Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćLily

Mamusie listopad 2017

Polecane posty

Gość gośćfif
WItajcie mamusie :) Ja też postanowiłam się dzisiaj zważyć rano :) u mnie waga bez zmian :) Jutro mam wizyte u gin , bardzo się stresuje :(:(:( dzisiaj mam bardzo dobry humor chyba od miesiąca nie miałam tak dobrego :) a co u Was ? Jak się czujecie :)? Piękny dzien...

Gość gość
Witaj, a ja dziś w nerwach bo mój synuś pierwszy raz na wycieczkę pojechał, niby wiem że wszystko ok ale i tak się denerwuje:-)

Gość gość
Dziewczyny pomocy bo już sama nie wiem co mam robić :( jestem gdzieś w 6 tygodniu ciąży i mam tak okropne mdłości i ciągle wymiotuje ze już nie mam na nic siły. Naprawdę jestem wykończona, co zjem to zaraz ląduje to w toalecie, jak nic nie jem to boli mnie żołądek i mi nie dobrze. Kupiłam te tabletki prewomit, pije herbatę z imbirem, nawet na melise się przerzucilam i NIC! CiąGle to samo, nie mam siły wstać z łóżka i ciągle mam zawroty głowy... dzisiaj od rana wymiotowalam już 3 raz, o 5 rano tak mocno że aż mi krew z nosa poszła...

Gość gośćfif
O jejku bardzo Ci współczuje :( ja jestem w 7 tydz i 2 dzień do tej pory ani razu nie wymiotowałam.. także nie mam żadnych sposobów na wymioty :( pij dużo wody z cytrynką :(

Gość gośćfff basia
Witaj, napewno musisz jeść, malutkie porcję ale często. Niestety czasem ciąża daje tak nieprzyjemne objawy, kiedy masz wizytę u lekarza?

Gość gość
Dopiero za tydzień, Ale umówiłam się na jutro bo już nie jestem w stanie funkcjonować normalnie, może dostanę jakieś tabletki przeciwymiotne. Powinnam zrobić badania Ale jak skoro muszę być na czczo a to nie wchodzi w grę. Staram się jeść ale co zjem to zaraz wymiotuje

Gość gość
Pij chociaż dużo bo odwodnienie jest niebezpieczne w ciąży, wiesz moja przyjaciółka też tak miała i urodziła bliźniaki:-)

Gość gość
Witajcie mamusie:) Jestem w 8 tc i mam takie pytanie czy są tu "dojrzałe mamusie"? Miłego dnia kochane:)

Gość gość
Co to znaczy dojrzałe? :-) 27 czy więcej jednak?

Gość gość
no tak z 10 lat więcej...

Gość gośćfff basia
No to ja niedojrzała jeszcze bo mam 31:-)

Gość gośćfif
hej :) Dzisiaj mam wizyte u gin sttrrasznie sie denerwuje :(:(:(

Gość gość
Hej gośćfif! O której masz tą wizytę? Jak będziesz po to koniecznie napisz!! Nie denerwuj się! Czekam na wieści:-)!

Gość gośćfif
Wizyte mam o 19:10 !! Achh ... mam nadzieje, ze bedzie wszytsko oki :( a Ty kiedy masz wizyte ?

Gość gość
U mojego lekarza 10.04 to jeszcze trochę. W czwartek mam termin ale ja idę w sumie po receptę to chyba nic się nie dowiem.

Fif trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze :-) ja mam o 14.30 stres ogromny...

Gość gośćfif
Kasiurka dawaj znać koniecznie po !! :):) który masz tydzień dzisiaj ? mi wychodzi 7 tydzien i 3 dzień , kurcze to juz w sumie 8 tydzien ?:)

Gość gość1003
Nic sie nie martw wizyta, ja po wczorajszej jestem zadowolona, dostalam mase skierowan na badania, do okulisty i na 2 usg, jedno w piatek, a jedno po swietach w 12 tygodniu ;) bedzie dobrze! Wczoraj dowiedzialam sie tez, ze czeka mnie pewnie zwolnienie do konca ciazy, coz, jak mus, to mus. Glowa do gory, czekamy na info z wizyty! ;)

Gość gość1003
7.1 to juz powazna sprawa, jesli bedziesz miec usg od razu dzis na wizycie to bedzie piekna fasolka ;) u mnie dzis 8.1, tez czekam na usg z niecierpliwoscia, bo gdy bylam prywatnie to widzialam tylko 3mm, czekam zeby uslyszec bicie serduszka ;) daj znac po wizycie koniecznie! ;)

Gość gośćfif
gosc 1003 w ktorym tygodniu jestes :) ? Dlaczego czeka Cie zwolnienie ? Słyszałaś juz serduszko ? Ja juz jetsem o badaniach ( tcyh z krwi )

Gość gośćfff basia
Kasiu bardzo Ci gratuluję i cieszę się razem z Tobą!

Gość gość1003
goscfif- w jednym w poprzednich postow pisalam, mam chorobe autoimmunologiczna obejmujaca jelita, lekarz uznal to za najlepsze rozwiazanie w porozumieniu z gastrologiem, gdyz jest to ciaza wysokiego ryzyka jak to okreslili, badan mam wiecej, usg tez czesciej bedzie robione, taka decyzja lekarzy, jeszcze dodatkowo chodzilam prywatnie, tez popiera zdanie obu, ja jestem w 9 tygodniu, widzialam migajaca kropke na usg 13.03, a piatek ide sluchac serduszka ;)

Gość gość1003
Kasiur- super, ze wszystko dobrze ;) oby kazda wracala z taka nowina ;)

Gość gość1003
Kasiur- super, ze wszystko dobrze ;) oby kazda wracala z taka nowina ;)

Gość gośćfif
Hej dziewczyny , Wlasnie wrocilam z usg crl 12,6 mm Serduszko bije ale tylko 99 uderzen na minute :(:( strasznie nalutko :( moj gin powiedzial zebyn sie nie martwila ze to wczesna ciaza i tak bywa ehh ale ja jakos sie zalamalam :(

Gość gość
21:00 bij***ardzo dobrze, na moim usg wyszedł puls 100 i pani doktor powiedziała że idealnie więc spokojniutko! :-)

Gość gośćfif
Mam zamienic kwas foliowy na witaminy prenatal uno brayscie te witaminy ? Faktycznie odrzucic kwas fokiowy ?

Gość gośćfif
21:02 , tak myslisz? :( naczytalam sie na forach o okropnych przypdksch i sie zalamalam :(