klub?

Gość gość
U mnie to samo... A szanowna Pani Kierownik na nic nie reaguje, a zrób coś nie po jej myśli to potrafi się mścić tygodniami.

Gość gość
A najgorsza jest presja... Mój sklep musi być najlepszy i koniec. Pierdzielona Kiero...

Gość gość
Co do regionalnych i romansów - mam podejrzenia co do KR M.T. (Wwa). Kiedyś przez przypadek na nią wpadłam, moim zdaniem całkiem atrakcyjna, figura niezła, ładnie ubrana. Tak jak piszę - to tylko podejrzenia, nie chcę nikogo oczerniać, ale nie sądzę, żeby mój facet poza pracą kogoś znalazł. No chyba, że jest tak głupi i z jakąś pracownicą kręci... W każdym razie - słyszałyście coś o takich romansikach?

Gość gość
Jak to jest z tą aplikacją? Mamy odinstalować Pracuje w Rossmannie a która zainstalować?

Gość gość
Jak to jest z tą aplikacją. Mamy odinstalować Pracuje w Rossmannie a która zainstalować?

Gość gość
Mamy zainstalować rossmann pl

Gość gość
Hej , mam pytanie jak liczą nam do wypłaty " opóznienie dostawy "? Czy ktoś sie orientuje . Często przychodzimy 3h wcześniej i robimy leyouty a potem dostawa .