Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałam odejść, a jestem w ciąży.

Polecane posty

Gość gość
Oni właśnie taki duet razem tworzą. Poznali się w szkole średniej, wspólnie w pokoju, na studiach wynajeli razem mieszkanie. Teraz mają osobne mieszkania, ale mieszkają w jednym bloku. Poznając się mieli 15-16 lat, a teraz 30 na karku.

Gość gość
Myśl miałam, ale odepchnełam ją jak najdalej. Zresztą brzuch bolał mnie jakbym miała dostać okres, woda w organizmie zatrzymała sie.

Gość gość
Ale ciąża siostry przyjaciela to nie jest byle powód. Zresztą jak on tak mógł powiedzieć sam bez Ciebie. Przecież to Wasze wspólne dziecko.

Gość gość
Biedne dziecko zostanie bez ojca.

Gość gość
15:57 nie pleć bzdur. myślę że facet będzie jeszcze bardziej kochającym ojcem niż przeciętny kowalski ze względu na swoje doświadczenie życiowe.

Gość gość
On juz miał dziecko. Ciekawe czy ze chce mieć kolejne.

Gość gość
Mieszkali razem i brat nic nie wiedzial o pannie,ciazy,śmierci dziecka? Jaka to przyjazń?

Gość gość
Nie stresujcie kobiety w ciąży i nie plećcie co wam ślina na język przyniesie. będzie je tak samo jak nie mocniej kochał jak pierwsze.

Gość gość
Wiedział tylko mi nie powiedział. Przeprosił mnie za to, mamy porozmawiać o tym później.

Gość gość
A to w związku chodzi tylko o to,żeby miec dziecko?

Gość gość
Nawalił nieszczeroscia iles lat brat,nawalił facet.Tak trudna i wazna życiowo sprawa a faceci nie mówiąc prawdy zwyczajnie okłamali cię.

Gość gość
16'02, mocniej kochać jedno dziecko od drugiego ? masz jakies przechyły,bo dzieci kocha się raczej jednakowo.

Gość gość
Kiedy jemu urodziło się dziecko ja miałam 16 lat. Brat nic nikomu nie mówił, a on mnie wtedy nie interesował.

Gość gość
Myślę że on nie pokocha tego dziecka. Jeśli będzie chłopiec to będzie przypominał.

Gość gość
brzmi nawet wiarygodnie,ale to 10/10 prowokacja.

Gość gość
Stracił jedno więc będzie kochał bo jest już doświadczony życiowo i bardziej dojrzały. Tylko teraz to wszystko przerosło.

Gość gość
On ma 30 lat nie powinien się tak zachować. Zeby facet płakał? Przecież to jego dziecko! Jego kobieta nosi je pod sercem. Najpiękniejszy stan. Powinien nosić ją na rękach za to że ma jego cząstkę w sobie.

Gość gość
16'22, z fusów po kawie wróżysz czy jak ?

Gość gość
Może on juz nie chciał dziecka ? Może nie chce tego dziecka? Może chciał się oświadczyć ale juz nie chce? Może woli być sam. On nie trakuje Cię poważnie.

Gość gość
16:25 Powinien, powinien. Malo ktory facet nosi swoja kobiete w ciazy na rekach.

Gość gość
Bo lepiej zrobić awanturę ciężarnej dziewczynie ? On nawet nie powiedział jej nic o dziecku. Nie podziękował za to że ma je w sobie.

Gość gość
Przepraszam Was ale typ który potrafi zrobić Dziecko, ale nie potrafi wychować, wziąć odpowiedzialność.

Gość gość
Gosc dzis 16:31 Podziekowac za to, ze ma dziecko w sobie? Boze na jakim Ty swiecie zyjesz? Ktory facet za to dziekuje? Prawda jest taka, ze malo ktory mezczyzna cieszy sie z ciazy na poczatku i dba o kobiete najlepiej jak potrafi przez 9 miesiecy

Gość gość
A czy to dziecko chciało i pchało się na świat? To dziecko jest połączone z niego samego i z ukochanej. Autorka sama napisała że to dziecko to cud.

Gość gość
Jaki cud? Guma pekla tez mi cud.

Gość gość
Ale szansę na ciąże było małe, autorka zawsze miała wszystko jak w zegarku. Dziecko to cud.

Gość gość
Ok dziecko nie pchalo sie na swiat, ale litosci cieszyc siei mozna z ciazy kiedy sie ja planuje. Oni sie zabezpieczali. Coz, stalo sie antykoncepcja zawiodla ale dlaczego pieprzycie, ze facet powinien byc w skowronkach i dziekowac jej za ciaze skoro nie chcial dziecka tak jak i ona, bo sie ZABEZPIECZALI! Ona tez dopiero co byla taka nieszczesliwa przy nim i chciala odejsc. A teraz maja wszyscy byc happy, ze bedzie bejbus i beda cudowna, kochajaca sie rodzinka. Na to potrzeba czasu.

Gość gość
Czyli kazdy na tym swiecie jest cudem :-D smie watpic

Gość gość
Ale autorka nawet nie podjęła tematu usunięcia. Chce tego malucha to widać jak o nim pisze. Nie musi być w skowronkach ale mógł da jej wsparcie. Dziewczyna już ma ból brzucha. Wiesz z czym to może sie wiążąć? Z promieniem. A myślę że facet nie chciałby stracić drugiego dziecka.

Gość gość
Myśl dalej ta z 17'02 !