Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćLily

Mamusie listopad 2017

Polecane posty

Gość gość1003
Bella, Twoja dzidzia o 2 cm wieksza od mojej, wow :) Gratulacje! Dobrze, ze wszystko jest ok. A ktory to dokladnie tydzien i dzien? :)

Gość gośćBella
Gość1003 dziękuję, według usg 13 tydz 2 dni, według om 11 tydz 4 dni :-)

Gość gośćBella
Gość1003 dzięki, według usg 13 tydz 2 dni, według om 11 tydz 4 dni :-)

Gość gośćBella
Gość1003 dzięki, według usg 13 tydz 2 dni, według om 11 tydz 4 dni

Gość gośćBella
Coś mi się zblokowalo i 3 razy poszło :-P sorki

Gość karola0096
hej dziewczyny ja niestety jeszcze dziś nie wyszlam i kwitnie tu dalej. ale mam nadzieje ze jutro mnie już puszcza.

Gość gośćBella
Karola a jak samopoczucie? Jak wyniki?

Gość gość1003
Bella, to rzeczywiście dorodne dziecię :) Ale fajnie, myślisz, że to muskularny chłopak, czy długonoga modelka, bo tak się zapowiada? :P

Gość karola0096
goscBella wyniki wszystkie w porządku tylko tych mdłości jeszcze trzeba się pozbyć. .

Gość gośćBella
Gość1003 myślę, że dlugonoga modelka :-) Karola a który to już tydzień u ciebie? Ja słuchajcie odpukać od 3 dni czuje się super

Gość gość1003
Czyli jest nadzieja, ze ciaza, to moze byc przyjemny stan :) U mnie dolegliwosci chyba powoli zmieniaja sie na drugi trymestr, jedne przechodza a drugie ;) Juz sama nie wiem czy czuje sie przez to lepiej, ale na pewno inaczej, niz na poczatku :)

Gość karola0096
u mnie 10 tygodni + 3 dni.

Gość gość1003
Karola, tez w 11 tygodniu czułam sie kiepsko, ale 12 to juz zmiany, zmiany, łożysko zaczyna przejmowac dowodzenie i beta spada, a ona odpowiada za mdłosci ;) Dziewczyny, u mnie nadmierna sennosc, ze o 20 chodziłam juz niezywa dzis w nocy przeszla w bezsennosc, kreciłam sie i zasnełam po 3... Oby to jednorazowe. Podobno juz w ciazy dziecku ustala sie schemat dzien-noc i to wazne by spac w odpowiednich godzinach, zeby maluszek byl od poczatku nastawiony na spanie w nocy, a nie buszowanie ;) chociaz ile w tym prawdy- nie wiem ;) Milego dnia, u mnie zapowiada sie burzowo, czyli ze wiosna ;)

Gość gośćfff basia
Część dziewczyny, Bella gratuluję dorodnego bobasa:-) Dziewczyny życzę wam wszystkim dobrego samopoczucia, u mnie chyba pomału mdłości się wycofują, ale rano wymioty:-) tak czy siak trochę lepiej:-) czekam na ten magiczny zastrzyk energii, który ponoć ma się pojawić w drugim trymestrze:-) i wam tego życzę!

Gość karola0096
gosc 1003 wierze mocno w to że będzie tak jak mowisz. wróciłam dzisię ze szpitala i bardzo slabo się czuje. co chwile mam wrazenie jakbym miala zaslabnac. straszne to jest;(

Gość gośćhana
Cześć dziewczyny. Dawno mnie tu nie było i widzę, że dużo was przybyło :-) Ja znowu zaczynam starania. Trzymajcie kciuki :-)

Gość gość
Jak to znowu zaczynasz? :-(

Gość gośćfif
Hej goshana ! Trzymam kciuki !!! Daj znsc koniecznie powodzenia :*:)

Gość gość1003
Czy mowilam, ze u mnie lepiej? Wrocilam do domu z zakupow i ledwo zdarzylam otworzyc drzwi zeby zdarzyc do toalety- mega wymioty. Leze wymeczona...

Gość gość
Bidulka, pij duzo, zmuszaj się. Trzeba uważać na siebie. Odpoczywaj. Mm

Gość Mamarcysi
Witam! Chętnie przyłącze się do rozmowy Termin porodu 2 listopada czyli jakiś 13 tydzień Mam 6 letnia córeczkę Mieszkamy w UK Pozdrawiam wszystkie listopadowe mamy!

Gość karola0096
mamarcysi witaj w naszym gronie. i gratulacje. jak Twoje samopoczucie na tym etapie ciazy?

Gość gośćBella
Witaj Mamarcysi :-) Wczoraj miałam dosyć mocne bóle w podbrzuszu, ale wzięłam nospe, polezalam i przeszło. Straszna ta pogoda dziś, samopoczucie też średnie, jeszcze mnie oko boli tak jakby coś w nim było a nic nie widać, dzwoniłam do przychodni okulista na być jutro. Mam nadzieję, że przejdzie

Gość gośćfif
MamaMarcysi - hej :) Gratulacje :) Jak się czujesz ? Pogoda masakryczna dzisiaj :( Nie mogłam wstać :(

Gość gośćfff basia
Witaj Marcysi gratuluję! Gośćhanna, trzymam kciuki za powodzenie! Jak się czujesz? Tym razem napewno wszystko się uda! Czekam na radosne nowiny! Ps. Historia gośćhanny na pierwszych stronach naszego wątku.

Gość gość1003
Hej Hana, trzymam kciuki za Ciebie ;) Zagladaj do nas czasem, koniecznie z dobrymi nowinami! ;) Mamarcysi- witaj i rozgosc sie ;) Jestes chyba u nas pierwsza do porodu, czy ktoras ma termin na 1 listopada? ;)

Gość gość
Mam pytanie do dziewczyn kóre miały cesarke , powiedzcie mi jak jest z brzuchem ? Czy wróciłyscie do stanu sprzed ciąży ? Na forach ciągle spotykam się z wypowiedziami ze brzuch jest wiszący , grubszy ,ze nie ma szans aby wrócic do formy ...

Gość gośćfif
Ja mam termin na 9 listopada :)

Gość karola0096
gosc ja miałam dwie cesarki. po pierwszej i po drugiej brzuch miałam płaski co prawda nie od razu bo na początku rzeczywiście zostaje trochę wiszący ale po miesiacu czy dwóch miałam normalnie plaski, ale niestety w pierwszej ciazy zrobiły mi się rozstępy i one już niestety na brzuchu zostały.

Gość gośćhana
Będę zaglądać :-) Nie nastawiam się na szybki sukces bo nie chce się rozczarować, chociaż wtedy będę mogła się wam wyzalic :-) Z pewnością dam znać :-) Powiedzcie mi kiedy robilyscie test ciążowy?