Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 werka024

Podrywacz, kobieciarz i bajerant

Polecane posty

Go艣膰 werka024
Od razu zapyta艂am. Skrzywi艂 si臋, powiedzia艂, 偶e te jego smsy nic nie znacz膮, 偶e to tylko kr贸tkie rozmowy, 偶e licz臋 si臋 tylko ja, 偶e jestem jego i 偶e wyzabija wszystkich, kt贸rzy si臋 do mnie zbli偶膮 i mnie poca艂owa艂. Odsun臋艂am si臋. Na pytanie, z kt贸r膮 tak pisze, nie odpowiedzia艂 i poca艂owa艂 mnie znowu, ale widzia艂, 偶e nie jestem zadowolona, wi臋c powiedzia艂, 偶e jak chc臋 to mo偶e da膰 mi numer, 偶eby sobie pogada艂a z ni膮 i wtedy b臋dzie wszystko jasne, 偶e on jest czysty i nic g艂upiego nie robi. Mi zrobi艂o si臋 g艂upio i nie poprosi艂am o ten numer. Co my艣licie o takiej reakcji?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
jestem jego i 偶e wyzabija wszystkich, kt贸rzy si臋 do mnie zbli偶膮 x Kompleksy. 呕adna to mi艂o艣膰. Naiwna jeste艣. Wyjd藕 za tego toksyka i potem p艂acz w poduszk臋, jak nie umiesz czyta膰 ze zrozumieniem w膮tk贸w na tym forum. Takich kobiet przed Tob膮 by艂o ju偶 tak wiele, 偶e spokojnie mog艂aby艣 si臋 nauczy膰 na cudzych b艂臋dach zamiast upiera膰 si臋, 偶e musisz pope艂ni膰 je sama.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 werka024
Trzeba wzi膮膰 pod uwag臋 to, 偶e ja mia艂am narzeczonego, kt贸rego rzuci艂am cz臋艣ciowo dla siebie, bo by艂 dzieckiem zamiast m臋偶czyzn膮 i cz臋艣ciowo dla niego, bo zakocha艂am si臋 tak bardzo, 偶e nie by艂o wyj艣cia. Ju偶 jest za p贸藕no na ucieczk臋, wi臋c to musi si臋 uda膰. Musz臋 zrobi膰 absolutnie wszystko, 偶eby on by艂 tylko dla mnie, ale nie wiem jak to zrobi膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To tego te偶 rzu膰, to kolejne dziecko. Ty te偶 jeste艣 dziecinna. Najpierw dojrzej, a potem szukaj kogo艣 r贸wnie dojrza艂ego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziecko Ty nie rozumiesz? O mi艂os膰 tak si臋 nie walczy, ona przychodzi sama. Nie dasz rady uniesc tego zwiazku sama. Nie jestes dla neigo t膮 jedyn膮, skoro nie potrafi zrezygnowa膰 z jednej znajomo艣ci jak to sam uj膮艂 'te smsy nic nei znacz膮', to po co pisze? Nie dojrza艂as jeszcze do zwi膮zku, b臋dziesz p艂aka膰, a b贸l b臋dzie okropny, kiedy ten pseudo-zwi膮zek si臋 sko艅czy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gwoli wyjasnienia
Zle zareagowalas bo on oczywiscie wiedzial, ze nie bedziesz chciala jej numeru i tez nie bedziesz z nia gadac bo niby o czym. To przeciez obca tobie osoba. A przeciez sie nie zapytasz, co ja z nim laczy. Bylo w tym momencie zdecydowanie powiedziec: jej numer nie jest mi potrzebny ale jesli jest to nic nie znaczaca dla ciebie znajomosc to prosisz aby zaprzestal z nia kontaktu bo sie zle z tym czujesz. Po prostu, krotko i konkretnie. Ty tego nie robisz i oczekujesz ze on tez nie bedzie. A tak na marginesie to przestan tu pisac "to sie musi udac" bo mi sie jakos scyzoryk zaraz w kieszeni otwiera (sic!) Zycie to nie koncert zyczen, W bajce to sie robi co sie chce, w zyciu, to, co sie da :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 werka024
To jeszcze mo偶na odkr臋ci膰, bo mam zamiar z nim o tym porozmawia膰. Dzi臋kuj臋 za rad臋. Nie powiedzia艂am wszystkiego, bo mnie kompletnie zaskoczy艂 i potem zacz膮艂 ca艂owa膰, a wiedzia艂, 偶e jak zacznie, to zapomn臋 o sprawie, przynajmniej na chwil臋. Zrezygnowa膰 i tak nie zrezygnuj臋, to w og贸le nie ma takiej opcji, a pisze tak, poniewa偶 bardzo chc臋, 偶eby si臋 uda艂o. Ja my艣l臋, 偶e on po prostu bada teren, testuje mnie, sprawdza na ile mu wolno a na ile nie. Ja ma艂o odwa偶na jestem. Za ma艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak wam "wyjdzie", to za kilka lat b臋dziesz pisa膰 w tematach "m膮偶 mnie zdradza". :) :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To niech on Ci poka偶e te smsy, skoro s膮 to blachostki nie b臋dzie mia艂 z tym problemu. Zapytaj, czy Ci pokaze i zaobserwuj reakcje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 werka024
Tak, dzi臋ki, za dobre s艂owa. Tacy wszyscy tutaj m膮drzy, dojrzali i rozs膮dni. Nigdy si臋 nie zakochali, nigdy nie wierzyli w prawdziwo艣膰 czyi艣 gest贸w i nigdy niczego nie zaryzykowali, 偶eby zawalczy膰 o co艣 w co wierzyli. Ja tylko taka dziecinna, naiwna i nie nadaj臋 si臋 do zwi膮zku. Dlaczego? Bo zaufa艂am po 8 miesi膮cach cz艂owiekowi, kt贸ry usilnie pr贸bowa艂 mnie poderwa膰, udowodni膰 mi, 偶e jest odpowiednim kandydatem, kt贸ry zawsze stawa艂 po mojej stronie, wspiera艂 i zwierza艂 mi si臋, kt贸ry wyzna艂 mi mi艂o艣膰, napisa艂 dla mnie par臋 piosenek, da艂 mi g艂upie kwiatki w podzi臋kowaniu za sp臋dzony razem czas, wydzwania艂 do mnie jak debil, roz艣miesza艂, miesza艂 mi w 偶yciu, bajerowa艂 i prosi艂 si臋 o spotkania mimo, 偶e ci膮gle mu odmawia艂am, narobi艂 sobie problem贸w w pracy, bo stawa艂 na g艂owie, 偶eby znale藕膰 dla mnie czas na spotkania i zrobi艂 sto innych drobnych rzeczy? Potem dowiedzia艂am si臋 ze sprawdzonego 藕r贸d艂a o tych dw贸ch co wlaz艂y mu do 艂贸偶ka, a on mi powiedzia艂 "spada膰, jestem zaj臋ty" cho膰 wcale jeszcze nie by艂. Zrezygnowa艂 nawet z wieloletniej przyja藕ni dla mnie, bo ten "przyjaciel" wyrz膮dzi艂 mi 艣wi艅stwo (ju偶 nie b臋d臋 wnika膰 co). I nadal uwa偶acie, 偶e jestem naiwna? Widz臋 ile dla mnie zrobi艂. Nikt nigdy tak si臋 nie stara艂. Ale niestety ma s艂abo艣膰 do kobiet, lubi sobie pogada膰, u艣miechn膮膰 si臋 i patrze膰 jak one mi臋kn膮. Wiedzia艂am o tym od pocz膮tku. Wida膰 by艂o, 偶e lgn膮 do niego jak muchy do miodu, a zreszt膮 sam mi to wyzna艂 i denerwowa艂 si臋 okropnie jaka b臋dzie moja reakcja, tak jakbym tego nie zauwa偶y艂a. Wiedzia艂am doskonale z kim mam do czynienia, a jednak tyle dla mnie zrobi艂. To nie mo偶e by膰 ot tak. Jakby mu tylko o seks chodzi艂o, to zrobi艂by tak, 偶e przespa艂by si臋 ze mn膮 i by艂oby po wszystkim. Ale on mi obieca艂, 偶e zaczeka ile b臋dzie trzeba, a wie, 偶e ja najlepiej to do 艣lubu, chocia偶 pewnie p臋kn臋 za kilka miesi臋cy. Powiedzia艂 mi, 偶e za d艂ugo czeka艂 na mnie, 偶eby to teraz spieprzy膰 zbyt szybkim obrotem akcji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
szcz臋艣cia, szcz臋艣cia i wytrwa艂o艣ci.

Udost臋pnij ten post

Czsem to mi艂o poczyta膰 偶e s膮 takie kobiety jak Ty.Wbrew wszystkiemu i wszystkim wierz膮..wierz膮 w faceta...i maj膮 nadziej臋. A nadzieja daje si艂y do przezwyci臋zenia ka偶dej przeciwno艣ci w imi臋 tej prawdziwej,jedynej mi艂o艣ci o kt贸r膮 warto walczy膰 i zabiega膰.A jak juz si臋 j膮 ma to piel臋gnowa膰 .Powodzenia Ci 偶ycz臋 z ca艂ego serca dziewczyno

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶e i faktycznie zakocha艂 si臋, ale miej si臋 na baczno艣ci bo predzej czy p贸藕niej natura kobieciarza daje o sobie zna膰, jak si臋 pojawia rutyna w zwi膮zku mo偶e go ci膮gn膮膰 do zdrady (zgodnie z powiedzeniem ,,okazja czyni z艂odzieja"- a okazji ma du偶o...). Przede wszystkim powinnas by膰 bardziej stanowcza i wyznaczy膰 granice, zasady. Inaczej b臋dzie nadal flirtowal z innymi a Ty si臋 b臋dziesz zastanawia膰 co robi... Powiedz mu wprost, co Ci si臋 nie podoba, co Cie rani- je艣li mu zale偶y, to to zmieni.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 frfr1212
Do go艣膰1122: Je艣li zdiewczyno masz problem z tym, to poszperaj nieco w internecie i zobaczysz 偶e du偶o kobiet fantazjuje o facetach. Dla przyk艂adu pierwszy lepszy artyku艂 jaki znalaz艂am: http://matrony.pl/o-czym-fantazjuja-kobiety/ no i widzisz? Nie tylko ty masz erotyczne my艣li.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 werka024
Rozmawia艂am z nim przez telefon. Powiedzia艂am mu, 偶e mnie zabola艂o to wyznanie i 偶e je艣li faktycznie to jest tylko kole偶anka, to niech sobie b臋dzie, ale chc臋 j膮 pozna膰, a je艣li nie to uwa偶am, 偶e powinien jak najszybciej to zako艅czy膰, bo b臋d膮c w zwi膮zku takich rzeczy si臋 nie robi. Odpowiedzia艂, 偶e to by艂o jaki艣 czas temu, jedna rozmowa i 偶e pisa艂 jej, 偶e ma kogo艣, a ona, 偶e w takim razie si臋 ulatnia, bo nie b臋dzie przeszkadza膰 i 偶e chcia艂 j膮 tylko pocieszy膰, bo j膮 facet rzuci艂, 偶e chcia艂 pom贸c i w sumie to nie ma z ni膮 kontaktu. Wykr臋ci艂 si臋 jak zwykle, bo wyra藕nie powiedzia艂 mi, 偶e "opr贸cz mnie pisa艂 z pi臋cioma, a TERAZ zosta艂a mu jeszcze jedna". Wnioskuj臋 wi臋c, 偶e powiedzia艂 mi na pocz膮tku prawd臋, a jak si臋 dowiedzia艂, 偶e mi to nie pasuje i to nie przejdzie, to zerwa艂 kontakt z tamt膮. Mo偶e naiwna jestem, ale chc臋 wierzy膰, 偶e w艂a艣nie tak jest. Aaa i dzi臋kuj臋 za mi艂e komentarze :). Nie mam tylko poj臋cia jak osi膮gn膮膰 sw贸j cel. Ci臋偶ko rozgry藕膰 tego faceta i tak jak pisa艂am nigdy nie mia艂am do czynienia z takim typem, bo zawsze ich unika艂am, a on jako艣 sprawi艂, 偶e nie umia艂am mu si臋 oprze膰. Wiem jak to mo偶e brzmie膰, ale naprawd臋 si臋 ch艂opak postara艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Gadaniem, 偶e powinien zako艅czy膰 jakie艣 inne znajomo艣ci, osi膮gniesz tylko tyle, 偶e z Tob膮 zerwie lub nie b臋dzie Ci o nich w og贸le wspomina膰. Nie jeste艣cie nawet po 艣lubie, a Ty ju偶 chcesz go kontrolowa膰 jak ma艂e dziecko. Zwi膮zek to nie wi臋zienie. On sam powinien wiedzie膰, na kt贸re i w jakim zakresie mo偶e sobie pozwoli膰, bo nie wi膮偶膮 si臋 u niego z wi臋kszym emocjonalnym zaanga偶owaniem i uczuciami, a kt贸re powinien ukr贸ci膰. Nie masz prawa nikomu m贸wi膰, z kim mo偶e si臋 kontaktowa膰, a z kim nie. Zwiewa艂abym od kogo艣 takiego jak najdalej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 werka024
A czy ja go do czego艣 zmuszam? Czy m贸wi臋 mu co ma robi膰? Nie. M贸wi臋 mu tylko co mi si臋 nie podoba i co nie mie艣ci si臋 w moich standardach. Jedyne do czego go zmuszam to do zastanowienia si臋 nad tym jak ja mog臋 si臋 czu膰 i nad tym czy faktycznie robi dobrze pisz膮c sobie z kole偶ank膮. Gdyby zupe艂nie nic nie mia艂 na sumieniu, to w czym problem, 偶eby przedstawi膰 mnie tej dziewczynie? Je艣li to kto艣 dla niego wa偶ny, to chcia艂bym wiedzie膰 kim jest, a je艣li nie wa偶ny, to nie rozumiem po co. I to mu zakomunikowa艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale to jest kobieciarz, sama tak napisa艂a艣. B臋dziesz mu takie rzeczy m贸wi膰, to osi膮gniesz tylko tyle, 偶e b臋dzie poznawa艂 inne za Twoimi plecami. Jak si臋 decydujesz na zwi膮zek z kim艣 takim, to licz si臋 ze specyfik膮 takiego zwi膮zku, a b臋d膮 ni膮 inne dziewczyny opr贸cz Ciebie. Jak si臋 ohajtasz, to b臋dzie Ci臋 zdradza艂. Jak Ci to nie pasuje, to szukaj m臋偶czyzny o innym charakterze. Nie zmienisz nikogo swoim gadaniem i swoimi standardami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Znam dziewczyny w takich zwi膮zkach, jak ten Tw贸j. Dzisiaj s膮 zdradzanymi 偶onami, a swoim gadaniem osi膮gn臋艂y tyle, 偶e m臋偶owie lepiej si臋 kryj膮. Je偶eli kobieciarz nie przestanie by膰 kobieciarzem sam z siebie przed 艣lubem, to po 艣lubie nie masz ju偶 na co liczy膰. Sam z siebie, czyli absolutnie nie z Twojego powodu ("wielka mi艂o艣膰", jakich mo偶e prze偶y膰 jeszcze wiele), a dlatego, 偶e przeszed艂 jak膮艣 wewn臋trzn膮 przemian臋 i zmieni艂y mu si臋 jego w艂asne priorytety. Zastan贸w si臋, jakie masz oczekiwania od zwi膮zku i rodziny zanim zaci膮偶ysz lub wyjdziesz za m膮偶. Nikomu niepotrzebne s膮 potem takie 偶yciowe komplikacje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 werka024
B臋dzie zdradza艂... a to ciekawe, bo opowiada艂 mi o swoich zwi膮zkach wiele, szczeg贸lnie na pocz膮tku znajomo艣ci, kiedy nie by艂am nim ani troch臋 zainteresowana i nigdy nie przyzna艂 si臋, 偶eby zdradzi艂, wr臋cz przeciwnie, ostatnia laska go podobno pu艣ci艂a kantem, za to du偶o si臋 chwali艂 kogo to on nie mia艂, czego to on nie robi艂 i z kim to on si臋 nie spotyka艂. Inna sprawa, 偶e je艣li naprawd臋 jest a偶 takim kobieciarzem to nie b臋dzie go interesowa艂o ma艂偶e艅stwo i wcale si臋 nie o偶eni, ale je艣li po prostu lubi towarzystwo kobiet i cieszy go to, 偶e one na niego lec膮, to jako艣 si臋 to b臋dzie kr臋ci膰 i nie koniecznie b臋dzie zdradza艂. Facet potrafi doceni膰 je艣li ci膮gle musi walczy膰, je艣li nie dostaje wszystkiego ot tak, ale musi si臋 wykaza膰, 偶eby zaimponowa膰, 偶eby zdoby膰. On wprost m贸wi, 偶e te laski go nie obchodz膮, bo s膮 艂atwe i puste.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gwoli wyjasnienia
Trzymamy kciuki zeby wam sie udalo ale badz swiadoma tego, ze zwiazek z toba, nie zmieni go jako czlowieka, a jaki to jest czlowiek okreslilas w temacie swojego topiku. Zycie pokazuje ze na krotka mete to funkcjonuje a jak cie dobrze pozna i dostanie wszystko na co jeszcze moze czeka to bedzie inaczej spiewal. Oby twoj zwiazek byl wyjatkiem bo takie tez istnieja. (on dla mnie juz zaczyna krecic i sciemniac)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bo s膮 艂atwe i puste. x Kultura osobista na najwy偶szym poziomie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 werka024
Ja si臋 z nim spotykam od dw贸ch miesi臋cy. Pisa艂am o tym na samym pocz膮tku. Nie ma mowy o seksie. Nie dosz艂o mi臋dzy nami do niczego wi臋cej ni偶 poca艂unki i pr臋dko nie dojdzie, a to 偶e ja mam na niego wp艂yw, nie ulega najmniejszej w膮tpliwo艣ci. Dlatego wierz臋, 偶e mog臋 w jaki艣 spos贸b (nie gadaniem, ale odpowiednim post臋powaniem) "zmusi膰" go, 偶eby mu si臋 zmieni艂y te priorytety. Ca艂a dyskusja tutaj sprowadza si臋 do pytania JAK? Wszyscy odradzaj膮, ok, ale ja mam swoje zdanie i nie odpuszcz臋! Nawet je艣li potem mia艂abym rycze膰 w poduszk臋. Zdradzi, to trudno, b臋dzie jego strata, bo raczej nie b臋d臋 umia艂a wybaczy膰. Jestem silna, dam rad臋. 呕a艂owa艂abym bardzo gdybym nie spr贸bowa艂a go usidli膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gwoli wyjasnienia
Twoje pytanie JAK, sprowadza sie do pytania: jak zmienic czlowieka. Jest ci to swiadome? Bo jakos mam wrazenie, ze nie. To ja ci powiem z doswiadczenia, ze nie da sie czlowieka zmienic, a wiesz dlaczego - bo gdyby to bylo takie proste, to zaczelibysmy od siebie, ale my jakos zawsze chcemy zmieniac innych :) Ty go nie zmienisz. Moze przez to, ze trzymasz go na dystans a on chce cie chyba zdobyc bedziesz miala jakies male osiagniecia ale podejrzewam, ze raczej na krotko. I ty to tez wiesz bo dlaczego niby nie otworzysz sie na niego od razu jesli tak bardzo ci na nim zalezy. Ty na razie z nim grasz a on udaje, ze tanczy do twojej muzyki (jedynie czasem mu sie krok myli i idzie nie w ta strone)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A myslisz, ze facet przyzna Ci sie, ze kiedys zradzal? Nie badz naiwna, on sie wybieli zeby nie stacic w Twoich oczach, byla bedzie oczywiscie ,,ta zla, ktora puscila go kantem" . juz samo to, ze mial wiele dziewczyn swiadczy o tym, ze skacze z kwiatka na kwiatek, nawet jesli nie zdradzal to jedbak szybko mu sie nudza panienki...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 werka024
On ma dopiero 24 lata. To, 偶e do tej pory skaka艂 z kwiatka na kwiatek, nie oznacza, 偶e b臋dzie to robi艂 ca艂e 偶ycie. Mo偶e szuka odpowiedniej partnerki, a 偶e ma w czym wybiera膰, bo jest przystojny i ma gadane, to troch臋 si臋 tych panienek przewin臋艂o przez jego r臋ce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
O偶eni si臋 z Tob膮 a Ty b臋dziesz my艣la艂a 偶e z艂apa艂a艣 Pana Boga za nogi, 偶e wreszcie masz kontrol臋 nad tym facetem. B臋dziesz mu gotowa膰, sprz膮ta膰, pra膰 i prasowa膰 oraz wychowywa膰 Wasze dzieci a w tym samym czasie Tw贸j m臋偶u艣 b臋dzie doprawia艂 Ci rogi jak mu si臋 znudzisz albo jak nie b臋dziesz mia艂a dla niego czasu. Te偶 tak mo偶e by膰. Tak偶e nie my艣l 偶e on nie b臋dzie chcia艂 si臋 o偶eni膰. O偶eni si臋 dla korzy艣ci, dla wyg贸d. Ale na boku b臋dzie robi艂 swoje w tajemnicy przed Tob膮. To jeden z mo偶liwych wariant贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Gosc 21.25- dokladnie. Kobieciarze tez sie zenia dla wygod a potem zdradzaja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 werka024
Trzymam go na dystans tak dla zasady, 偶eby cieszy艂 si臋 tym kiedy si臋 przed nim powoli otwieram, -bo ja te偶 potrzebuj臋 czasu, 偶eby odda膰 komu艣 serce, -poniewa偶 dosy膰 kr贸tko si臋 znamy jak dla mnie, a po drodze sta艂o si臋 du偶o niekoniecznie dobrych rzeczy i zdecydowanie nie z mojej czy jego winy, -偶eby zdobywa艂, 偶eby nie mia艂 od razu wszystkiego czego chce, bo to p贸藕niej obr贸ci si臋 przeciwko mnie. Zale偶y mi na nim bardzo, ale to nie jest pow贸d, 偶eby otwiera膰 si臋 tak po prostu. A moje pytanie nie sprowadza si臋 do tego jak go zmieni膰, ale jak go uwie艣膰, jak sprawi膰, 偶eby ju偶 nie chcia艂 innej, 偶eby 艣wiata poza mn膮 nie widzia艂. Nie mam z艂udze艅, 偶e nie b臋dzie flirtowa艂 sobie niewinnie na boku albo ogl膮da艂 si臋 ukradkiem za 艂adn膮 panienk膮. Taki typ. Chcia艂abym tylko, 偶eby to flirtowanie by艂o tylko flirtowaniem, zwyk艂膮 bajer膮 dla osi膮gni臋cia w艂asnych cel贸w (np. za艂atwienia z pani膮 w okienku, 偶e jednak mo偶na z艂o偶y膰 papiery po terminie), 偶eby za tym nic a nic si臋 nie kry艂o, 偶ebym by艂a dla niego najwa偶niejsza, 偶ebym w rzeczywisto艣ci tylko ja si臋 liczy艂a naprawd臋 i nawet je艣li co艣, to 偶eby to nie mia艂o znaczenia. Aaa i nie chc臋 mie膰 kontroli nad nim. Chcia艂abym, 偶eby to zupe艂nie nie by艂o potrzebne, 偶eby on sam z siebie chcia艂 mi o wszystkim m贸wi膰, 偶eby chcia艂 dzieli膰 si臋 wszystkim ze mn膮 i tylko ze mn膮 absolutnie bez zmuszania go do tego. Zreszt膮 to ju偶 cz臋艣ciowo mam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 werka024
P.S. Mam zamiar mu gotowa膰 obiadki, pra膰 jego brudne skarpety, sprz膮ta膰, prasowa膰 jego koszule, a dzieci mam zamiar wychowywa膰 razem z nim. On lubi dzieci. Nie m贸wi艂 o tym, ale zaobserwowa艂am to.

Udost臋pnij ten post