Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość globus

Kobiety dojrzałe część siódma

Polecane posty

Gość adazina
Popołudniowa kawcia czeka... (_)> (_)> (_)>

Gość Imuś
Adziu Ja tylko jedną Rano ;)

Gość globus
Poranna kawa czeka.Zapraszam. x Bardzo lubię siedzieć w kącikach więc usiałam i czekam na Koleżanki. x Wyobraźcie sobie,że wczoraj dokonałam zakupu ciśnieniomierza. Stary się wysłużył.Zaczęłam się zastanawiać dlaczego mimo lekow mam podwyższone ciśnienie.Rozwikłałam zagadkę ...... nie może być nic innego tylko aparat. x Aduś jeśli dobrze pamiętam to dzisiaj kończysz urlop.Myślę,że wnusia czeka na babcię przecież obie jesteście stęsknione za sobą. x Imuś czemu unikasz kawusi;) codziennie wylewam ja do zlewu!! x Cyferko Czy prawda jest ,że u Ciebie są grzyby???? x Pozdrawiam hej.

Gość cyferkaa
Dzień dobry,witaj Globusiku. Z pewnością to wina ciśnieniomierze Globusiku :-D Musicie przyzwyczaić się do siebie;-) Żartuję :-( Może leki należałoby zmienić?? Pytasz o grzyby...prawda,zatrzęsienie. Emek w niedzielę też pojechał skuterkiem do lasu... mówiłam,prosiłam,żeby na grzyby tylko patrzył,nie chcę ich w domu!!! Nie,przywiózł....zachwycał się nimi pół dnia,w końcu kazałam mu je oddać :-D Ja miałam co robić,skrzynkę antonówek dostałam :-( Kurki już się kończą,ale wysyp koźlaków,podgrzybków.....itd. Adziu wczoraj w południe z kawą przebiegłaś ... Co porabiasz? Imuś

Gość Imuś
Globusiku Tak kawę marnować,no ;) Ja wypijam po cichutku Nawet nie wiesz kiedy ;) Cyferko Jadę do Ciebie na grzyby! Busem :) I nie będę na nie tylko patrzeć,oj nie :) Adziu i Haniu

Gość globus
Witajcie po południu.Jestem tym razem z herbatką na kawę za późno przecież noc przed nami:) x Imuś toś Ty taka po cichutku chyłkiem przemykasz do klubiku.Wiesz co niech i tak będzie. Tobie wolno:D U Cyferki rosną a jak u Ciebie czy też rosną.Jak z rybkami też rosną:) x Cyferko jutro rano idę do kardiologa. Prawdo podobnie trzeba zmienić leki tak jak piszesz. Te biorę od bardzo dawna organizm mógł się przyzwyczaić. Dlaczego nie chcesz grzybów???? to prawie nie do wiary. Moja połowa rodziny wybrała się do lasu na rozpoznanie.Nie było co rozpoznawać ani jednego grzybka nawet psiaka nie widzieli.:) U mnie oczywiście dzisiaj grzeje . x Aduś nie do wiary ,że się nie pokazujesz.Czy wszystko OK!!!! x Miłego wieczoru Dziewczyny.

Gość globus
Ha ha Imuś pytałam czy u Ciebie rosną grzybki????:)

Gość Imuś
Globusiku Niestety słabo z grzybami u nas U mnie też dzisiaj upał Od soboty ponoć 14 stopni i deszcz

Gość adazina
Witajcie !! Po cichutku, na paluszkach, kawkę przyniosłam: (_)> (_)> (_)>

Globusku Kochany, u mnie wszystko ok... tyle tylko, że wczorajszy dzień na gotowaniu zup spędziłam... a żeby mieć świeże produkty, to czym prędzej na zakupy pognałam... nawet kawę prawie w biegu piłam... zupencje cztery na raz pichciłam... krupnik, mizeriowa (Imuś, nie czytaj! :D) klopsikowa i czerwony barszczyk... i wszystko w ilościach prawie hurtowych... bo część zabieram, resztę zostawiam... jak już się uporałam z kucharzeniem, to wszystko musiałam w słoikach pozamykać... cała armia słoi wyszła... a na koniec jeszcze, po tej walce, sprzątanie kuchni... wieczorem padłam... myślałam, że zaraz zasnę... ale nic z tego... przewalałam się na łóżku jak głupia... widać, przez ten miesiąc urlopu, odzwyczaiłam się od chodzenia spać z kurami...:P

Gość cyferkaa
Adziu miło Cię widzieć ;-)

Dzień dobry dziewczyny. Ada ja też byłam zaniepokojona Twoją nieobecnością... Jesteś usprawiedliwiona :-D Widzę Cię o świcie w ciuchci;-)Pozdrówki dla wnusi... Imuś cała Puszcza Knyszyńska do Twojej dyspozycji...:-D grzybów zatrzęsienie,ale ponoć trzeba znać "miejsca" Globusiku ja dostaję w każdym sezonie suszone,piękne prawd*******.bliska znajoma,była p. nauczycielka geografii... moich chłopaków.....mieszka w lesie.Jak idzie z psem na spacer,bierze ze sobą kosz na grzyby i nigdy nie wraca z pustym:-) Grzyby suszy na kaflowym piecu...Ja robię jej pierogi na wigilię;-) Globusiku wizyta u kardiologa konieczna. Powodzenia.

Gość Imuś
Znowu to samo List przepadł

Gość globus
Witajcie ja i kawa .....czekamy na resztę towarzystwa.Zapraszamy:) x Cyferko już wiem dlaczego nie chcesz grzybów.Dostajesz ekologiczne. Odpowiednio suszone.Pamiętam takie suszenie było w domu rodzinnym.Zapach czuję do dzisiaj. Takie grzybki to jest to!!!!! x Imuś mnie też często porywa listy.Jesli za bardzo mnie nie wkurzy to zawijam rękawy i piszę drugi raz. x Adus Pewnie zaliczyłaś już podróż .Jeśli znajdziesz chwilkę dla siebie wpadnij na kawę. x Wczoraj zaliczyłam wizytę u kardiologa.Badania nie wykazały czegoś poważnego.Usłyszałam diagnozę ....nadciśnienie samoistne. Lekarka zmieniła mi dawkowanie leków które stosuję.Czy to coś z ieni na korzyść nie wiem.Oby!!! Moja ...B... 28 go ma pierwszy zabieg na chirurgii szczękowej. x Dobrego dnia wszystkim.

Gość cyferkaa
Dzień dobry Globusiku. Jestem;-) Dzisiaj wywóz śmieci i całe zamieszanie z tym związane... Panowie zabierają co chcą,trzeba pilnować!! Globusiku sama siebie znasz najlepiej,będziesz dozowała leki tak jak Ci organizm podpowiada.Rozumiem,że leków nie zmienili? Życzę Ci zdrowia!!! Trzymam kciuki za B,żeby nowej infekcji nie podłapała. A ja 29 września mam fajną imprezkę.. Zostałam zaproszona na Jubileusz 50-lecia Szkoły. Uczyłam się w niej,a potem pracowałam 6 lat.Bardzo się cieszę na myśl spotkania z dawnymi kumplami i kumpelkami z pracy :-) Adziu i Imuś Zapraszamy na kawę ;-)

Gość adazina
Witajcie !! Kobitki Drogie, w domciu własnym jestem... nie pojechałam dziś do wnusi... młodzi z wywczasów coś na kształt grypy jelitowej przywlekli... masakra... ale już są zalekowani... i dziś czują się odrobinkę lepiej...

Gość adazina
Globusku, uśmiech za kawę... :) i kwiatek... 🌼 a jaki nowy lek na ciśnienie dostałaś...?? bo ja biorę diuresin i valsacor... z tym valsacorem to cała komedia... któryś miesiąc temu wybuchła wielka afera... że składnik do niego z Chin sprowadzali... bo oczywiście dużo tańszy, niż europejski... tańszy - ale trujący... rakotwórczy... valsacor z aptek wycofali... dostawałam jakiś zamiennik... a teraz w aptekach znowu się valsacor pojawił, bo podobno już ze zdrowych składników produkowany... a jego zamienników brak... mogę dostać valsacor albo nic... nie chcę ciśnienia znowu sobie rozregulować, więc kupiłam valsacor... zapas na trzy miesiące... no i łykam... z lekkim niepokojem łykam... ale sama siebie uspokajam, bo używałam go wiele, wiele lat... więc nawet jeśli on jest dalej z czegoś rakotwórczego zrobiony, to cóż znaczą te trzy miesiące przy tamtych wieeelu latach łykania... x Cyferko, wywożą śmieci... i musicie panów pilnować... bo co...? nie wezmą wszystkiego...? czy zabiorą rzeczy, które są Wam potrzebne...? jubileusz 50-lecia... przepiękna sprawa...!! spotkania z dawnymi kolegami fantastyczne są...!! pięć lat temu mojej szkole też pięćdziesiątka stuknęła... ale nikt nikomu zaproszeń nie przysyłał... po prostu na budynku powieszono baner z zaproszeniem dla wszystkich absolwentów... jakoś mnie to ukuło... takie bezduszne, ogólne zaproszenie... wcale nie poszłam...:(

Gość globus
Witajcie. Piątek weekendu początek. Czas więc na weekendową kawę. Zapraszam. x Wystarczyło,że pociągnęłam myszką prze ekran i napisany w połowie list zniknął.Nie wiem czy dam radę wysłać to co napiszę? x Aduś Dobrze,że nie pojechałaś do dzieci bo mogłabyś to świństwo przenieść na siebie. Adziu ja na nadciśnienie łykam Adipine ,Symaphamid i Loristę. Lekarka zmieniła mi dawkowanie a leki na razie pozostały te same.Czekam w kolejce na Holtera.Po ty będzie dalsza decyzja. x Wczoraj po południu wybuchł pożar na składowisku sprzętu agd i czegoś tam jeszcze.Cały czas siedzę przy zamkniętych oknach.Przed chwilą słyszałam w radiu ,że trwa dogaszanie.:(:( x Cyfdrko wspaniała uroczystość 50 lecie .Znajdziesz się w gronie znajomych i bądź co bądź bliskich osób. Przygotuj się na łzy wzruszenia. Ja byłam na podobnym zjeździe. Było cudownie. x Imuś pozdrawiam.