Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zostałam posądzona o pomowienia w sieci

Polecane posty

Gość gość
walczyć o prawa to możesz jak jesteś z imienia i nazwiska wymieniona, jak jest konkretny zarzut, jak coś konkretnego straciłaś itd.Zaraz zaczną knajpy walczyć o 1,Lekarze o opinie na znany lekarz Kosmetyczki pomówione o paznokcie itd a jak napiszesz, że żarcie złe i ze śmierdzi, to co, to knajpa ma iść do prawnika, albo że nudna robota i słabe zadania, to moją ścigać przez goworka. W 90 procentach, to macie małe szansę. Zamiast na prawnika, postaw na marketing, PR własnej osoby lub zgłoś do portalu za kasę o usunięcie. Portale z ocenami to jest zaczynanie od nowa. Są jeszcze blogerki do pozywania, że krem uczulil... Wrożbitów odradzam. Horoskopy tak samo...

Gość obiektywnym okiem
Pomówienie może nastąpić w osobistym odczuciu tej osoby,o której piszą ,nie porównujmy z kremami,jedzeniem itp ,prawa człowieka ,to zupełnie inna sprawa, jeśli użyto imienia i nazwiska,adresu lub nicku internetowego tejże osoby,to ma ona wszelkie prawo do interwencji czy to na portalu czy w sądzie,jej osobista sprawa i na pewno uzależniona od straty,niektórych może dziwić taka sytuacja,bo cz e s c ludzi ignoruje oszczerstwa na swój temat,ale jeśli ktoś odczuwa stratę moralna i finansową z tytułu pomówienia,to niech dochodzi swoich praw,ja jestem za negowaniem hejterów,bo tacy śmiałkowie powinni być karani za szkody,jakie innym czynią i nie mówię o opiniach nt np jakichś produktów,usług,opinia to nie zwyzywanie i używanie epitetów wobec tej czy tamtego, opinia to też nie pisanie kłamstw,zmyślanie historii...

Gość gość
zgadzam sie w zupelnosci

Gość gość
mnie też wróżka straszyła sądem i to poważnie mówię ale rozeszło się po kościach lepiej je omijać

Gość marlas
każde nękanie powinno się zgłaszać na policję i chodzi mi o takie jak jest też w szkołach w internecie na portalach społecznościowych,takich ludzi powinno się do więzienia wsadzać więc bardzo dobrze że wróżka chociaż nie wierze w takie sprawy potraktowałą poważnie to co się wyprawia na forach i dobrze małolacie co zakładała temat ,że ma jakąś kare!!

Gość gość
masakra jakas wspolczuje

Gość gość
A ja współczuję osobie którą ta mała obrażała trzeba się umieć postawić w sytuacji osoby która jest bezradna wobec takich zachowań bezmyślnych dobrze że prawo się zmieniło w tej kwestii i są kary wysokie za takie coś

Gość gość
Moim zdaniem są ludzie którzy celowo zakłądają tematy o wróżkach żeby sprowokować innych i sami się udzielają ,wyzywają licząc na to że inni też będą to robić tak może działać konkurencja w tej branży i jestem też zdania że warto zgłąszać to do odpowiednich organów bo to wbrew naszemu prawu

Gość gość
kazdy ma na co zasluzyl

Gość gość
ciągle jedna i ta sama osoba tu pisze posty :o myślisz że nie widać że toty ?

Gość gość
a ty szklana kule posiadasz ze wiesz kto to pisze bez sensu ze ktos mialby ciagle pisac bez sensu

Gość gość
autorka tego tematu to musi być dopiero kretynka dobrze ci głupia

Gość gość
Hahaha fajnie jej radzicie

Gość gość
juz ja skazali przeciez :) teraz musi odbyc wyrok, a potem problemy bo jest karana, wiec w oswiacie pracy nie dostanie a pisala, ze studiuje pedagogike.

Gość gość
Dostala wyrok?

Gość gość
Tak, prace spoleczne, pisala na poprzedniej str.

Gość gość
Jestes idiotka to dałaś sie złapać :D absolwentki pedagogiki inteligencja nie grzeszą.

Gość gość
Dajcie spokój, każdy błędy popełnia,ale nauczka taka jest dobra ,do przewidzenia były prace społeczne tak ze studentami się robi,każdy powinien zgłaszać nękanie to się to skończy , w moim lo dawnym koleś se żyły podciął przez takich debili hejterów jak ta!

Gość gość
jo każdy błędy popełnia laska niby studentka a tępa jak osioł i jeszcze się użala nad sobą

Gość gość
A ja za to wiem,która wróżka cię pozwała haha

Gość gość
nalezy sie lincz za hejterstwo

Gość gość
małolata ot co

Gość gość
No i dobrze będziesz miała nauczke jestem w szoku po przeczytaniu myślałaś że można tak bezkarnie obmalować kogoś na forum ? to masz teraz stodentko sprawę w sądzie :)

Gość gość
A tak poza tym to dziewczyna mogłąby powiedzieć która to wróżka jest taka bojowa i do sądu zaraz leci żeby reszte ostrzec ..

Gość gość
I co tam

Gość gość
no wlasnie co tam

Gość gość
Temat zapewne założyła jakas wróżka, po to żeby zniechęcić wszystkich do pisania publicznie zle o ich "dzialalnosci".

Gość gość
gość 2017.03.30 Nie nie zalozyla go jakas wrozka tylko ja szczerze to nawet troche zaluje i nawet pisalam do admina o usuniecie ale cisza na razie z perspektywy czasu zaluje ze oczernilam kogos w internecie jako anonimowa osoba to beznadziejne tchorzostwo jesli cos piszesz rob to podajac tez wlasne dane to bedzie sprawiedliwe a cala sprawa dala mi nauczke i wiem ze w internecie nie jest sie wcale anonimowym nikomu tu radzic nie mam zamiaru kazdy robi co uwaza ktos tu napisal ze studentki pedagogiki sa glupie nie sa wcale jakbym byla glupia to dalej bym siedziala i pisala w necie bzdury a tak sie sklada ze od sprawy i postu jaki zamiescialam ostatnio nie bylam na zadnym forum

Gość gość
Jesteście nieoczytani,takie sprawy o pomówienia również w internecie,na forach,w gazetach itp.są czymś występującym często,to żadne zdziwienie wróżka,nauczyciel,lekarz,ale i fryzjerka czy pani z mięsnego albo też sąsiad,jesteście nieobyci bo siedzicie z nosem utkwionym w monitor, jak świat istnieje ludzie się sądzili o byle co i tak jest nadal,nie macie pojęcia jakie pozwy napływają do sądów,prokuratury,głowa mała..zwłaszcza jeśli chodzi o cywilne.. Postawa wróżki w tym wypadku jest uzasadniona,to jest praca jak inne i fałszywa opinia ma na nią wpływ.